- 12 Temmuz 2006
- 55.510
- 212.810
- 52
- Konu Sahibi MoonfacedMom
saf ve ahlaklı birini suçladığım için vicdanım sızladı şu an, siz yazınca bir kendime geldimleylekler getirmiş olamaz mı çocukları?adamın günahını almış olamaz mısınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saf ve ahlaklı birini suçladığım için vicdanım sızladı şu an, siz yazınca bir kendime geldimleylekler getirmiş olamaz mı çocukları?adamın günahını almış olamaz mısınız?
Bana komsu kizin ailesi ortaligi yikar gecer gibime geliyo valla, o kadar sertlerse susup oturmazlar bence, normal bi aile bile susup oturmaz bu iddialara.Valla ortada yaşanan bir şeyler varsa ortalık bir toz duman olur gibi geliyor ama bilmiyorum ki
Yani bazı aileler rezillik çıkmasın deyip her şeyin üstünü örtebiliyor, adamın ailesi oğlumuzun kulağına bükeriz, çocuklarınız var oturun oturduğunuz yerde, diğer kız da zaten hasta siz ona aldırmayın bile diyebilir.
İnanıyorlar Katip, arkadaşımı çok ikaz etmiştim ama dinletememiştim, akıl var mantık var evleniyorsun ve hiçbir şey olmadığını iddia ediyorsun, bu yalana inanmak için beyin hücrelerinin ölmesi lazım, körkütük aşık da olsan böyle bir şeye inanmak mantığa aykırı
Bu işin sonunda Moon'u suçlu çıkarmasınlar da, aklımda yanlış kalmadıysa adamla kızın bir yazışmasında abili mabili yazışmalar vardı sanki.Bana komsu kizin ailesi ortaligi yikar gecer gibime geliyo valla, o kadar sertlerse susup oturmazlar bence, normal bi aile bile susup oturmaz bu iddialara.
Bana komsu kizin ailesi ortaligi yikar gecer gibime geliyo valla, o kadar sertlerse susup oturmazlar bence, normal bi aile bile susup oturmaz bu iddialara.
Abi diyor , iki kere rahatladım diyor. Yani hangisi doğru ne yanlış ben anlamadımBu işin sonunda Moon'u suçlu çıkarmasınlar da, aklımda yanlış kalmadıysa adamla kızın bir yazışmasında abili mabili yazışmalar vardı sanki.
2 kez bosaldim ya da tatmin oldum diye de msj var, o isin yanlis anlamasi kalmadi bence.Bu işin sonunda Moon'u suçlu çıkarmasınlar da, aklımda yanlış kalmadıysa adamla kızın bir yazışmasında abili mabili yazışmalar vardı sanki.
Gokcehatuna ne olmustu?ya bu konu da gökçenhatun gibi olmaz inşş meraktan çatladık konu sahibini bekliyoruz.
iyi olduğunu yaz yeter bize
Gokcehatuna ne olmustu?
Konuyu hatirliyorum ama yazmadigini unutmusumaldatıldığını yurtdışından evine geldiğinde yataktaki lekelerden şüphelenip kapıcının kamera görüntülerinü göstermesiyle anlamıştı adam aylarca sevgilisini eve getirmişti. sonra ailesinin yanına gitti yazıcam size eşim yanıma gelecek konusmaya dedi ve kayboldu burda meraktan kaldık hepimiz
Ay cok merak ediyorumHenüz yazmamış. Beni de biri etiketlesin yazınca ya
Abi diyor , iki kere rahatladım diyor. Yani hangisi doğru ne yanlış ben anlamadım
Aklımdakini yazayım mı?2 kez bosaldim ya da tatmin oldum diye de msj var, o isin yanlis anlamasi kalmadi bence.
Ama kiz Moon a yarim saatlik konusma yollamisti, tel ya da msj kaydi degil, kizin adamin evine gidip kaydettigi konusma, gerci yolladi mi, telde mi dinletti Moon'a orasi muallakAklımdakini yazayım mı?
Komşu kız Moon'a X beni taciz ediyor diye yazdı mı? Yazdı, sonra adama abi dedi, kız taciz edildiğini söyler, adamsa kızla aralarında hiçbir şey olmadığını, eğer adam bazı şeyleri açık açık yazmadıysa, ki ilk yazışmalarda adam tek kelimelik cevaplar veriyordu, aralarındaki yazışmanın taciz veya ilişki olmadığını söyleme ihtimali doğar bu durumda, kızın ailesi Moon'un kıza iftira attığını söyler, eş ve eşin ailesi de Moon'un boşanmak için bahane yaptığını ve komşularıyla ilişkilerini bozduğunu söyler, ihale Moon'a kalır.
Bu nasıl olur bilmiyorum ama içimdeki his Moon'un üstüne yıkacaklar diyor bazı insanlar her şey ortada olmasına rağmen sıyrılmayı ve suç bastırmayı iyi bilir çünkü.
Şayet adamla kızın arasında bir şey olmuşsa ve bu ikisinin de rızasıyla olmuşsa, adam amcasıyla karısının yanına gitmeden evvel kızla anlaşmaya bile varmış olabilir, ikisi de ağız birliği yapıp inkar edebilir, aramızdaki şakayla karışık yazışmaları yanlış anlamış denebilir, biz abi kardeşiz böyle bir şeyi nasıl düşündü bile denir, dünyanın çivisi çıktığından herkesten her şeyi beklerim
Onu cok merak ediyordum. Ne yaptı ne halde su an bilmiyorum ama umarım dönmemistir.aldatıldığını yurtdışından evine geldiğinde yataktaki lekelerden şüphelenip kapıcının kamera görüntülerinü göstermesiyle anlamıştı adam aylarca sevgilisini eve getirmişti. sonra ailesinin yanına gitti yazıcam size eşim yanıma gelecek konusmaya dedi ve kayboldu burda meraktan kaldık hepimiz
Direkt gönderilmiş bir ses kaydı değilse silinebilir, valla bilmiyorum dünden beri hem burada hem de haber kanallarında/sitelerinde öyle şeyler okudum ki beynim yandı artık.Ama kiz Moon a yarim saatlik konusma yollamisti, tel ya da msj kaydi degil, kizin adamin evine gidip kaydettigi konusma, gerci yolladi mi, telde mi dinletti Moon'a orasi muallak
Olaylara bak gel de evlen