- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.172
Olmazdı asla olmazdı hemde, bu nedenle şuan kendime saygım yok. Ama anlamadığım şu, tam düzeldim herşey yoluna girdi takıntı yapmıyorum, sporu canım istediğinde yapıyorum zorunluluk yok yani, mutluyum kendimle vucudumu seviyorum hatta yemek yemeyi daha çok seviyorum :)
Ama arkadaşım o fotografı attı onun zayıfladıgını gördüm ve bu sefer bende yine başladı, sanki onu kendimle bir tutuyorum, dostum dediğim insan onun zayıf olmasını isterim ama benim zayıflıga ihtiyacım yok niye hala didiniyorum ben böyle
O zaman sen çevrendenki insanlardan çok etkileniyorsun. Kaldı ki bu çok normal. Etrafında hep böyle takıntıları olan insanlar varsa, onların "doğruları"da sana norm olarak gelmeye başlar bir süre sonra. Üzüm üzüme baka baka kararır diye boş yere dememiş atalarımız. :)
Şimdi yapıcak iki şey kalıyor. Ya çevrenden böyle insanları uzak tutacaksın; ya da açık açık konuşacaksın. Bende de böyle takıntılar oluşuyor; rahatsız oluyorum. Hayatımın en güzel, en verimli geçmesi gereken yıllarını boş işlere kafa yorarak harcamak istemiyorum, diyeceksin. Seni seven saygı duyan böyle resimler paylaşmasın. Kiloya vurgu yapmasın.
Kadın dediğin kıvrımlarıyla güzeldir ya. Nedir bu yeni nesilde ki kara kuru kız olma merakı.