kızlar daha önce buna benzer bi konu açmıştım ve hem gelen yorumlarla olsun hem de kendi kafamda sorunumu bitirdiğimi düşünmüştüm ama aylar geçti ve yine gün yüzüne çıktı. Ne mi işte anlatıyorum..
Aciz mi dersiniz, sosyal medya kurbanı mı, kıskanç mı yoksa bu kız aklını kaçırmış da diyebilirsiniz hiç gocunmuyorum çünkü kendi benliğimin dışına çıktım artık.
1.59 boyunda 45 kiloyum minyonum, zayıfım her neyse artık. Ama kendimi oldugum gibi görmüyorum, ne kadar denediysem de beceremiyorum bunu, kendimi çok kilolu görüyorum.
Hele ki en yakın arkadaşım kilo verdi güzel bi bedene kavuştu basen göbek vs.gitti ona bakıp diyorum ki benim de zayıflamam lazım göbeğimin hiç kalmaması basenimin dümdüz olması lazım diyorum ve resmen uykudan uyanıp spor yapıyorum evde. Fotograflarını atıyor bana ben diyorum ki böyle değilim benimde zayıf olmam lazım
Sosyal medyadaki kızlara bakıyorum benim de böyle olmam lazım diyorum ama mümkünatı yok çünkü kızın bedeni uzun benim gibi değil.
İnanır mısınız tarayıcımda favorilerimin hepsi egzersiz yaklaşık 500e yakın sayfa.
Eski sevgilimin bi ara konustugu kıza girdim twitterda o da çok incelmiş, diyorum ki bi ben incelemedim ben niye böyleyim hala herkes zayıf ama ben değilim diyorum aynalara küsüm resmen.
Belim biraz kalın nedeni de beldeki bulunan kemiğin çok yukarıdan başlaması, ona bile taktım nasıl inceltebilirim bu kemiği diye düşünüp duruyorum.
Bu yaşta(21) bu düşünceler benim gibi birine hiç yakışmıyor ama elimde değil kaç aydır bu psikolojideyim.
Düşünce tarzımı nasıl değiştirebilirim, neler yapabilirim bunun için ?