Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

Adam işigi mi kapattirmis, ya Allahini seven bana bi anlatif mi, nerde okuyosunuzz bunlari, benden gizli konusahibi herkese ozel msj mi atti sunu bunu yapmis diye, paranoyak olcam artik
Şey yap, konu başında üç noktalı buton var, '' Kimler yazdı. '' diye. Ordan sadece konu sahibini seç, onun mesajlarını oku.

Konuyu baştan okumadım sadece bu üyenin çocuk isteği vardı oldu mu acaba?
Oradan hatırlıyorum şimdi de aldatılma mi yaşamış?
Bacim simdi oraya girme sıranı bekle ay pardon amcayi
Not : suan hamile oldugu icin herkes gunlerdir burda bisiler yaziyor yardim etmek icin ama daha amcayi aşamadik

Adam işigi mi kapattirmis, ya Allahini seven bana bi anlatif mi, nerde okuyosunuzz bunlari, benden gizli konusahibi herkese ozel msj mi atti sunu bunu yapmis diye, paranoyak olcam artik

Bacim valla anlamadigimiz icin geyik yapiyoruz. Hep beraber beklemedeyiz. Amca ne derse o. Amcanin iki dudagindan cikacak cumleyi bekliyoruz hep beraber.

Bu kiza bile konu sahibi o kadar inanmis ki kanit toplamak iyi cesaret her sey yapabilirdi demis. Is oraya geldiyse sonrasindan nasil emin orayi da anlamadim. anladigim kiz saf bir kizmis, konu sahibi icin kendini atese atmis. Kiz ne derse o, ha bir de amca var. Olay ikisi etrafinda donuyor.

Konu sahibimi kizi kekledi kizmi konu sahibini brlli değil

Şu mesela neden mahkeme böyle bir olayda sizi suçlu görsün? Sonuçta aldatildin..
Çocuklar adama nasıl gidecek çünkü daha bebeler, nafaka ile sana verilir ...

Biri özet geçebilir mi lütfen konuyu okudum fakat şuan ne olduğunu anlamadım aldatma varmiymis
Evet, ama tirtikli prezervatifi tirtiklatirirken adam kaydi farketmis, tirtiklayamadan olay mahallinden dagilmislar, ben buna inandim mi? Hayir
O adam o kizi tirtirttmadan bırakmamistir bence

O kamera kaydinin bittigi noktada kocanin kizi saldığı ne malum? Belki denettirdi tirtikliyi, o kiz onu goze almis bence

Sonrasinda kiz bir ozguven patlamasi yasamis zaten. Herkes kimin ne mal oldugunu ogrensin demis. Herkesin icine kendini de dahil etti bence :))) hani mal falan bilemedim.

Konu sahibi dalgami geçiyorsun yoksa kalmı geldi anlamıyorum
Bu olaylar nezaman yaşandı, şurda 1-2 günlük mevzu değilmi
Ne ara bu olaylar olduda, boşanmaya karar verdinde iş aradın, kimse hamile halinle iş vermedi doğur gel 6 ay sonra bakarız dedi?
Ayrıca eşin amcası kim ki onu ariyorsunuz? Sizin muhatabınız eşin amcasımı, güldürmeyin beni ya. Çok istersen ararsın annesini babasına leş oğlunuz böyle böyle yaptı boşayacağım bilginiz olsun der kapatırsınız.
Anlatıklarınız çok tutarsız malesef, önce bi ses kaydı dönüyordu ortalıkta, sonra görüntüye döndü
Yok ışık gördü bilmem ne…
Bide klasik boşanamyacak kadın muhabbeti, çocuklarım var, benden alırsa falan filan. Hangi aklı başında hakim böyle bir durumda çocuğu babaya neden versin.
Siz boşanmak falan istemiyorsunuz. Şuan hırslısınız sadece. Boşanmak isteyen eş amcası, dayısını halasını karıştırmaz. O bekle dedi diye beklemez. Anneniz arkanızda değil, kendinizi kandırmayın siz boşanamazmıssınız, bu rezil adamı affedersiniz. Onlarda kaldıkları yerden devam ederler film çekmeye.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…