Hiç bilmiyorum yatmadan önce yapmayı düşünüyorum yatakta. 50 taneyle bugün bir başlarım sonra artırırım. Burdan yazalım hergün istersen kaç yapabilirsek.Kac tane yapcan cnm beraber baslayalim istersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bilmiyorum yatmadan önce yapmayı düşünüyorum yatakta. 50 taneyle bugün bir başlarım sonra artırırım. Burdan yazalım hergün istersen kaç yapabilirsek.Kac tane yapcan cnm beraber baslayalim istersen
Naptin canim başladın miHiç bilmiyorum yatmadan önce yapmayı düşünüyorum yatakta. 50 taneyle bugün bir başlarım sonra artırırım. Burdan yazalım hergün istersen kaç yapabilirsek.
Evet başladım bakalım :) ama daha bugün yapmadım yatmadan önce yada birazdan yaparım buraya mutlaka yazmaya çalışıyorum.Naptin canim başladın mi
Canim buraya yazarsak surdurebiliriz her gün yazalim.Evet başladım bakalım :) ama daha bugün yapmadım yatmadan önce yada birazdan yaparım buraya mutlaka yazmaya çalışıyorum.
Canim 300 adet süper devmi gelir insallah :) kac cm basen ölçünbende başladım yapıyorum salı başladım 300 adet
inşallah buraya yazarsam devamlı yaparım belki .Basen ölçüm 100 cm .Buraya gelişmeleri yazalım senin ölçün nedir canım?Canim 300 adet süper devmi gelir insallah :) kac cm basen ölçün
Canım benimki 105 nasil gidiyo senininşallah buraya yazarsam devamlı yaparım belki .Basen ölçüm 100 cm .Buraya gelişmeleri yazalım senin ölçün nedir canım?
iyi gidiyor zorlaştırmak için 500 gr lık manşet ağırlık yada plates bandı takıyorum onları takınca 150 yapabiliyorum umarım kurtuluruz yanında da marı wınsor plates ve kardiyo yapıyorum kafama ne eserseCanım benimki 105 nasil gidiyo senin
Inşallah canim önemli olan pes etmemekiyi gidiyor zorlaştırmak için 500 gr lık manşet ağırlık yada plates bandı takıyorum onları takınca 150 yapabiliyorum umarım kurtuluruz yanında da marı wınsor plates ve kardiyo yapıyorum kafama ne eserse
Canım dediğin hareket yan yatıp sırasıyla bacaklarını yukarı aşağı indirdiğin hareket değil mi? Hani pilateste de olan hareket ? Bende basenlerim yana doğru çıksın diye bu harekete başlamayı düşünüyordum. Sen bu hareket dışında basenlerinin erimesi için bir şey yaptın mı canım hani beslenmene dikkat edip kilo verdin de o yüzden mi basenlerin eridi? Eğer sırf bu hareketle erittiysen ben hiç başlamayacağım da canım o yüzden soruyorum :)hemi de 3 hafta gibi bi sürede 1 ayda olabilr gerçi neyse eskiden çok kötü duruodu hayvan gibi geniştim afedersiniz kısa tişört giyemiodm belimin altına gelen kazak tişört arıodm ama şimdi o kadar güzel oldu ki gerçi hala var biraz ama çok düzgün duruo dar pantolonlarda falan yaptığım sadece şu
yan yatıosun bacaklarını kıvırıosun biraz yukardaki bacağını aşağı kaldırıp indiriosn 50 tane felan tam kaldır indir sonra 100e kadar böyle bacağın havadayken çok minik indir kaldır o zaman çok feci yanıoo zaten basen kısmınız yanmaya başlayınca anlarsınız yağlar erio die ona göre daha çok yakmak içi kendinizi zorlarsınız. üşenip bırakmayın kızlar üzerine üzerine gidinn yoksa erimez o fazlalıklar
sonuçlar ne oldu acaba varmı incelme? bendede aynı problem var bu harekete başlamak istiyorumben de yapmaya baslıyım barı
konuyu takibime alıyorum mutlaka bildiricem arkadaşlar elimde ölçülerim de var 3 hafta ya da bir aya burdayım tekrar
Ben devam edemedim tatlım jillianla ve squatla güzel şekil aldı kalcalarimsonuçlar ne oldu acaba varmı incelme? bendede aynı problem var bu harekete başlamak istiyorum
jillian yapıp sonra arkasından squat mı yaptınız yani tam olarak çalışma şekliniz nasıldı?Ben devam edemedim tatlım jillianla ve squatla güzel şekil aldı kalcalarim