• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başıma bu da mı gelecekti

bu akşam çocuğumu kayınvalideme bırakıcaz en az 3 4 saat bütün camları pencereleri açarım viledaladıktan sonra.. çok teşekkürler mutlaka yapıcam bunu da.. zaten halı yıkamacı da çağırdım..

Çok evham yapmayın pire soğuk havada yaşayamaz. Ama elinizle olduremezsiniz. Ben banyoda görüyordum 2-3 tanesinin öldüğünü ama onun haricinde yetisemezsin hızlı hareket ediyor.

çağırdım halı yıkamacı bu akşam gelip halıları alıcaklar.. biz de bütün heryeri dezenfekte etmeye çalışıcaz inş. işe yarar. her gün hergün silicem yerleri mobilyaları halılar gelince halıları da geçerim . koltuklara bu akşam alacağımız ilaçtan sıksam yeterli olmaz mı Ben de kaşınıyorum sürekli hep böyle şeyler pis insanların başına gelir diye düşünürdüm ama alakası yokmuş :KK61: dışarıdan eve gelen insanlardan ya da eşyalardan geçtikten sonra ne yapabileceksin ki :KK61: çok yoktur ama dimi sence
bak ben titiz biri değilim kesinlikle ama haşerat benim uyuz olup kendimi parçalamam için yeterli bir sebep fakat daha soğuk kanlı durabilirim bu konuda temizlik şirketini ararım ilaçlamadan sonra hem evi komple temizletirim hem koltukları yıkatırım sonra üstünden yine kendim geçerim böylece daha emin olurum koltuklar gelincede ister sirkeli ister karbonatlı suyla temizliğini yaparım..bebeğin varmış için rahat olur..sen şimdi temizlik yapacam diye kendini mafedip yoracaksın anladığım kadarıyla..yapma gözünü seveyim ;)

sirke işe yaramaz mı

Sirke işe yaramaz...ve senin temizlik yapman onların yok olmasını saglamaz...özellikle dokuma yatak battaniye gibi eşyaların içinde kolayca saklanırlar...pire için evdeki yorganları yakmayasın..:-)

sizin yapacagınız bir ilaçlama firmasını aramak.. 100- 120 tl gibi birşey tutar...yatak odasındaki battaniyeleride çıkartın onlarada ilaç degsin... 3,4 saat kapalı kalacak sadece....eve gelincede camları açar havalandırırsınız...sonra temizlige girişin...3 gün falan temizlik yapmayın tabi...bunu ilaçlayan firma size söyler...benimde cocugum var allahın izniyle birşeyde olmadı....başka türlü olmaz...

temizlikle pireleri kovamazsınız...tek çare ilaçlama yaptıracaksınız...

off konunuzu okudugumdan beri kaşınıyorum...cocugun okulda da bit salgını varmış...gerçi onların sınıfta yok...okulun anasınıflarında kaynıyomuş..
bu zamanda bit şaşırdım açıkcası...bak kafam kaşındı...huylandım...ònlemlerimizi aldık almasına umarım benim oglana bulaşmaz...

nasıl bir şey. ilacın yanında bir de fıs fıs mı alacağız . nasıl bir şey bilgi verir misiniz . o ilaçlar zaten fısfıslı olmuyor mu ? çok çabuk çoğalıyorlar derken ne kadar sürede çoğalır mesela ? bizim evde bir haftadan beri var en fazla..

canim seni tedirgin edip üzmek istemem ama yaz nete pire diye gor ozelliklerini..bende bi kere gordum konduramadım onlem almayınca 1 hafda on günde evi sarmisti sende farkli seyredebilir bilemem..

bahsettigim ilaçlar sisede satiliyor fisfisa miktarini ayarlayıp sen koyuyorsun..zirai ilaç satan yerden almistik biz..ama sen en iyisi bi 100 tl ye cagir ilaçlama sirketi için rahat etsin..evde ne var ne yok günlendir yani gunese koy gunesde kaçar durmaz..halilarinida yikatmakdansa günlendir..ama içim rahat etmez dersen yikat tabii..

aynen arkadaş demiş temizlikle pire kovamazsiniz tek care ilaç..

bizim de evi basmıştı bir ara. kedi yavruları bakıyorduk da. ilaçladık bitti gitti. çok üzülmeyin. hemen temizleniyor. zaten insanlarda duramıyorlar zayıflıyorlar :)

Back