- 18 Aralık 2018
- 2.387
- 8.400
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Belki hesabını eşi yada bi başkası da girip yazmis olabilir ilk başlarda mantıksız bi konuşma yoktu üyedehe işte onların hatrına konuya inanmak için bir sürü cevap alamadığım soru sordum.
üye yalan söyler mi söylemez mi bilemem de bu olay çok saçma bir hal almaya başladı onu biliyorum.
Yok dogru okudunuz. Olayda o kadar kopukluklar var ki is aradigi detayini unutmusum siz yazinca farkettim.
Belki hesabını eşi yada bi başkası da girip yazmis olabilir ilk başlarda mantıksız bi konuşma yoktu üyede
Aslinda saf olan kiz değil adam.KONUYU ANLAMAYANLARA HİTABEN
Simdi saf bir kizimiz var konu sahibine mesaj atmia kocan beni taciz ediyor diye 9 yildir bikmis tacizinden anlatmaya karar verir ve bir mesajla anlatir.
Daha sonra konu sahibi kizdan kanit ister
Oda tmam ispatliycam der ve sadece arama kaydi olan ekran görüntüsü atar.
Konu sahibi ses kaydi iste ama kizimiz ben safim anlamam ki ses kaydindan der.
Sonra ne hikmetse bizim kizimiz aydinlanir ve saflığı yok olur adamin evine gider ses kaydi almak icin.
Esas oğlan burda saf ve sora aydinlanan kizimiza prazervetifin cesitlerini anlamaya başlar tam tirtiklisina gecmisken esas oglan telefonun ışığını görür.(ses kaydinda ışık ne alaka orayi bilmiyom)
Sora esas oğlan telefonu almak ister ama gelin görün ki telefonda parmak izi okuyu var kizimiz safya oyuzden parmak izi okuyu önemlive esas oğlan diretirken saf kizimiz yüksek sesle konusmaya baslae.
Esas oğlan tv nin sesini acmaya gider ve kiz bunu firsat bilip evden kaçar.
He bu arada konu sahibi habire amcayi arar gel konusalim yoksa direkt avukata gitcem der amcamiz once naza ceksede sonrasida sabirla beklemesini ister herseyi çözeceğini acele etmemesi gerektiğini söyler.
Sonuc : Amcayi bekliyoruz....
Saf değil, rahat.Aslinda saf olan kiz değil adam.
iki günde iş aramaya mı çıkmış?
hamile haliyle kimin iş vereceğini düşünmüş acaba.
nerden baksan tutarsızlık
Kiz zaten ufak ufak etraftakilere söylemeye başlamış. Birkaç kişinin duymasi yeter ailasine ulaşması icin ama kiz da az değil belli. Al birini vur ötekine.Vallahi ben konuyu ilk başında okudum profilinde de soru sorunca avukat diye sakın kıza inanma diye yazmak istedim sadece. Diğerleri zaten muallak. Ben üzgündür anlayamaz diye kızın durumunu söyledim. Kesinlikle taciz değil çok rahatlar ikisi de adam video kaydını görüyor ve orda görüntü bitiyor. Korkan adam taciz eden adam, o telefonu kırar ya da zorla açtırır kaydı sildirir.
Kızda taciz edilse 9 yıl susmaz hadi onu geçtim korkusundan evine tek gitmez kanıt toplamak için
Bunların bir ilişkisi var belli ben bunu gör diye yazmak istemiştim ilk.
Ama konu çok evrildi artık. Konu sahibi yerinde olsam amcasından banane gider anasına babasına hatta tüm mahalleyi ayağa kaldırırım yenilir yutulur bişey değil.
Kıza da inanmadığım için ailesi duysun banane.
Aslında sorun nerde biliyor musunuz?
Bunların birbirlerinde ne alaka da telefon numaraları var?
Balık baştan kokar hakkınızda hayırlısı olsun
Bence burda saf varsa oda konu sahibi bunca seye taş olsa çatlarAslinda saf olan kiz değil adam.
Zaten henüz anlayamadigimiz birseyler dönüyor ortada.Kiz da adam da az değil.Saf değil, rahat.
Aynen öyle kız kendini kurtarmaya çalışıyor sözde. Belki adamla plan bile yapmış olabilirler kim bilir?Kiz zaten ufak ufak etraftakilere söylemeye başlamış. Birkaç kişinin duymasi yeter ailasine ulaşması icin ama kiz da az değil belli. Al birini vur ötekine.
Asıl saf olan konu sahibi dedigin gibi. Bu olanlar hiç te kizin anlattığı gibi degil. Alan memnun veren memnun. Olan kadina ve cocuklara oluyor.Bence burda saf varsa oda konu sahibi bunca seye taş olsa çatlar
Evet bizler okuyunca adama kıza saydirirken konu sahibi sakinliğini koruyor. Allah yardimcisi olsun. Hamile olmasi da ayrica üzücü. Umarım en yakın zamanda feraha ulaşır.Bence burda saf varsa oda konu sahibi bunca seye taş olsa çatlar
Kiz zaten ufak ufak etraftakilere söylemeye başlamış. Birkaç kişinin duymasi yeter ailasine ulaşması icin ama kiz da az değil belli. Al birini vur ötekine.
Bir Gökçen katun konusu daha kaldıramayacağım. Gün içinde bu konu için girip bakıp çıkıyorum..Valla bir yerden sonra konuya dair artık çok fazla yerine oturmayan taşlar var.
Umarım bizi yemiyorsundur.
+1E bu yazdiklarim yoksa, adamin onceden bir falsosu varsa baslik ne alaka
Ay onlar kanıt toplamak için ya sende hemen niye inanmamazlık ediyorsun taciz ediliyor bu kız işte onu anlatacakne anlatmaya başlamış allasen
komşu abinin evine gittim beni prezervatifle mi tanıştırdı diyecek millete. ( konu sahibesi aynen böyle yazmış kızı tanıştırdı diye) bende dokundum tırtıklıydı o sırada da komşu abi beni hazırlıyordu
Nasil ne şekilde anlatabilir orası da düşündürücü ama konu sahibi birkaç kişiye söylemeye başlamış gibi birşey yazmıştı. İlginç yani.ne anlatmaya başlamış allasen
komşu abinin evine gittim beni prezervatifle mi tanıştırdı diyecek millete. ( konu sahibesi aynen böyle yazmış kızı tanıştırdı diye) bende dokundum tırtıklıydı o sırada da komşu abi beni hazırlıyordu