Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

he işte onların hatrına konuya inanmak için bir sürü cevap alamadığım soru sordum.
üye yalan söyler mi söylemez mi bilemem de bu olay çok saçma bir hal almaya başladı onu biliyorum.
Belki hesabını eşi yada bi başkası da girip yazmis olabilir ilk başlarda mantıksız bi konuşma yoktu üyede

Belki hesabını eşi yada bi başkası da girip yazmis olabilir ilk başlarda mantıksız bi konuşma yoktu üyede

valla ben ilk yazdıklarını da oturtamadıydım kafamda ilk sayfalarda da sorular sordum anlayabilmek adına ama cevap alamadım.
calci falan üyeyi tanıdığını söyleyince kafası dolu toparlayamıyor herhalde dedim sonuçta normal bir durum değil.
e artık beklemeye geçmiş adam gibi anlat bari dedim o da yok.

Vallahi ben konuyu ilk başında okudum profilinde de soru sorunca avukat diye sakın kıza inanma diye yazmak istedim sadece. Diğerleri zaten muallak. Ben üzgündür anlayamaz diye kızın durumunu söyledim. Kesinlikle taciz değil çok rahatlar ikisi de adam video kaydını görüyor ve orda görüntü bitiyor. Korkan adam taciz eden adam, o telefonu kırar ya da zorla açtırır kaydı sildirir.
Kızda taciz edilse 9 yıl susmaz hadi onu geçtim korkusundan evine tek gitmez kanıt toplamak için
Bunların bir ilişkisi var belli ben bunu gör diye yazmak istemiştim ilk.
Ama konu çok evrildi artık. Konu sahibi yerinde olsam amcasından banane gider anasına babasına hatta tüm mahalleyi ayağa kaldırırım yenilir yutulur bişey değil.
Kıza da inanmadığım için ailesi duysun banane.
Aslında sorun nerde biliyor musunuz?
Bunların birbirlerinde ne alaka da telefon numaraları var?
Balık baştan kokar hakkınızda hayırlısı olsun

Aslinda saf olan kiz değil adam.

iki günde iş aramaya mı çıkmış?
hamile haliyle kimin iş vereceğini düşünmüş acaba.
nerden baksan tutarsızlık

Ya simdi empati yapiyorum baslik basima gelmez dedigim her seyi full hd seyrediyorum. Simdi benim bunlar basima gelmez diyebilmesi icin cok mutlu ve guvene dayali bir evlilik olmali ki 2.cocuk olsun. bu saydiklarim varsa da biri bana boyle bir sey soylese basimdan kaynar sular dokulur cunku esimin karakterini biliyorum. Kimse icin asla yapmaz demem ama kiza bana kanit getir demezdim sanirim. Kimseye bir sey soylemeden olayin pesine duserdim. Esim icin tek amaci kizi kullanmak asla demezdim cunku esimi taniyorum. Ayrica kizi kullanacaksa da uzulecegim son kisi kiz olur. Bana ne elin kizindan, bana ne beni boynuzlayan adamdan. Hadi bunlar yasandi ilk is solugu avukatta alirdim. Esimin amcasi avuktsa yine o amcaya gitmezdim.

E bu yazdiklarim yoksa, adamin onceden bir falsosu varsa baslik ne alaka?

Bende hiç bir şey anlamadım bu konudan. Konu sahibi doğru düzgün bir şey anlatmıyor, eşiyle nasıl konuştu, eşi ne dedi, kız ne diyor bu olanlara falan hiç bir şey belli değil. Olayları bi başından bir sonundan bazende ortasından yazıyor bizde acaba böyle mi şöyle mi diye anlamaya çalışıyoruz.

Ayrıca anlattığı hiç bir şey mantıklı değil, birbirini takip etmeyen, her defasında karakter değiştiren konu kahramanları var. Birde burada anlatmadığı şeyleri profilinde yazmış. Orayı okuyan gelip burda cevap yazınca iyice karıştı her şey.

Madem buraya konu açıyorsunuz, olayın oluş sırasına göre doğru düzgün anlatmanız lazım ki faydalı öneriler alabilesiniz.

Siteye defalarca girip çıktınız ama açıklama yapmanızı isteyinceye kadar bir şey yazmadınız. Bir üye müsait değildir dedi ama müsait olmayan kişi defalarca siteye giriş yapmaz, gidip profilinde soru sormaz.

Amacınız nedir anlamadım, buda son mesajım olacak size. Çünkü olaylar iyice saçma bir hal almaya başladı, benim için inandırıcılığını kaybetti.

Kiz zaten ufak ufak etraftakilere söylemeye başlamış. Birkaç kişinin duymasi yeter ailasine ulaşması icin ama kiz da az değil belli. Al birini vur ötekine.

Kiz zaten ufak ufak etraftakilere söylemeye başlamış. Birkaç kişinin duymasi yeter ailasine ulaşması icin ama kiz da az değil belli. Al birini vur ötekine.

ne anlatmaya başlamış allasen
komşu abinin evine gittim beni prezervatifle mi tanıştırdı diyecek millete. ( konu sahibesi aynen böyle yazmış kızı tanıştırdı diye) bende dokundum tırtıklıydı o sırada da komşu abi beni hazırlıyordu

Ay onlar kanıt toplamak için ya sende hemen niye inanmamazlık ediyorsun taciz ediliyor bu kız işte onu anlatacak
9 yıl aileden korktu ama şimdi anlatmaya hazır. Kadın evden gitti diye herhalde

Nasil ne şekilde anlatabilir orası da düşündürücü ama konu sahibi birkaç kişiye söylemeye başlamış gibi birşey yazmıştı. İlginç yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…