Basenlerim eridi gitti

Benim yaptığım hareketler bunlar bazende kolumu uzatıp yatarak yapıyorum basenlerimin yandığını hissediyorum 1 ay sonra ölçümü alıp tekrar yazacağım ama beslenmemede dikkat edip yanında başka sporlarda yapıyorum tabii

Anladım canım. Benim demek istediğim harekette bunun dizlerini kırmadan yapılan versiyonuydu hemen hemen benzer hareketler. Ben yine de deneyeceğim istediğim gibi olmazsa hemen bırakırım yapmayı. Cevap için teşekkür ederim canım :)

evet canım öylede olabiliyor ama konu sahibide öyle anlatmış birde Ayça Kaya'nın fitness eğitmeni tuğba bu hareketi birde koltuk üstünde oturup lastikle yanlara açmayı gösteriyor senin ölçün nedir bizimle paylaş burada devamlı gelişmeleri beraber takip edelim

Canım 80 cm ben bi 10 cm daha genişlemesini istiyorum yanlarım hiç yok, kadınsı durmuyor. Ben de vücudunda nereyi çalıştırırsan kilo aldıktan sonra oraya gider mantığıyla bu harekete başlayacağım. Hepinize başarılar kızlar umarım istediğimiz vücut hatlarına kavuşuruz :)

Ya ben bırakmıştım bu basen olayını ama tekrar başlamam lazım çok acil 2 hafta içinde incelmem gerekiyor:) Bugün başlıyayım inş:)

Canim yapamadigim günler oluyor ama batti balik yan gider demeden devam ediyorum yuruyuse de dün basladim bunun yaninda insallah gidecek bsenler
aynen bölgesel hareketle kardiyo birleşince mükemmel sonuçlar elde edeceğiz sabırla devam edelim ama haftada en az 4 gün yapmaya çalış ben öyle devam ediyorum gerçi 5 gün yapıp 2 gün dinlendiriyorum

aynen bölgesel hareketle kardiyo birleşince mükemmel sonuçlar elde edeceğiz sabırla devam edelim ama haftada en az 4 gün yapmaya çalış ben öyle devam ediyorum gerçi 5 gün yapıp 2 gün dinlendiriyorum
Aynen canım insallah hedefimiz e ulasacagizz ben 38 bedene girmeyi cok istiyorum alt kisim senin kac beden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…