Merhaba kızlar benim boyum 1.58 kilom 49.Kilo verdim daha doğrusu 60 kilodan 49a düştüm genelde 55-54 kilo arasında inip çıkardım hep ama bu sene fazlasıyla kilo aldım ve yazdan bu güne kadar yaptığım egzersizlerle kilo verdim.Gözle görülür şekilde inceldim ama ben kendimden memnun değilim.Yemek yedikçe kendimi kilo almış gibi hissediyorum.Birazda basenlerim ve çok az bir göbeğim kaldı.onlar erimedi eritsem yine kilodan kaybedicem bu sefer çok cılız kalıcam.Göbek değilde basenlerim cidden çok kötü bir görüntü çiziyor.Aynaya bakınca ince gelen vücudum basen bölgesinde şişiyor ve tekrar ince iniyor.Ne yapsam da bu basenden kurtulsam fikri olan varmı ? Daha önce hep göbeğim gitsin derdim ama şimdi basenlerime taktım....
bizi kandırdılar mı yıllarca ya bisiklet basen yapar diye, birde merdiven çıkma versiyonu var bunun bana gerçekleri söyleyin metin olucam söz veriyorum
basen yağ birikmesiyle oluşabilcek bir şey aslında nasıl bisiklet çevirmek basen yapabiliyorki he kas yapabilir o ayrı konu bisiklet sürenlere bakacak olursak hani hep özendiğim doğada yürüyüş yerine bisiklet süren kisilerin bacakları sütun gibi ve basen bölgelerinde kas var erkeklerin bacaklarından bahsediyorum bu arada :))
bende de aynı sorun var ben plates yaptım bi süre ve gözle görülür şekilde azaltıyo..
bisikleti çok duydum ama hiç denemedim daha etkili olduğunu söylüyolar..