• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başıma bu da mı gelecekti

Evet çok dayanıklılar...zaten çok seri bir hayvan yakalamak imkansız gözle bile göremeye bilirsiniz...burda övünmem lazım sanırım pireden bile hızlı çıktım yakladım oni :-)
Yakaladın de yaptın baksana hiç ölmüyorlarmış.

Bir de tırnak arasında sıkmak falan da mı öldürmüyor? Gerçi çok hızlı diyorsun, kesin kaçar da. Daha önce pire maceram olmadığı için…

evet bu tarz ilaçlara ozel fıs fıs satılıyor ilaci alacaginiz yerde..ne bilim ben bu sekilde kurtuldum ama siz yinede bir bilene büyüklere danisin sorun soruşturun cunku bu tarz ilaçlarda epey zehirli ben çocuk olmadigindan rahat davrandım.. gerçi hem ilac uçuyor hemde temizleyince sorun yasamadim ama pire oyle bi hayvanki acayip cabuk cogaliyor bende deli olcaktim nerdeyse bu yöntemi tercih etmek zorunda kaldim...

zaten pire yazin nete ne menem bi dert olduğu yazar..yani eger ilaclamayi tercih ederseniz dip kose her yeri bi kackez temizlerseniz ilacdan eser kalmaz ama yinede dediğim gibi başka yöntemlerde varsa arastirin derim..

küçükken benim 2 tane kedim vardı yazın çok pireliniyorladı bende her gün onlar uyurken pireleri yakalayıp elimde tırnaklarım arasına sıkıştırıp patlatırdım öyle güzel patlarlardı ki böyle çıt çıt diye pire falan bırakmazdım üstlerinde ama çok çabuk çogalabilen hayvanlar 1 tane bire binlerce yumurta bırakıyormuş. öyle veterinelrde satılan ilaçlarla ölmüyorlar kesinlikle biz agır bir fındık ilacı vardı onunla ilaçladık evi , ancak onlar öldürdü , birde yıkamak silmek şart, çok huylandıran hayvanlar , kaşınıyosun psikolojik olarak insanı da çok ısırıyorlar benım bacaklarım popom karnım küçük kırmızı noktalarla doluyordu , fındık ilacıyla ılaçlayın dıycem ama çok agır bir ılaç 1 hafta falan o odaya girilmemeli eger ilançlanırsa ama çaresi de o ilaç..

hangi ilacı kullanmıştınız yaa bizde kedi köpek yok. çok fazla da olamaz bunlardan diye düşünüyorum heralde mevlütte biriyle ya da hediyelerle birlikte falan geldi :KK61::KK61:kurtulalım da gerekirse 1 hafta çıkarız evden :KK43: :KK43:

ilacdan başka sans yok..bizim bahçeli evimiz vardi kedi kopek cok girerdi bi kere pirelendik naptisak bas edemedik,gidip zirai ilaç artik anca cozum oldu..tabii sizde cocukda varmis ilacladikdan sonra bence 1 hafda 10 gun evde durmamaniz lazim,bizde çocuk olmadigindan 3 gun sonra geldik evimize çocuk olsa bende sakinirdim biraz daha uzun girmezdim eve heralde ondan dedim...

Geçenlerde köye gittik annemlerde bizde pirelendik evleri ilacladik sürekli yikandik bişey kalmadı ama daha önce isirdiklari yerlerin kasintilari biraz geç geçiyor. Yeni çıkmadığı sürece endiselenmeyin. Bi de rüzgârla yasayamiyorlar. Çocuğunuz yokken evi güzelce havalandirin baya rüzgar essin yani

korkmak diil de tedirgin oluyorum sanırım . şuan evde gördüğüm her koyu renk noktayı pire zannediyorum.. durup dururken kaşınıyorum bakıyorum kaşıdığım yerde bir şey yok . tuvalete bile gidemiyorum sanki bir yerlerimi açsam üzerime zıplıycklarmış gibi geliyor . kendimi çok kötü hissediyorum . aklımdan nasıl yakalıycz bunları biz acaba kaç tane varlar düşünceleri gitmiyor :KK61::KK61::KK61::KK61: iki tane öldürdük ama en azından bir tane daha var çünkü dün gece de ısırmışlar beni :KK61::KK61::KK61: kafayı yiycm . silersem biter gider mi sizce :( :(

çok mu korkuyosun böcek türü şeylerden
nedir bu tepkilerin böyle bir sakin ol canım benim
duyan Allah korusun evi fareler bastı sanır
bi ilaçlarsınız bide silersin tamam
Allah beter durumlardan korusun

sevdalinka :( :( :( :( peki sirke etkili olmaz mı sirkeyle her gün silsem evleri halıları o zaman gider mi lütfen bilgilerini paylaş benimle allah razı olsun . neler yapabilirim . sizdekiler nasıl geçmişti kendiniz mi ilaçladınız yoksa firma mı çağırdınız..

Ne alakası var pireyle ?
Pis birileri gelmiş gitmiş demek ya da apartman da var,size de geldi.
Pire domestosla falan gitmez,hiç yorulmayın.
Evi,apartmanı ilaçlatın.
Pirelenmiştik,tecrübeliyim.

keşke.. keşke..

Bizde bahçeli evde oturuyoruz...bahceye sokak kedileri geliyor...pirelerini tüm bahceye saçmışlar...oglum her oynamaya gittiginde pire taşımış eve...üzerinde de yakaladım emin olunca profesyonel ilaçlama firmasını çagırıp heryeri ilaçlattık...

ilaç firması normal ilaçlarla ölmez kokulu ilaçla pireler ölür dedi...pireler öldü gitti ama halen aklım çıkıyor pirelencez diye...

sonuçta sokakta yürürkende paçamıza zıplayıp eve gelebiliyorlar...sokak kedilerinde pire dolu dolu...belediyeler hayvancıkları keşke ilaçlayabilse...

2 tane gördüm dün akşamkini eşim de gördü. başka da var bence çünkü dün akşam da ısırmış beni ama bence de çok fazla olamaz çünkü ne kadar gelmiş olabilir ki dışardan 100 200 olck değil ya o_Oo_Obunlar çoğalmadan yok etmem lazım yoksa ben koltuğuma bile rahat oturamıyorum şuanda . halı yıkamaya versem çıkar mı acaba halı yıkamaya veririm gelince bi de sirkeli suyla silerim

evhama lüzum yok arkadaşım çok pire yoktur binde bir atlamıştır belki adamın üstüne insana da dokunamaz o bi tanedir onuda sen öldürmüşsün zaten..ee önlem olarak ilaçlatıp halınıda yıkayacaksın hatta sen onada dokunma halı yıkamacıya veriver için rahat etsin ..olmaz bir şey üreyemez ortamı yok.

sirke işe yaramaz mı

pireyi elinizle öldüremezsiniz...yakaladıgınız anda çeşmeyi açın altına bir kap koyun suyu hızlıca açın...kapta debelenir sıçrayamaz etkisiz hale gelir ama ölmez tabi...sadece siz pire oldugundan emin olursunuz...kesinlikle hiç bir kimyasalla ölmez temizlik malzemesi gibi...tek çaresi kokulu ilaçları var onla ölürler...

2 tane gördüm dün akşamkini eşim de gördü. başka da var bence çünkü dün akşam da ısırmış beni ama bence de çok fazla olamaz çünkü ne kadar gelmiş olabilir ki dışardan 100 200 olck değil ya o_Oo_Obunlar çoğalmadan yok etmem lazım yoksa ben koltuğuma bile rahat oturamıyorum şuanda . halı yıkamaya versem çıkar mı acaba halı yıkamaya veririm gelince bi de sirkeli suyla silerim
halı yıkama makinada yıkıyor zaten senden daha derine girecekleri kesin gelince kendinde silersin şirket çağır eve koltuklarını falanda yıkasınlar ilaçlamadan sonra az masraf olacak ama psikolojin düzgün olur,huylanarak yaşamak çok kötü..şu başlığınla bile sabahtan beri kaşınıyorum ben zira..

korkmak diil de tedirgin oluyorum sanırım . şuan evde gördüğüm her koyu renk noktayı pire zannediyorum.. durup dururken kaşınıyorum bakıyorum kaşıdığım yerde bir şey yok . tuvalete bile gidemiyorum sanki bir yerlerimi açsam üzerime zıplıycklarmış gibi geliyor . kendimi çok kötü hissediyorum . aklımdan nasıl yakalıycz bunları biz acaba kaç tane varlar düşünceleri gitmiyor :KK61::KK61::KK61::KK61: iki tane öldürdük ama en azından bir tane daha var çünkü dün gece de ısırmışlar beni :KK61::KK61::KK61: kafayı yiycm . silersem biter gider mi sizce :KK43: :KK43:
bende tedirgin olurum böcekten ama
hani yanlış anlama bu da mı gelecekti diye düşünmem canım
inşallah ilaçlama ve sıkı bir temizlikten sonra geçer

nasıl bir şey. ilacın yanında bir de fıs fıs mı alacağız . nasıl bir şey bilgi verir misiniz . o ilaçlar zaten fısfıslı olmuyor mu ? çok çabuk çoğalıyorlar derken ne kadar sürede çoğalır mesela ? bizim evde bir haftadan beri var en fazla..

evet bu tarz ilaçlara ozel fıs fıs satılıyor ilaci alacaginiz yerde..ne bilim ben bu sekilde kurtuldum ama siz yinede bir bilene büyüklere danisin sorun soruşturun cunku bu tarz ilaçlarda epey zehirli ben çocuk olmadigindan rahat davrandım.. gerçi hem ilac uçuyor hemde temizleyince sorun yasamadim ama pire oyle bi hayvanki acayip cabuk cogaliyor bende deli olcaktim nerdeyse bu yöntemi tercih etmek zorunda kaldim...

siz kurtulmuşsunuz ya ne mutlu :( :(

küçükken benim 2 tane kedim vardı yazın çok pireliniyorladı bende her gün onlar uyurken pireleri yakalayıp elimde tırnaklarım arasına sıkıştırıp patlatırdım öyle güzel patlarlardı ki böyle çıt çıt diye pire falan bırakmazdım üstlerinde ama çok çabuk çogalabilen hayvanlar 1 tane bire binlerce yumurta bırakıyormuş. öyle veterinelrde satılan ilaçlarla ölmüyorlar kesinlikle biz agır bir fındık ilacı vardı onunla ilaçladık evi , ancak onlar öldürdü , birde yıkamak silmek şart, çok huylandıran hayvanlar , kaşınıyosun psikolojik olarak insanı da çok ısırıyorlar benım bacaklarım popom karnım küçük kırmızı noktalarla doluyordu , fındık ilacıyla ılaçlayın dıycem ama çok agır bir ılaç 1 hafta falan o odaya girilmemeli eger ilançlanırsa ama çaresi de o ilaç..

bu akşam çocuğumu kayınvalideme bırakıcaz en az 3 4 saat bütün camları pencereleri açarım viledaladıktan sonra.. çok teşekkürler mutlaka yapıcam bunu da.. zaten halı yıkamacı da çağırdım..

Geçenlerde köye gittik annemlerde bizde pirelendik evleri ilacladik sürekli yikandik bişey kalmadı ama daha önce isirdiklari yerlerin kasintilari biraz geç geçiyor. Yeni çıkmadığı sürece endiselenmeyin. Bi de rüzgârla yasayamiyorlar. Çocuğunuz yokken evi güzelce havalandirin baya rüzgar essin yani

çağırdım halı yıkamacı bu akşam gelip halıları alıcaklar.. biz de bütün heryeri dezenfekte etmeye çalışıcaz inş. işe yarar. her gün hergün silicem yerleri mobilyaları halılar gelince halıları da geçerim . koltuklara bu akşam alacağımız ilaçtan sıksam yeterli olmaz mı Ben de kaşınıyorum sürekli hep böyle şeyler pis insanların başına gelir diye düşünürdüm ama alakası yokmuş :KK61: dışarıdan eve gelen insanlardan ya da eşyalardan geçtikten sonra ne yapabileceksin ki :KK61: çok yoktur ama dimi sence

halı yıkama makinada yıkıyor zaten senden daha derine girecekleri kesin gelince kendinde silersin şirket çağır eve koltuklarını falanda yıkasınlar ilaçlamadan sonra az masraf olacak ama psikolojin düzgün olur,huylanarak yaşamak çok kötü..şu başlığınla bile sabahtan beri kaşınıyorum ben zira..

Back