- 7 Haziran 2014
- 3.630
- 5.578
- 198
- Konu Sahibi dertlikadin
-
Bide alintiya bak. Konu sahibi yakinda 31 oluyormus fakat profilinde dogum günü 1 kasim 1985 oldugu yaziyor, yani 31 olmasina dahaa cook var. Hani bu gibi detaylar ile konu cidden inandiriciligini tamamen kaybediyor.
Rica ederim, her sey gelip gecer siz sadece cozume odaklanin. Agzi olan konusuyor, bosvermek kolay degil ama siz duymazdan gelin 1 gun konusurlar 2 gun konusurlar 3. Gune unutulur.Tam diyorum ki kızım çık şu siteden. Bunlar adamı iyice depresyona sokar. Sen bunlarla başa cikamazsin. Sizin gibi bayanları duyarlı ve herseyin insanlar için olduğunu düşünen kadınları görünce mutlu oluyorum. Bi sefer acıyorum bu insanlıktan nasip almamış varlıklara.
+1
Ayrica bir yerde 6 yasinda ki kizinin anne bir bu adama bak bir kendine bak dedigini yazmis
6 yasinda cocuk yani
Oyle her konuya girip fake fake diye yazmayi sevmiyorum ama konuda ciddi oturmayan seyler var
O deil de konu fake falan diyorlar :))konu sahibi zaten farkında adam tehdit etmeden pişman olmuş anlattığına göre. sizin söyleyiş tarzınız bana hoş gelmedi.' ne güzelde zina etmişsiniz ' demek biraz aşağılayıcı geldi bana. evet doğru anlatılmalı ama bu şekilde değil. zaten kadın pişman olmuş üstüne birde alaycı tavırla yaklaşmak hoş değil kusura bakmayın. bu mesajınızdaki gibi açıklasaydınız tek lafım olmazdı size
O deil de konu fake falan diyorlar :))
Bir de konu fake mi değil mi bilemem ama hemen her konuda gördüğümün 3 mislini burda gördüm sırf bu yüzden ko u açmam buraya valla
Kadın 30 yaşındayım 23 24 gösteriyorum demiş ilk cümle zaten 30 yaşındayım,23 yaşındasın 14 yaşında oğlun mu var deniyor,annesi, kızım kendine bak bir de adama bak gibi laflar etmiş annesinin o kızım lafını almışlar 6 yaşındaki kızın mı bunu dedi
Her konuda böyle,konuda açık açık yaşlar yazılır soru gelir yaş kaçtı,kızım 3 yaşında demiş mesela, gene sorulur, konunun ilk 3 5 sayfası böyle geçiyo,zaten yazılmış şeylerin teyidi...konuları dikkatli okumuyorsak nasıl yardımcı olacağız birbirimize?
aynen öyle kimse dikkatli okumuyor. önceki mesajlara bakmıyor tekrar tekrar soruyor. sırf laf olsun diye cevap yazan çok bende sinir oluyorum bu duruma.
aynen öyle kimse dikkatli okumuyor. önceki mesajlara bakmıyor tekrar tekrar soruyor. sırf laf olsun diye cevap yazan çok bende sinir oluyorum bu duruma.
Boyundan kilondan saçından başından göz renginden bize ne? Talip mi bulalım
Koca sokakta çok. Burada ne işim var. Öyle bi fantezi üretsem evlilik siteleri var oralara yazar kendimi overim. Lezbiyen değilim kadınlara kendimi oveyim . Çok boş insanlarsiniz. Boş konuşmak doganizda var. O yüzden şu yazdığım için aslında kendime kızıyorum. Çünkü kafa , zihniyet aynı. Basmıyor. ... O kadar şey yazıyorum açıklıyorum ama basmıyor ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?