- 19 Mayıs 2020
- 46.404
- 207.544
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Şey yap, konu başında üç noktalı buton var, '' Kimler yazdı. '' diye. Ordan sadece konu sahibini seç, onun mesajlarını oku.Adam işigi mi kapattirmis, ya Allahini seven bana bi anlatif mi, nerde okuyosunuzz bunlari, benden gizli konusahibi herkese ozel msj mi atti sunu bunu yapmis diye, paranoyak olcam artik
Oha teknolojiye gelŞey yap, konu başında üç noktalı buton var, '' Kimler yazdı. '' diye. Ordan sadece konu sahibini seç, onun mesajlarını oku.
Taaa benim şubat topiğinden beri. Öncesi de var sanırım.Konuyu baştan okumadım sadece bu üyenin çocuk isteği vardı oldu mu acaba?
Oradan hatırlıyorum şimdi de aldatılma mi yaşamış?
Bacim simdi oraya girme sıranı bekle ay pardon amcayiKonuyu baştan okumadım sadece bu üyenin çocuk isteği vardı oldu mu acaba?
Oradan hatırlıyorum şimdi de aldatılma mi yaşamış?
Adam işigi mi kapattirmis, ya Allahini seven bana bi anlatif mi, nerde okuyosunuzz bunlari, benden gizli konusahibi herkese ozel msj mi atti sunu bunu yapmis diye, paranoyak olcam artik
Konu sahibimi kizi kekledi kizmi konu sahibini brlli değilBacim valla anlamadigimiz icin geyik yapiyoruz. Hep beraber beklemedeyiz. Amca ne derse o. Amcanin iki dudagindan cikacak cumleyi bekliyoruz hep beraber.
Bu kiza bile konu sahibi o kadar inanmis ki kanit toplamak iyi cesaret her sey yapabilirdi demis. Is oraya geldiyse sonrasindan nasil emin orayi da anlamadim. Butuna anladigim kiz saf bir kizmis, konu sahibi icin kendini atese atmis. Kiz ne derse o, ha bir de amca var. Olay ikisi etrafinda donuyor.
Şu mesela neden mahkeme böyle bir olayda sizi suçlu görsün? Sonuçta aldatildin..Bacım güzel diyosn da mahkeme işi o kadar kolay olmuyo ki haklıyken haksız haksızken haklı çıkabiliyosn. Çocuklarım var onları düşünmem lazm ben bu kişiye kişiye çocuklarımın verilmesini istemiyorum. Benm anlaşmam lazm ki çocuklarım arada perişan olmasn yoksa o aes kaydıyla ben onun donunu da alırım ama işi pisleştirirse çocuklar etkilenecek
Prezervatif konusu konu sahibinin profilinde söylemişti yanlış hatrlamyrsamOha teknolojiye gel
Evden hemen çıkmış adam ses kaydını aldığını farkettiğndeO kamera kaydinin bittigi noktada kocanin kizi saldığı ne malum? Belki denettirdi tirtikliyi, o kiz onu goze almis bence
Hiç saf gelmedi bu davranışlarıyla. Baya da akıllı. O ortamda kamera açıp ses kaydi alacak kadar zeki ve cesaretli.Bu kiz cok safdi bide ama adam tv nin sesini acmaya gidince kacmayi akil edio
Savcıamca kim yahu
Parça eksik de ondanHazirliyor falan nerde demis ya, ben nereyi kacirdim, 3binlik puzzle i tek goz yaparim, bu konuyu bi turlu birlestiremiyorum ben
Evet, ama tirtikli prezervatifi tirtiklatirirken adam kaydi farketmis, tirtiklayamadan olay mahallinden dagilmislar, ben buna inandim mi? HayirBiri özet geçebilir mi lütfen konuyu okudum fakat şuan ne olduğunu anlamadım aldatma varmiymis
O kamera kaydinin bittigi noktada kocanin kizi saldığı ne malum? Belki denettirdi tirtikliyi, o kiz onu goze almis bence
Hani bunun anasi babasi, aslandi, kaplandi, keserdi bicerdi?Sonrasinda kiz bir ozguven patlamasi yasamis zaten. Herkes kimin ne mal oldugunu ogrensin demis. Herkesin icine kendini de dahil etti bence :))) hani mal falan bilemedim.
Hani bunun anasi babasi, aslandi, kaplandi, keserdi bicerdi?
Bacım güzel diyosn da mahkeme işi o kadar kolay olmuyo ki haklıyken haksız haksızken haklı çıkabiliyosn. Çocuklarım var onları düşünmem lazm ben bu kişiye kişiye çocuklarımın verilmesini istemiyorum. Benm anlaşmam lazm ki çocuklarım arada perişan olmasn yoksa o aes kaydıyla ben onun donunu da alırım ama işi pisleştirirse çocuklar etkilenecek
Prezervatif konusu konu sahibinin profilinde söylemişti yanlış hatrlamyrsam