Başıma Durduk Yere Dert Aldım :(

O zaman sıkıntı yok canım.kimseye Samimi ol diye ısrar edemezsin.hoslanmadigum insanla kusmem ama araya mesafe koyarım.bu bnm en doğal hakkim

Ikramiye alıyorsa mesela hangi aylar aldığını biliyordur onun için hesaplaması çok kolay oluyordur.

Bu yolda devam ederseniz en fazla iki sene veririm bu evliliğe benden söylemesi.
Ayni durumlarda arkadaşım vardı. Eşi yurtdışı bağlantılı bir firmada, iyi bir konumdaydi. Ama adama bakarsan hiç anlaşılmazdi. mütevazı, sakin, kaliteli bir insandı eşi. Tatilini sakinlikle, kitapla, eşiyle yürüyüşte, müzikte geçirmek isteyen bu adami arkadaşım düğünuydu, kinasiydi, aile yazligiydi çanta gibi taşıyıp, o çantasıyla da ovunmeye çalışınca adam sessiz sakin boşandı.
Bu işler böyle böyle başlar adam önce kaçar dağa bayira iki gün siz ve manipülatif ailenizden uzaklasmak için. Evliliğinize odaklanmak için ailelerden uzaklasalim diyince de aman canciger kuzu sarmasi olalım istediğiniz ailenizden uzaklasamadiginizdan incelediği yerden kopar. İki iki dört...

E haklı adam ne güzel kitabını okuyor işini yapıyor kimseye karışmıyor. Ama eşi ve ailesi onun adına karar vermiş enistesiyle arkadaş olmak ZORUNDA. Ne uğraşacak ben olsam bende uğraşmazdım. Kendi yoluna bakar

İlk konuda size adam haklı dedik, dinlemediniz.
Üstüne adama konuyu üstelik "yemek yerken" açtınız,
Adam sizi yemekteyiz konuyu açma diye uyardı, siz devam ettiniz.
Bir de adama bu iyi geçinmenin gereklilik olduğunu söylüyorsunuz.
Bunca insan size bunun gerekli olmadığı yazmış, siz hala ısrarla düşüncenizi eşinize dayatmaya çalışıyorsunuz.
Şu yaptığınız 0-5 yaş arası sendromlu çocukların tutturması gibi.
Adam tavır yaparsa da haklı yani.

Bu yorum favorim!

Mesela senaryoyu şöyle yazsak: Eşimle bugün kavga ettik. Sürekli eltimden bahsediyor. Elitimle muhabbetim yok, boş konuşan bir insan ama yine de eşim için onlarla bir araya geliyorum. Karakterlerimiz uyuşmasa da , eşimin ailesi sürekli eltime ilgi gösterse de sorun etmiyorum, seviyeli bir şekilde ortama katılıyorum. Ama eşim onunla daha çok samimi olmamı hatta beraber ailecek tatile gitmemizi istiyor. Sürekli ama sürekli bu konuları önüme koyuyor...Bunaldım!!! Eşim niye bunu yapıyor?

Ufak bir dipnot daha olsun. Bu iki günde eşiniz şöyle bir kararla çıkar gelir büyük ihtimalle. Ailenize mesafe koymak. Saygısını bozmaz büyük ihtimalle ama eski samimiyetini de beklemeyin artık. Bir mesajda Silerse tam siler demişsiniz. Eşiniz silmiş artık. Standart insan saygısından öteye birşey hissedemez bundan böyle. Bu saatten sonra annenizin öyle ha! diye eşinizin koluna girebileceğini beklemeyin. Yada ailenizden birinin işinin peşine düşüp canhıraş yardım edecegini.

Bunun mimari sizsiniz. Bir miktarda anneniz. Bundan sonra bari ateşe körükle gitmeyin.

Hala yapsa ne olur,söylese ne olur,gitse ne olur modundasiniz.
Bir skeç vardı, versen ölür müsün,yapsan olür müsün,sizinki de o hesap.

Siz de o zaman kayınvalide ile birlik oturun ne olur,görümceye araba alın ne olur,banka kartinizi eşinize verin ne olur, ölür müsünüz ?

Cidden şaka gibisiniz.Sizin kardeşinizle tatile gitmek istemeniz çok normal. Ama eşinizin de gitmek istememesi çok normal.Neden ille de sizin istediğiniz olsun ? Buna DAYATMA denir.

Kusura bakmayın ama çok yorucusunuz. Eşiniz haklı.

Şimdi orman evleri de ne serindir. Sizin ev sıcak mı konu sahibi? Eşinizle h.sonunu baş başa, serin serin, doğanın içinde geçirmek varken şu olduğunuz durumda koltuk üstünde oturuyorsunuz. Ve kendinizi haklı gördüğünuze göre daha da oturacaga benziyorsunuz. Hadi hayırlısı.

Bi sn adam fazla ketum çıktı. Hatta çocuk adam. 25 yasinda olmasini beklemiodum. Bi B plani falan yok dimi. Seni birakip yurtdisina gitmek gibi :)

Eniştenize takıntılı mısınız?
Eşiniz baştan sona haklı, adamı şişirmişsiniz ne kadar üstüne gittiyseniz.
Siz hala ne olacak böyle bu işin sonu diyorsunuz. Siz aklınızı başınıza alıp, gidin eşinizden özür dileyin.
Yoksa ortada eş filan kalmayacak.

Bacım ,bu adam kesinlikle sana fazla...kesinlikle...

Viral reklam mi bu ne canim orman evi istedi

ailenizle düne kadar arası iyiymiş herkesin sevdiği bir insanmış hatta o kadar sevilmiş ki kız kardeşiniz rahatsız olmuş. aileniz “seni / sizi takmıyorum” gibi bi hava sezseydi bu kadar içlerine almazlardı herhalde?

burada herkes üstünüze geliyor çünkü gerçekten çok haksızsınız. hani her bir açıklamanız birbirinden felaket. kimse kavga kıyamet olsun demiyor ama eşiniz eniştenizle iyi anlaşmak zorunda de-ğil. sevmek zorunda de-ğil. böyle bi zorlamayı nasıl kendinize hak görebiliyorsunuz ?

Haaaala adam şunu yapsa ne olur bunu yapsa ne olur. Tamam belki bu zamana kadar çok şeyinizi idare etti, bazısını ruhunuz bile duymadı, yapmayınca yeri aranıyor şimdi. Sabrının sınırına gelmiş işte, deniz bitmiş, çok zorlamayın artık. Siz kızkardeşinizle dilediğinizi yapın, ördek ailesi gibi her yere maaile gitmek zorunda değilsiniz. Enişte gibi eltiniz sizin gibi kocanız olsa feryat figanınız gökleri deler, adam yine iyi çıkmıyor çizgisinden.

Allah da böyle sabırlı insanların karşısına sizin gibi insanları çıkarıyo ya gerçekten yazık. Siz kendinize sorun arıyosunuz hayatınız sanırım çok mükemmel ki böyle saçma sapan işlerden uğraş edinip huzur bozuyosunuz. Bi salın insanları ya siz adamın karısısınız karşınızdaki 5 yaşında terbiye ettiğiniz yol yordam öğrettiğiniz çocuğunuz değil.

Bi sn adam fazla ketum çıktı. Hatta çocuk adam. 25 yasinda olmasini beklemiodum. Bi B plani falan yok dimi. Seni birakip yurtdisina gitmek gibi :)
Sanrıım siz eğlence arıyordunuz. Ayrıca eşim 25 yaşında değil, şuan 33 yaşında. Merak etme içten pazarlıklı plancı bir insan değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…