Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

Dusebilir demisim dusmus sizi aldatmis onu bireye mahsus affedin dememisim ikisi arasinda daglar kadar fark var

Burdami asil mesele madem elde o kadar.kanit vardi neden konu sahibi ilk mesajda belirtmedi de sonradan soyledi ilk mesajda bunlari yazsa ben zaten o yorumu yapmam
Düşebilir boş yere boşanırsınız ne demek ki? Bence kendinizi yanlış ifade ediyorsunuz. Düştükten sonra boş yeresi mi kalıyor Allah aşkına? Boşluğa düşecek adamı bosamanin boş yeresi mi olur?

O zaman ozur dilerim mesajimida cok guzel ozetlemissiniz aslinda burda kotu ne var ki gayet normal bi mesaj
Normal değil işte. Düsebilitesi olan adami bosamak boş yere değildir. Ay adamı boşluğa düşüreceksiniz bir de boşayacaksınız der gibi olmuş. Yani aldatmasına hem mahal veriyor hem bosuyorsunuz der gibi. Adamın iradesi yokmuş gibi. Anlatabildim mi bilemiyorum.

Normal değil işte. Düsebilitesi olan adami bosamak boş yere değildir. Ay adamı boşluğa düşüreceksiniz bir de boşayacaksınız der gibi olmuş. Yani aldatmasına hem mahal veriyor hem bosuyorsunuz der gibi. Adamın iradesi yokmuş gibi. Anlatabildim mi bilemiyorum.

Cok guzel anlatiyorsunuz aslinda tamda oyle demek istemistim

Cok guzel anlatiyorsunuz aslinda tamda oyle demek istemistim
İşte buradaki arkadaşların sinirlendiği konu da bir kız yazdı diye uçkuruna sahip çıkamayacak bir adamı desteklemeniz. Sadakat öyle bir kız yazdı diye ortadan kalkabilecek bir şey değil çünkü. O zaman kimse sadık kalmazdı. Çoğumuza mesajlar, iltifatlar, şunlar bunlar oluyor malum sosyal medya aracılığıyla. Herkes ay gönlüm kaydı der yapardı yapacağını adına boşluk der kızmazdık boşamazdık.

Adam zavallı ne yapsın? Pipisinin elinde esir olmuş. Bir kız yazınca da pipi hadi gidiyoruz derse aldatmış olmayacak ki. Adamın elinde değil. Yazık ona.
Vah zavallı pipili vah. :KK53: Beyin değil pipi yönetiyor mübarek. :KK53: Neyse zaten beni de aşşağı taraflardan bir organım olan mide yönetiyor. O nereye ben oraya. :KK53:

Bugün kızı eve alıyo bel altı konuşmalar yapıyo kız yaptıklarını soruyo inkar ediyo ama akşam mesajlaşmalardan sonra 2 kere kendini rahatlattığını söylüyor. Kızda açık ediyo karına ses kaydını atıcam falan diyo oda yuvamı mı yıkmak istiyorsn falan diyo. Kalmış yuva varmş gibi. Yarım saatlik bi ses kaydı var. Hemen amcasını aradm çağırdım o pisliği de alıp buraya gelsin diye. Konuşucam akşama da eşyaları toplamaya gidicem
aaa
adama bak bu ne rahatlık. kızda da varmış demek ki , taciz falan değilmiş.
Allah yardımcınız olsun gerçekten

İşte buradaki arkadaşların sinirlendiği konu da bir kız yazdı diye uçkuruna sahip çıkamayacak bir adamı desteklemeniz. Sadakat öyle bir kız yazdı diye ortadan kalkabilecek bir şey değil çünkü. O zaman kimse sadık kalmazdı. Çoğumuza mesajlar, iltifatlar, şunlar bunlar oluyor malum sosyal medya aracılığıyla. Herkes ay gönlüm kaydı der yapardı yapacağını adına boşluk der kızmazdık boşamazdık.

Benim ki desteklemek degildi aslinda bende esimdem ayrildim cocugum yokken cok buyuk sorunlar sikintilar yasadim konu sahibinin bir cocugu varmış digerine hamileymis ilk konuyu okursanız kocasi kıza mesafeli davranmis durust bi eş profili cizmis ben onu okuyunca yazdim sizde kendinizce haklisiniz ama benim söylediğim de cokta abes birşey yok diye düşünüyorum

Adam zavallı ne yapsın? Pipisinin elinde esir olmuş. Bir kız yazınca da pipi hadi gidiyoruz derse aldatmış olmayacak ki. Adamın elinde değil. Yazık ona.

Cidden soğuduk erkeklerden kk daki konuları göre göre :KK43:
Geçen bi arkadaşım ben kabul ederim aldatılırsam erkek için hormonal bişey diyor biraz da suç kadınlar da bence

Ben de anlamadım. Yaptığı şeyleri kızın yüzüne inkar ederken diğer taraftan da kendimi tatmin ettim falan demesi çok saçma. Bir de ses kaydı atacağım diyor ama adam engel olmuyor ve ses kaydı atılıyor.
Neyse artık bosanmaya delil de var.
9 yıldır yapmadıysa , yapacağını düşünmemiştir

Benim ki desteklemek degildi aslinda bende esimdem ayrildim cocugum yokken cok buyuk sorunlar sikintilar yasadim konu sahibinin bir cocugu varmış digerine hamileymis ilk konuyu okursanız kocasi kıza mesafeli davranmis durust bi eş profili cizmis ben onu okuyunca yazdim sizde kendinizce haklisiniz ama benim söylediğim de cokta abes birşey yok diye düşünüyorum
Dürüst eş bir kız yazdı diye aldatmaya meyletmez. Dürüst eş hep dürüst kalır.
Boşandıysanız devam edilecek bir evlilik değildi demek ki kurtuldunuz demek bu. Geçmiş olsun size de.

X