- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
Önce jillian yaptım daha sonra squat programı uygyladmjillian yapıp sonra arkasından squat mı yaptınız yani tam olarak çalışma şekliniz nasıldı?
Canım dediğin hareket yan yatıp sırasıyla bacaklarını yukarı aşağı indirdiğin hareket değil mi? Hani pilateste de olan hareket ? Bende basenlerim yana doğru çıksın diye bu harekete başlamayı düşünüyordum. Sen bu hareket dışında basenlerinin erimesi için bir şey yaptın mı canım hani beslenmene dikkat edip kilo verdin de o yüzden mi basenlerin eridi? Eğer sırf bu hareketle erittiysen ben hiç başlamayacağım da canım o yüzden soruyorum :)
Anladım canım. Benim demek istediğim harekette bunun dizlerini kırmadan yapılan versiyonuydu hemen hemen benzer hareketler. Ben yine de deneyeceğim istediğim gibi olmazsa hemen bırakırım yapmayı. Cevap için teşekkür ederim canım :)Benim yaptığım hareketler bunlar bazende kolumu uzatıp yatarak yapıyorum basenlerimin yandığını hissediyorum 1 ay sonra ölçümü alıp tekrar yazacağım ama beslenmemede dikkat edip yanında başka sporlarda yapıyorum tabii Eki Görüntüle 1656335 Eki Görüntüle 1656336
evet canım öylede olabiliyor ama konu sahibide öyle anlatmış birde Ayça Kaya'nın fitness eğitmeni tuğba bu hareketi birde koltuk üstünde oturup lastikle yanlara açmayı gösteriyor senin ölçün nedir bizimle paylaş burada devamlı gelişmeleri beraber takip edelimAnladım canım. Benim demek istediğim harekette bunun dizlerini kırmadan yapılan versiyonuydu hemen hemen benzer hareketler. Ben yine de deneyeceğim istediğim gibi olmazsa hemen bırakırım yapmayı. Cevap için teşekkür ederim canım :)
Canım 80 cm ben bi 10 cm daha genişlemesini istiyorum yanlarım hiç yok, kadınsı durmuyor. Ben de vücudunda nereyi çalıştırırsan kilo aldıktan sonra oraya gider mantığıyla bu harekete başlayacağım. Hepinize başarılar kızlar umarım istediğimiz vücut hatlarına kavuşuruz :)evet canım öylede olabiliyor ama konu sahibide öyle anlatmış birde Ayça Kaya'nın fitness eğitmeni tuğba bu hareketi birde koltuk üstünde oturup lastikle yanlara açmayı gösteriyor senin ölçün nedir bizimle paylaş burada devamlı gelişmeleri beraber takip edelim
Canim yapamadigim günler oluyor ama batti balik yan gider demeden devam ediyorum yuruyuse de dün basladim bunun yaninda insallah gidecek bsenlerbende devam ediyorum canım haftada kaç gün yapıyorsun sadece bu egzersize mi devam ediyorsun
aynen bölgesel hareketle kardiyo birleşince mükemmel sonuçlar elde edeceğiz sabırla devam edelim ama haftada en az 4 gün yapmaya çalış ben öyle devam ediyorum gerçi 5 gün yapıp 2 gün dinlendiriyorumCanim yapamadigim günler oluyor ama batti balik yan gider demeden devam ediyorum yuruyuse de dün basladim bunun yaninda insallah gidecek bsenler
Aynen canım insallah hedefimiz e ulasacagizz ben 38 bedene girmeyi cok istiyorum alt kisim senin kac bedenaynen bölgesel hareketle kardiyo birleşince mükemmel sonuçlar elde edeceğiz sabırla devam edelim ama haftada en az 4 gün yapmaya çalış ben öyle devam ediyorum gerçi 5 gün yapıp 2 gün dinlendiriyorum
üst 38 alt 40 beden ,aynen bende 38 olsun istiyorumAynen canım insallah hedefimiz e ulasacagizz ben 38 bedene girmeyi cok istiyorum alt kisim senin kac beden
Hedefler ayni supermis :)üst 38 alt 40 beden ,aynen bende 38 olsun istiyorum
aynen umarım kısa zamanda ulaşırız şu merdiven olayında hala kafam karışıkHedefler ayni supermis :)
Evet ya benim de yürüyüş alanim mecburen yokuslu sence hareket harekettir mutlaka faydası olur mu demeliyim yoksa basen yapar diye yurumemeli miyim ne dersinaynen umarım kısa zamanda ulaşırız şu merdiven olayında hala kafam karışık
Evet ya benim de yürüyüş alanim mecburen yokuslu sence hareket harekettir mutlaka faydası olur mu demeliyim yoksa basen yapar diye yurumemeli miyim ne dersin[/QUOT
yürüyüş basenlere çok iyi geliyor büyük kas gruplarını çalıştırdığı için ayrıca çıkarken oralarının zorlandığını hissedersin
mutlaka daha hızlı sonuç alacağını düşünüyorum ama tabi biraz deneyip kendinde gözlemleyebilirsin
O zaman yürüyüşe devam :)