Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

bence kıza hiç güven olmaz. konu sahibinin kızla beraber hareket etmemesi lazım. adamla kesin ilişkileri var, kızı da dizginleyecektir adam muhtemelen bir süre sonra ortak hareket ederler. açık açık onları yüzleştirmesinden yanayım ben. başkaları da olsun yanlarında şahit olarak. sonra bassın tekmeyi tazminat davası da açsın.

9 yıldır akılı neredeymiş hanımefendinin?
Aklıma 2 secenek geliyor;
Ya bir ilişkileri vardı anlasmazlık oldu böyle taciz diye yutturmaya calısıyor.
Ya da uydurmaca bunlar adamda gözü var bi şekilde arayı bozmak amacı.
Yani neden beklesin ki hoşuna gitmiş birşeyler demek ki.

Adam kızı evlilik vaadiyle kandırmış olabilir. Hatta ben karımdan boşanıcam aramız kötü diyip çocuk yapan erkekler gibi. Belki de kız baktı konu sahibi hamile kendi ilişkilerinde bir ilerleme yok eş kişisinin canını yakmak istedi. Bunlar sadece teori Allah kimsenin başına vermesin ama 9 yıl tacize susmak çok zor. Allah korusun ben olsaydım böyle bi durumda odama telefonu koyar yanıma geldiğinde çekerdim görüntüleri. Karşı taraf istediği kadar reddetsin. Konu sahibi güçlü durun bebeğinize ve çocuğunuza odaklanıp delil toplayın.

Tabi ki en iyisini yaptın
Demek istediğim bu kız nasıl bu kadar rahat etrafa sana anlatıyor bunları?
Ya hasta yada ciddi sebepleri var,çünkü anlattığın profil yaptığı ile çelişiyor
Ya sen mahalleyi ortalığı ayağa kaldirsyadin?
O çekindiği anası babasıni hesaba katmamış mı? Oturmuyor bazı şeyler
Gerçeği biran önce görmen dileği ile...

Çok şaşkın bir şekilde okudum Konunuzu..

Eğer tüm bunlar gerçekse evden ayrılın o halde.. Annenize ya da birinin yanına gidin.. Madem siz evde değilken yapıyor bunu evden gidin.. Kızda size yardımcı olacaksa ( ki burası çok garip geldi ) o zaman mesaj atsın buluşalım ya da geleyim falan desin bakalım ne olacak.. Ama tüm bunlara hazırsanız bunları yapın..

Kadın kadının en büyük düşmanı değil ama şöyle bir gerçek var kadınlarda masum değil!!! Kocalar aldatırken diğer erkeklerle mi aldatıyor?
Benim dediğim nokta şu: ilk once sucu eşinde araması lazım. Hayatında sorumlu oldugu kişi eş. Kadın kadınlar gelir geçer yada isimler değişir. Karaktersiz eş hep aynı seyi yapar. Yüklenmesi gereken eştir.

Ona bişey demiyorum zaten ama şu aralar kadınları da masum bulamıyorum. Bu arada yanlışlıkla mesajınızı engelledim sonra içeriği göster yaptım ama yine de tam düzelmedi bunu nasıl düzeltebilirim?

Ona bişey demiyorum zaten ama şu aralar kadınları da masum bulamıyorum. Bu arada yanlışlıkla mesajınızı engelledim sonra içeriği göster yaptım ama yine de tam düzelmedi bunu nasıl düzeltebilirim?
Tamam düzelttim profılınızden

Bilmiyorum ben sakin kalıp bekleyemezdim yaa böyle bir durumda ikisini de yüzleştirir neler oluyor burda açıklayın şimdi derdim!! Beklemek delil toplamak için peygamber sabrı lazım..

Ben olsam direkt yüzleşirdim. Sonuçta bir günah işlendiyse mutlaka yüz ifadesiyle bir kelimesiyle bunu belli eder.. Ortada 2 çocuk var. Biri karnında biri daha çok küçük. Bu adam bile bile aldatmış ve üstüne çocuk yapmışsa sonuçlarına katlanacağını da bilir. Alırdım karşıma konuşurdum gözünün içine bakarak.. Zaten yere bakması bile yeterli olur benim için. İnsan kocasını tanır ya elaleme çokta kulak asılmaz. Karşı komşu kız mı etkili olur sizin eşinizle konuşmanız mı ? Vücut dili insanı ele veren birşey.. Yalan söylerse anlarsınız diye düşünüyorum.

Olayda bir gelişme var mı bilmiyorum ama bana çok mantıksız geldi kızın konuşması...yani 9 seneden bahsediyor, geliyor durup dururken bu kadar zaman sonra 5 aylık hamileyken konu sahibini arayıp bunu anlatıyor. yani bu sadece konu sahibine zarar vermek için yapılabilecek birşey. iyi niyetli olan birisi hiç çocuğu yokken bunu kıza söylerdi, baştan kendini kurtarsın diye. hadi emin olamadı ilk zamanlar desem, 3 yıldır yeniden hamile kalana kadar bekledi şimdi mi söyledi..bunca zaman olmuş hamile kadını üzmeyeyim bari, doğursun vs stresi azalsın sonra söylerim dersin ne bileyim. bana her şekilde kız kötü niyetli geldi. arama kayıtlarını da 9 senelik kaydını mı tutmuş deli miymiş bunca zaman...insan gelir ilk ailesine danışır, sonra konu sahibiyle konuşur, bu arada da çoktaan o numarayı engellerdi bu kadar basit değil mi

evet sadakat sözü olan kişi eşi. ona hesap sorması lazım. ama burada karşıdaki kadın da çok art niyetli ve mağduru oynuyor. ve artık yüzyüze geldikleri için ona karşı da savaşmak zorunda konu sahibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…