Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

@Moonfaced canım hala buradasın yazabilirsen eğer seviniriz çünkü seni gerçekten merak ediyoruz.

İnkar etmedi yani. Direk avukata gidin yarın. Bir yol haritası belirlersiniz.
İyi olmaniza sevindim,, güvendesiniz

Yazmış işte takatim yok demiş, iyi olduğunu da öğrendik, adam zarar vermemiş. Daha neyi merak ediyorsunuz? Neyi didikleyelim?
Arkadaşım didikleme değil. Iyi oldugunu ogrendik evet çok şükür. Adamın açıklaması ne olmuş o 'nu sorduk sadece. Sonuçta burda 2 gündür konuyu takip ediyoruz. Didikleme değil yani.

Gerçekten çok zor Allah yardımcın olsun
Esimin komutanın eşi onu aldatmış eşim anlatmıştı dondum kaldım . Adam göreve gidince eşi onu komşusuyla aldatmış ve adam bundan şüphelenip bahaneyle komşunun telefonunu istiyor eşi adamda aşkım diye kayitliymis 4 yaşında çocuğu vardı. Adamin delili yok boşanirken eşi herşeyde hakkım var diye fazla fazla almış yuzsuzlugun bu kadarı . Adam her türlü mağdur oldu . O yüzden konu sahibi insallah bu konu da haksız durumuna dusurulmez

Keske onlara dusunup kup takmak icin firsat vermeden ortaligi birbirine katsayfin tum delillerinle simdi kizla anlasabilirler bile keske boyle yaomasaydin canim

Şu an yazacak konuşacak durumda degilsiniz hele acıklama yapacak durumda hic degilsiniz. Cok üzgünüm acınızı paylasıyorum. Sanırım ortada bi kabullenme var inkar etmemis. Avukat gerekli islemleri halledecektir. İyi oldugunuza cok sevindim.

Arkadaşım didikleme değil. Iyi oldugunu ogrendik evet çok şükür. Adamın açıklaması ne olmuş o 'nu sorduk sadece. Sonuçta burda 2 gündür konuyu takip ediyoruz. Didikleme değil yani.
Doğru tabi iki gündür takip ettiğimiz için yorumları okumaya takatim yok diyen kadını sonuna kadar yazmaya zorlamaya hakkımız var, onu atlamışım ben.

Ne bağlantınız ne özel sohbetiniz oldu konu sahibiyle konudan önce? Bizden çok mu merak ediyorsunuz?
Hicbir bağlantım yok zaten buraya yazdıysa herkese alenen açık bir şekilde konu olarak bir bağlantı olmasına gerekte yok. 2 gündür konuyu takip ediyoruz ve birçok yorum ve yol izlemesi gerektiğini yazdık. Sen o kadar konuya hakimsen daha önce de konu ile alakali sohbetin var ve tanıyorsan burada yazana kadar git arkadaşını teselli et.

Doğru tabi iki gündür takip ettiğimiz için yorumları okumaya takatim yok diyen kadını sonuna kadar yazmaya zorlamaya hakkımız var, onu atlamışım ben.
Yazmaya zorlayan olmadı illa yazacaksın seni burada bekliyoruz diyen de olmadı. Bizim hakkımız bu mecbursun yazacaksın diyende olmadı. Kendi kendinize yorum yapayım lütfen. Dikkat edersen yazabilirsen dedim. Yada kendini biraz toparlayınca tarzında sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…