- 6 Nisan 2009
- 590
- 737
- 40
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Bir de hep arama olması hiç mesaj olmaması da garip bence ben hiç bilemedim cidden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de hep arama olması hiç mesaj olmaması da garip bence ben hiç bilemedim cidden
Olabilir tabi sonuçta adam da aramış kaydı olduğuna göre. ama sizce de garip değil mi ya neden insan bunu 5 aylık hamileyken 3 yaşında da bir çocuğu varken söyler. doğruluk payı olsa bile arada yalanlar var bence. 9 seneden fazla olayına bu dediğim sebeplerden dolayı hiç inanamıyorum mesela. onun dışında sanki bana kızda bir kıskançlık varmış gibi geliyor konu sahibine karşı çoğu kısmı yazıyor olması olası bencemesajlaşmaları siliyorlardır belki
Ya Ast komşunun oğlunun numarasının olması da garip. Hani kocaman evli barkli adam. Benim de komşu çocuğu arkadaşlarım oldu ama beraber büyüdük, yaşıttık. O zamanlar iletişimimiz vardı. Şimdi ortak noktamız kalmadığı için yok. Evli barkli komşu oğlunun numarasını ben ne yapayım? Hadi bir iş oldu aldık. Sonra niye araşalım ki? Civcivli bir mevzu yoksa aranmaz yani? Başka arkadaş mi yok evli komşu oğlundan başka? Olay buradan bile sakat, belli yani.mesajlaşmaları siliyorlardır belki
Kesinlikle amacı aşk falan değil kızı kullanmak başka bişey değil. Sevse yine bu kadar üzülmem kızı kullanmak istemesi çok zoruma gitti
Kıza dedim kanıt getir bana diye. Kanıt olmadan eşime belli etmicem
Bilmiyorum anlam veremedm neden 9 sene bekledn dedim beni yanlış anlarsn diye korktm ama artk dayanamıyorum dedi. Şimdilik beklicem kızdan kanıt istedim kanıt toplamadan konuyu açmam
Ben de aynen böyle düşünüyorum. Mesela senaryo şöyle bile olabilir. Kız bu adam evlenmeden önce yakınlaştı adamla, o arada telefonlarını aldılar konuştular, sonra konu sahibi evlendi. kız unutamadı, sindiremedi, ara ara konu sahibinin eşini aradı mesaj attı taciz etti, eşi de arama beni tarzı geri dönüş yaptı aralarda (seyrek olduğunu söylediği için bu teoriyi koydum) burada da konu sahibinin eşi neden engellemedi vs denebilir, orası pek uymuyor evet ama erkekler bu konularda o kadar net olmamayı da seviyorlar ilgi bir yandan hoşlarına gidiyor olabilir.Bana kizda çok masum gelmedi, bu taraftanda bakın konuya. belki isler istedigi gibi gitmedi esinizle iliskisi vardi bosanmaya yanasmayinca size sardi olabilir yani.
kendi acimdan bakiyorum biri bana boyle bir sey yapsa, daha bekarken agzinin ustune iki tane cakardim.
hadi o cakmasinda tepki versin bagirsin bilmem ne yapsin, beni evinde bir kez rahatsiz eden insanim evine ikinci kez gidermiydim hayir.
ama sizin masum komsu kizi gitmeye devam etmis cok enteresan esinizde numarasi bile var, bu cok onemli bir detay bir insan sapik oldugunu dusundugu insanim evine tekrar gitmez, numarasinida vermez.
Ya birinin sizi rahatsiz etmesini gectim,diyelimki kimse kimseyi rahatsiz etmiyor.Ben de aynen böyle düşünüyorum. Mesela senaryo şöyle bile olabilir. Kız bu adam evlenmeden önce yakınlaştı adamla, o arada telefonlarını aldılar konuştular, sonra konu sahibi evlendi. kız unutamadı, sindiremedi, ara ara konu sahibinin eşini aradı mesaj attı taciz etti, eşi de arama beni tarzı geri dönüş yaptı aralarda (seyrek olduğunu söylediği için bu teoriyi koydum) burada da konu sahibinin eşi neden engellemedi vs denebilir, orası pek uymuyor evet ama erkekler bu konularda o kadar net olmamayı da seviyorlar ilgi bir yandan hoşlarına gidiyor olabilir.
Sonra baktı ikinci çocuk ta geliyor kız da evlenemedi hala, adama da takıntı büyümüş konu sahibine kıskançlığından hamileyken zarar vermek istiyor.
Biraz fazla entrikalı türk dizisi kıvamında komplo teorisi yazdım galiba ama yani ne bileyim öbür türlüsü de çok saçma değil mi ya :)))
Ya Ast komşunun oğlunun numarasının olması da garip. Hani kocaman evli barkli adam. Benim de komşu çocuğu arkadaşlarım oldu ama beraber büyüdük, yaşıttık. O zamanlar iletişimimiz vardı. Şimdi ortak noktamız kalmadığı için yok. Evli barkli komşu oğlunun numarasını ben ne yapayım? Hadi bir iş oldu aldık. Sonra niye araşalım ki? Civcivli bir mevzu yoksa aranmaz yani? Başka arkadaş mi yok evli komşu oğlundan başka? Olay buradan bile sakat, belli yani.
Ya şimdi bişey dicem. Abi diyebilir. Var yani öyle. Afedersin o iş esnasında bile abi diyen bir kız varmış. Çok değişik bir olay, ne bileyim.Mesajlarda kız abi diye hitap etmiş, eşin evde yok yazmış, eşiniz de kısa ve samimi olmayacak şekilde cevaplar vermiş.
Baştan da birşeyler eksikti bunları okuyunca iyice saçma bir hâl aldı. Aralarında birşey olsa, abi dediğinde eşiniz ne abisi derdi, eşiniz kıza madem bunca yıldır sarkıntılık ediyor eşin yok minvalindeki mesaja balıklama atlaması lazımdı.
Hiçbiri olmamış. Öyle sıradan mesajlaşmalar size attıkları. Kafasında kuruyor olma ihtimali daha çok yakın geliyor şuan bana.
Olabilir tabi sonuçta adam da aramış kaydı olduğuna göre. ama sizce de garip değil mi ya neden insan bunu 5 aylık hamileyken 3 yaşında da bir çocuğu varken söyler. doğruluk payı olsa bile arada yalanlar var bence. 9 seneden fazla olayına bu dediğim sebeplerden dolayı hiç inanamıyorum mesela. onun dışında sanki bana kızda bir kıskançlık varmış gibi geliyor konu sahibine karşı çoğu kısmı yazıyor olması olası bence
Kizinin kocasiyla kacanlar, kaynanasina ask mesaji atanlar, kayinbbabasindan cocuk yapip kocasina iteleyenler var.Mesajlarda kız abi diye hitap etmiş, eşin evde yok yazmış, eşiniz de kısa ve samimi olmayacak şekilde cevaplar vermiş.
Baştan da birşeyler eksikti bunları okuyunca iyice saçma bir hâl aldı. Aralarında birşey olsa, abi dediğinde eşiniz ne abisi derdi, eşiniz kıza madem bunca yıldır sarkıntılık ediyor eşin yok minvalindeki mesaja balıklama atlaması lazımdı.
Hiçbiri olmamış. Öyle sıradan mesajlaşmalar size attıkları. Kafasında kuruyor olma ihtimali daha çok yakın geliyor şuan bana.
Tahin mesajlar nereden?Mesajlarda kız abi diye hitap etmiş, eşin evde yok yazmış, eşiniz de kısa ve samimi olmayacak şekilde cevaplar vermiş.