- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
- Konu Sahibi dertlikadin
-
Neden kızıyorsunuz ki? Siz anlattınız, biz de anladık çok genç gösteriyor ve çok güzelsiniz.yani bu fiziki özelliklerinize bayılmış bir psikopattan korkup,tehditlerine boyun eğmeyin yeter :)))derim.Koca sokakta çok. Burada ne işim var. Öyle bi fantezi üretsem evlilik siteleri var oralara yazar kendimi overim. Lezbiyen değilim kadınlara kendimi oveyim . Çok boş insanlarsiniz. Boş konuşmak doganizda var. O yüzden şu yazdığım için aslında kendime kızıyorum. Çünkü kafa , zihniyet aynı. Basmıyor. ... O kadar şey yazıyorum açıklıyorum ama basmıyor ......
Koca lazım değil zaten. Koca arasak çok var. Koca değil eş arkadaş Dost istedim olmadı. Uyumsuz oldugumuzu bi çok yerde vurguladim. Neyse uzatmayalim. İyi geceler. Boş konuşmayı sevmiyorum.
Neden kızıyorsunuz ki? Siz anlattınız, biz de anladık çok genç gösteriyor ve çok güzelsiniz.yani bu fiziki özelliklerinize bayılmış bir psikopattan korkup,tehditlerine boyun eğmeyin yeter :)))derim.
Konunu kapattırda git madem cereyan yapmasın
Sen çıkarsan buradan müthiş olacak. Yoksa cereyan seni çarpacak
Noldu beğeniyodun mesajlarımı noldu şimdi
Ben git demeyle gitmem keyfim bilir
Senin sözünlede ben konu kapatmam. Demek ki begenilecek şeyler akıl verecek yardimci olacak bişiler yazmistin ki beğendim. Rumuzlara dikkat etmiyorum burada tek tek. O tezatlik sende ne oldu da döndün.
Senin annenin zamani ve simdiki zaman farkli. Üstelik konu sahibi güya ask evliligi yapmis, yani annesi babasi onu cocuk gelin olsun diye evlendirmemis. Size normal geliyormu bu devirde bir kizin 14 yasinda ask evliligi yapmasi? Üstüne bide alkol bagimli bir es ile liseyi bitirip, kpss gibi agir bir sinavi verip memur olmasi?
14 yasinda evlilik yapacak kadar cahil, ama lise ve kpss kadar zeki fakat tekrar tanimadigi erkek ile beraber olacak kadar cahil, "hicbir erkek bana hayir diyemez" gibi cümleler kuracaksin kadar cahil olmasi tuhaf degilmi?
@Mune abla bir bakarmisin? Bence konu fake.
Siz iki çocuk annesi bir kadınsınız.daha dikkatli ve sağlam yürümelisiniz hayat yolunda.yoksa her seviyorum diyenin peşinden gidersen sonunuz kötü olur.Kimseye kızmıyorum . Bu haddim de değil ama insanlar haddini aşina da cvp verme ihtiyacı duyuluyor. Sacma noktalara takılıp kalınması sinir bozucu ve konu açıldı açılali bunu açıklıyorum. İki dakika önce biri yazıyor bende bunu bu yüzden yazdım bunu bu sekilde yazdım. Buna bunu demek istedim diye açıklıyorum ama iki mesaj geçmeden biri daha aynı lüzumsuz yorumu yapıyor. Mantık nedir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?