- 28 Mart 2020
- 21.292
- 64.544
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Magdur da olabilir. Benim basima gelse ne yapardım diye dusunerek yorumluyorum. Komşuya karisina nasil bu kadar guvenebilir ki insan?Evet başka bir komşusuna.
O da demiş ki bu konuyu bize de anlattı bu kız ama biz eşinin bir yanlışını görmedik demiş.
Konu sahibi siz yine de eşiniz hakkında delil toplarken komşu kızının da ses kaydını alın bence adımlarınızı sağlam atın sonra her iki tarafta inkar eder
Üzüldüm konu sahibine. Bir çocuk var diğerine hamile. offf çok kötü bir durumadam da kız da birbirlerinden beterler. konu sahibinin çok uyanık olması lazım.
Üzüldüm konu sahibine. Bir çocuk var diğerine hamile. offf çok kötü bir durum
bence kıza hiç güven olmaz. konu sahibinin kızla beraber hareket etmemesi lazım. adamla kesin ilişkileri var, kızı da dizginleyecektir adam muhtemelen bir süre sonra ortak hareket ederler. açık açık onları yüzleştirmesinden yanayım ben. başkaları da olsun yanlarında şahit olarak. sonra bassın tekmeyi tazminat davası da açsın.Nerden biliyorsun belki kız kendi kendini başka telefonfandan gizli den arıyordur. Ben bu isten bi gıcıklandım. O kız bana hiç ınanılır ve güvenilir gelmedi. Bunu ortaya çıkarmanın çok yolu var yok değil. Kız yaninizdayken eşinizi arayabilirsiniz hoparlörden dinleyebilirsiniz sizde bi buluşma teklif etsin. Bakalım eşinin tepkisi ne olacak.
Tabi ki en iyisini yaptınO iyiliği keşke yapsaydı elimden alsaydı be hediye ederdim ona
Tepki veremedim ki şok oldum anlamadan tepki vermek istemedim
Bi kaç konuşmasında kızın hayal kurabilecek yapıda olduğunu düşündm oda bi ihtimal olarak yazdım kesin hiçbişey yok malesef.
Benim dediğim nokta şu: ilk once sucu eşinde araması lazım. Hayatında sorumlu oldugu kişi eş. Kadın kadınlar gelir geçer yada isimler değişir. Karaktersiz eş hep aynı seyi yapar. Yüklenmesi gereken eştir.Kadın kadının en büyük düşmanı değil ama şöyle bir gerçek var kadınlarda masum değil!!! Kocalar aldatırken diğer erkeklerle mi aldatıyor?
Banada geldi bildirim olarak neden acepBu konu neden bana bildirim olarak geldi merak ediyorum..
Çünkü yöneticiler el atmış herkesin görmesi için..Banada geldi bildirim olarak neden acep
Ona bişey demiyorum zaten ama şu aralar kadınları da masum bulamıyorum. Bu arada yanlışlıkla mesajınızı engelledim sonra içeriği göster yaptım ama yine de tam düzelmedi bunu nasıl düzeltebilirim?Benim dediğim nokta şu: ilk once sucu eşinde araması lazım. Hayatında sorumlu oldugu kişi eş. Kadın kadınlar gelir geçer yada isimler değişir. Karaktersiz eş hep aynı seyi yapar. Yüklenmesi gereken eştir.
Tamam düzelttimOna bişey demiyorum zaten ama şu aralar kadınları da masum bulamıyorum. Bu arada yanlışlıkla mesajınızı engelledim sonra içeriği göster yaptım ama yine de tam düzelmedi bunu nasıl düzeltebilirim?
Benim dediğim nokta şu: ilk once sucu eşinde araması lazım. Hayatında sorumlu oldugu kişi eş. Kadın kadınlar gelir geçer yada isimler değişir. Karaktersiz eş hep aynı seyi yapar. Yüklenmesi gereken eştir.