Bacım güzel diyosn da mahkeme işi o kadar kolay olmuyo ki haklıyken haksız haksızken haklı çıkabiliyosn. Çocuklarım var onları düşünmem lazm ben bu kişiye kişiye çocuklarımın verilmesini istemiyorum. Benm anlaşmam lazm ki çocuklarım arada perişan olmasn yoksa o aes kaydıyla ben onun donunu da alırım ama işi pisleştirirse çocuklar etkilenecek
Konu sahibi dalgami geçiyorsun yoksa kalmı geldi anlamıyorum
Bu olaylar nezaman yaşandı, şurda 1-2 günlük mevzu değilmi
Ne ara bu olaylar olduda, boşanmaya karar verdinde iş aradın, kimse hamile halinle iş vermedi doğur gel 6 ay sonra bakarız dedi?
Ayrıca eşin amcası kim ki onu ariyorsunuz? Sizin muhatabınız eşin amcasımı, güldürmeyin beni ya. Çok istersen ararsın annesini babasına leş oğlunuz böyle böyle yaptı boşayacağım bilginiz olsun der kapatırsınız.
Anlatıklarınız çok tutarsız malesef, önce bi ses kaydı dönüyordu ortalıkta, sonra görüntüye döndü
Yok ışık gördü bilmem ne…
Bide klasik boşanamyacak kadın muhabbeti, çocuklarım var, benden alırsa falan filan. Hangi aklı başında hakim böyle bir durumda çocuğu babaya neden versin.
Siz boşanmak falan istemiyorsunuz. Şuan hırslısınız sadece. Boşanmak isteyen eş amcası, dayısını halasını karıştırmaz. O bekle dedi diye beklemez. Anneniz arkanızda değil, kendinizi kandırmayın siz boşanamazmıssınız, bu rezil adamı affedersiniz. Onlarda kaldıkları yerden devam ederler film çekmeye.