Basenlerim eridi gitti

bende koşu bandı ile 5 cm erittim ama benim en zor eriyen bölgem.bu hareketi yapmaya yarın başlıcam.Şu an 95 bir ay sonra değişim ne olacak umarım sonuç alırım.

bende koşu bandı ile 5 cm erittim ama benim en zor eriyen bölgem.bu hareketi yapmaya yarın başlıcam.Şu an 95 bir ay sonra değişim ne olacak umarım sonuç alırım.
Selam canım acaba nekadar zamandır yapıosun kosu bandıyla yuruyusu ve o bes cm kac ayda gıttı acaba ogrenebılırmyım bende yapıodum ıstedgm sonucu alamauınca pılatese basladım ama o da sonuc hala vermedı cıldırmak uzereym

selamcanım. 2 kasımdan itibaren yapıtorum haftada 4 veya 5 gün diyet yapmıyorum ama ekmek hiç yemiyorum.hayatımdan çıkardım.159 boyum minyonum 62 kiloydum şimdi 59 bel bölgemde 78 di şimdi 69. ben ilk 1 ay 1dk 4 km hızla yavaş 2 dk 5.5 km hızla hızlı şekilde 40 dk yaptım. çok terletiyor. bir yerde öğrenmiştim ilk 1 ayda böyle çok hızlı verileceğini. ama çok yorucu . şimdi tempolu hızlı 5 km hızla sabit şekilde yürüyorum.
1 yıl önce bende pilates yapmıştım ama boyun ağrılarım çok olduğu için bırakmıştım.

Ya supersın canım masallah sana bende yapıcam ınsallah sevklendım senı duyunca:)cok tskederım cnm ınsallah sende ıstedgın kıloya ulasırsın

Ya supersın canım masallah sana bende yapıcam ınsallah sevklendım senı duyunca:)cok tskederım cnm ınsallah sende ıstedgın kıloya ulasırsın
sağol canım:) yaptığım yöntem biraz zor ama işe yarıyor şimdi bende sıkılaştırcı hareketler uygulamaya başlıcam.
umarım sende istediğin kiloya ve görüntüye kavuşursun.Durmak yok :)

sağol canım:) yaptığım yöntem biraz zor ama işe yarıyor şimdi bende sıkılaştırcı hareketler uygulamaya başlıcam.
umarım sende istediğin kiloya ve görüntüye kavuşursun.Durmak yok :)
Insallah canım yaa hepımız ıstedıgımız kıloya ve goruntuye kavusuruz evet durmak yok canım devam:))

Bende bugun basladim umarim faydasi olur biktim su basenlerden artik. Diyet yapiyorum kilo gidiyo kalca eriyo ama basen inatla yerinde sayiyo :)

Mariana bak simdi google a gir ( ebru salli ile pilates 03.06.2011 ) yaz videoda 15. Saniyede basladigi haraket

Baslayali 3 hafta oldu santim incelme yok uygulama şeklini değiştirip yinede devam edicem bakalim fark olucakmi. Yapisti lanet şeyler gitmiyor ya moralin bozuluyor

Baslayali 3 hafta oldu santim incelme yok uygulama şeklini değiştirip yinede devam edicem bakalim fark olucakmi. Yapisti lanet şeyler gitmiyor ya moralin bozuluyor
ara ara bende bu hareketi yapıyorum hala düzenli yaptım değişme olmadı bence yürüyüş yap en iyisi o yürüyüşte vücudunun her yeri çalışıyor çünkü.Hem basenlerini toparlar hemde kalçanı yukarı kaldırır...

Canim oglum 2 yasinda henüz çok ufak birakixak kimsemde yok yürüyüşe cikamiyorum bu yüzden kocisi kandirip yürüyüş bandi almam lazim ama araba sözü var bu yaz o yüzdende dile getiremiyorum :)) evde tepiniyim müzik falan acip belki faydasi olur :)

Ebru şallı yeni programa başlıycak 9 mart pazartesi sabah 10 da tv'em de artik yeni hareketleriyle bizleri umarim gaza getirir

İnat ettim 1 ay yaptim 1 cm dahi fark olsa devam edicektim ama olmadi :) ebru sallinin selülit savar videosunu netten indirdik düzenli onu yapmaya baslicam bakalim artik inş. O ise yarar

canim baya eski ama yazmak istedim 6 cm ne demek hem de 1 ayda supermis :) gercekten bu kadar inceldi mi simdi ne durumda basenlerin onerirsen ben de basliycam

canim baya eski ama yazmak istedim 6 cm ne demek hem de 1 ayda supermis :) gercekten bu kadar inceldi mi simdi ne durumda basenlerin onerirsen ben de basliycam

şimdi ne durumdamı ne sen sor ne ben soyleyeyım evlendım kızım oldu basenler uçtu nerdeee eskı hırsım.....ben kesınlıkle onerırım bende cok ıse yaramıstı ama evlılık doğum derken saldım o yuzden aştı kendını gene basenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…