kızlar
2 senelik evliyim. evimde 2. mevlüdümü verdim geçen hafta. mevlütte de herkes çocuğuma hediyeler getirmişti onları çocuk odasına yere koymuştum henüz yerleştirmemiştim . mevlütten sonra farkettim beni bir kaşıntı alıyor her gün her gün, kolumda nokta nokta kızarıklıklar oluşmuş. bir de geçen gün çocuk odasında yerde çoook ufak böcek gibi bir şey gördüm ezmeye çalıştım ilkinde ezilmedi yan tarafa kaçıverdi ikincide yine aynı üçüncüde anca ezebildim . dün akşam anladım ki o bir pireydi. bir tane daha gördüm çünkü yine çocuk odasında.
ilk defa böyle bir şeyle karşı karşıyayım, mevlütten sonra oldu
hanımlar allah rızası için bana bir akıl verin . dünden beri içim içime sığmıyor çıldıracak gibi oluyorum .
akşama eşim gelirken eczaneden chrsamed gibi bir ilaç varmış pire için öneriliyor araştırdığım kadarıyla. ondan alacak . birde kosla vanish halı aldım dedim . ilk önce evi ilaçlarız heryeri . o ilaç eşyalara giysilere falan zararsızmış galiba . sonra çocuk odasındaki bütün kıyafetleri yıkarım, çocuk odasını süpürürüm. domestoslu sirkeli su yapıp bütün ev yüzeylerini silerim . kosla vanish + sirke + çamaşırsuyu yapıp bütün halıları da silerim . yatak odası nevresimlerini de yıkarım evim de çok büyük en son da kendimiz yıkanırız bütün eşyaları çıkarıp allahım ben ağlamak istiyorum yaa

kızlar elim ayağım titriyor . dediğim gibi bir yöntem izlesem sizce temizlenirler mi . kaç tane vardır acaba evde . allahım yardım et

ilk defa böyle bir şeyle karşı karşıyayım, mevlütten sonra oldu

akşama eşim gelirken eczaneden chrsamed gibi bir ilaç varmış pire için öneriliyor araştırdığım kadarıyla. ondan alacak . birde kosla vanish halı aldım dedim . ilk önce evi ilaçlarız heryeri . o ilaç eşyalara giysilere falan zararsızmış galiba . sonra çocuk odasındaki bütün kıyafetleri yıkarım, çocuk odasını süpürürüm. domestoslu sirkeli su yapıp bütün ev yüzeylerini silerim . kosla vanish + sirke + çamaşırsuyu yapıp bütün halıları da silerim . yatak odası nevresimlerini de yıkarım evim de çok büyük en son da kendimiz yıkanırız bütün eşyaları çıkarıp allahım ben ağlamak istiyorum yaa