- 24 Nisan 2021
- 818
- 756
- 37
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
@Moonfaced canım hala buradasın yazabilirsen eğer seviniriz çünkü seni gerçekten merak ediyoruz.Mesajları okuyacak takatim yok kızlar annemdeyim hayatımı düzene sokmaya çalışıyorum. Nasıl bir yol izlerim onuda bilmiyorum. Boşanıcam orası kesin ama ne zaman avukata gitmem gerek bilmiyorum daha ailesi bilmiyor bugün tokatı bastm siktiri çektim ama ailesine söylemedi muhtemelen. Herkes öğrense konuşulsa en azından avukata gidip ona göre yol izlicem
Yazmış işte takatim yok demiş, iyi olduğunu da öğrendik, adam zarar vermemiş. Daha neyi merak ediyorsunuz? Neyi didikleyelim?@Moonfaced canım hala buradasın yazabilirsen eğer seviniriz çünkü seni gerçekten merak ediyoruz.
Eğlence oluyo ya millete konu bugün tamamlansın hikaye hemen final yapsın.Yazmış işte takatim yok demiş, iyi olduğunu da öğrendik, adam zarar vermemiş. Daha neyi merak ediyorsunuz? Neyi didikleyelim?
Arkadaşım didikleme değil. Iyi oldugunu ogrendik evet çok şükür. Adamın açıklaması ne olmuş o 'nu sorduk sadece. Sonuçta burda 2 gündür konuyu takip ediyoruz. Didikleme değil yani.Yazmış işte takatim yok demiş, iyi olduğunu da öğrendik, adam zarar vermemiş. Daha neyi merak ediyorsunuz? Neyi didikleyelim?
Yani kadının derdi başından aşkın zaten. İyi mi diye merak ettik tamam ama yazdıktan sonra hala böyle şunu yaz bunu yaz demek nedir? Hali yok işte.Eğlence oluyo ya millete konu bugün tamamlansın hikaye hemen final yapsın.
Sen yorumlara eğlence diyemezsin burada eğlenebileceğimiz bi durumda yok eglenende yokEğlence oluyo ya millete konu bugün tamamlansın hikaye hemen final yapsın.
Şu an yazacak konuşacak durumda degilsiniz hele acıklama yapacak durumda hic degilsiniz. Cok üzgünüm acınızı paylasıyorum. Sanırım ortada bi kabullenme var inkar etmemis. Avukat gerekli islemleri halledecektir. İyi oldugunuza cok sevindim.Mesajları okuyacak takatim yok kızlar annemdeyim hayatımı düzene sokmaya çalışıyorum. Nasıl bir yol izlerim onuda bilmiyorum. Boşanıcam orası kesin ama ne zaman avukata gitmem gerek bilmiyorum daha ailesi bilmiyor bugün tokatı bastm siktiri çektim ama ailesine söylemedi muhtemelen. Herkes öğrense konuşulsa en azından avukata gidip ona göre yol izlicem
Ne bağlantınız ne özel sohbetiniz oldu konu sahibiyle konudan önce? Bizden çok mu merak ediyorsunuz?Sen yorumlara eğlence diyemezsin burada eğlenebileceğimiz bi durumda yok eglenende yok
Ses kaydini aldiysa elinde delili olur, yarin gelirse anlatir diye umuyorum.Keske onlara dusunup kup takmak icin firsat vermeden ortaligi birbirine katsayfin tum delillerinle simdi kizla anlasabilirler bile keske boyle yaomasaydin canim
Doğru tabi iki gündür takip ettiğimiz için yorumları okumaya takatim yok diyen kadını sonuna kadar yazmaya zorlamaya hakkımız var, onu atlamışım ben.Arkadaşım didikleme değil. Iyi oldugunu ogrendik evet çok şükür. Adamın açıklaması ne olmuş o 'nu sorduk sadece. Sonuçta burda 2 gündür konuyu takip ediyoruz. Didikleme değil yani.
Ay konu sahibi gitti bile, bosuna geriliyosunuz kizlar su an.Doğru tabi iki gündür takip ettiğimiz için yorumları okumaya takatim yok diyen kadını sonuna kadar yazmaya zorlamaya hakkımız var, onu atlamışım ben.
Konu sahibi şuan bu konuya bakıyorAy konu sahibi gitti bile, bosuna geriliyosunuz kizlar su an.
Hicbir bağlantım yok zaten buraya yazdıysa herkese alenen açık bir şekilde konu olarak bir bağlantı olmasına gerekte yok. 2 gündür konuyu takip ediyoruz ve birçok yorum ve yol izlemesi gerektiğini yazdık. Sen o kadar konuya hakimsen daha önce de konu ile alakali sohbetin var ve tanıyorsan burada yazana kadar git arkadaşını teselli et.Ne bağlantınız ne özel sohbetiniz oldu konu sahibiyle konudan önce? Bizden çok mu merak ediyorsunuz?
Yazmaya zorlayan olmadı illa yazacaksın seni burada bekliyoruz diyen de olmadı. Bizim hakkımız bu mecbursun yazacaksın diyende olmadı. Kendi kendinize yorum yapayım lütfen. Dikkat edersen yazabilirsen dedim. Yada kendini biraz toparlayınca tarzında sordum.Doğru tabi iki gündür takip ettiğimiz için yorumları okumaya takatim yok diyen kadını sonuna kadar yazmaya zorlamaya hakkımız var, onu atlamışım ben.
Ben geriliyorum canım. Bazı arkadaşlara ne oluyorsa sormak suç oldu.Ay konu sahibi gitti bile, bosuna geriliyosunuz kizlar su an.