Basenlerim

Merhaba Mart ayından beri başladım başlayacagım dediğim diyetime bugun itibariyle başlamaya karar verdim arkadaşlar buraya yazıyorum ki yazılı bi belge olsun
Bel çevrem 68 Basenlerim 105 ölçtüm artık çok üzülüyorum bu duruma ben:KK43:
yaz geldi alışverişe gidemiyorum pantolon denemekten çok korkuyorum çirkin görünüyor çünkü alt bacaklarım ipince :KK43:

ebru şallı nın selülitsavar'ını yapmaya karar verdim hergün yarım saat. ve 45dk-1 saatlik yürüyüş günde..
ek olarak kendime diyet olarak:
sabah: 2 kepek ekmeği bi ince dilim peynir 4 zeytin (haftasonları ek olarak yumurta sarısı)
öğle:sebze yemeği + 1 dilim ekmek
akşam:ekmeksiz çorba
gece:çok acıkırsam 1 elma
ara öğünlerde eti formlarla idare ederim diye düşünüyorum.
ve tabi 2 litre su günlük + her gün maden suyu + yeşil çay(şekersiz)

sizinde eklemek istediginiz destek olacagınız veya benim durumumda olanlar var mıı

merhaba basenlerim bnmde vardı 64 kg yyken zayıfladktan snra gtti inanamıyodm zyflasamda basenlerimn gdiceğine çok olmamasına rağmen biraz klındı aç karnına tansiyon problemin yoksa yürüyş tavsiye ederim ben alışverişe çıktım aç karnına 3 saat de dolandım yeri geldi 4 saat oldu eve gliyodm 1. bazen 2 kg gtmiş:KK70:ama glnce hemen yemeklere saldrmadm yağsız sütle blrsn gevrekler var rejim için onlardn yedim ama karnımı şişirmedm yavaş yedm ki dha yemiym cnm istemesn diye sonrada meyve fln ye aç karnına erik elma armut kayısı zaten bağırskları çlıştırıyo beynde byütmemek lazım geriri geliyo cnm kolay gelsin:KK75:

Merhaba Mart ayından beri başladım başlayacagım dediğim diyetime bugun itibariyle başlamaya karar verdim arkadaşlar buraya yazıyorum ki yazılı bi belge olsun
Bel çevrem 68 Basenlerim 105 ölçtüm artık çok üzülüyorum bu duruma ben:KK43:
yaz geldi alışverişe gidemiyorum pantolon denemekten çok korkuyorum çirkin görünüyor çünkü alt bacaklarım ipince :KK43:

ebru şallı nın selülitsavar'ını yapmaya karar verdim hergün yarım saat. ve 45dk-1 saatlik yürüyüş günde..
ek olarak kendime diyet olarak:
sabah: 2 kepek ekmeği bi ince dilim peynir 4 zeytin (haftasonları ek olarak yumurta sarısı)
öğle:sebze yemeği + 1 dilim ekmek
akşam:ekmeksiz çorba
gece:çok acıkırsam 1 elma
ara öğünlerde eti formlarla idare ederim diye düşünüyorum.
ve tabi 2 litre su günlük + her gün maden suyu + yeşil çay(şekersiz)

sizinde eklemek istediginiz destek olacagınız veya benim durumumda olanlar var mıı

bel 68,basen 103 halk deyimiyle armut tipi denilen görüntü bendede mevcut.bel 74,basen 103 benimde :KK43: sürekli bi çözüm arayışındayım.ev tipi kondisyon bisikleti ve twist shape almıştım ama 1-2 yapıp bırakmıştım.burada inanılmaz incelenlerin yorumlarını görünce yapasım geldi.her ikiside basen-bacak bölgesini çalıştıran aletler.bakalım inşALLAH işe yararsa sanada öneririm:26: