Basenlerim eridi gitti

hemi de 3 hafta gibi bi sürede 1 ayda olabilr gerçi neys:KK37:e eskiden çok kötü duruodu hayvan gibi geniştim afedersiniz kısa tişört giyemiodm belimin altına gelen kazak tişört arıodm ama şimdi o kadar güzel oldu ki gerçi hala var biraz ama çok düzgün duruo dar pantolonlarda falan yaptığım sadece şu

yan yatıosun bacaklarını kıvırıosun biraz yukardaki bacağını aşağı kaldırıp indiriosn 50 tane felan tam kaldır indir sonra 100e kadar böyle bacağın havadayken çok minik indir kaldır o zaman çok feci yanıoo :KK52: zaten basen kısmınız yanmaya başlayınca anlarsınız yağlar erio die ona göre daha çok yakmak içi kendinizi zorlarsınız. üşenip bırakmayın kızlar üzerine üzerine gidinn yoksa erimez o fazlalıklar :KK16:

Bu tarz egzersizler yağ yakmaz. Bacağınızı indirip kaldırırken hissettiğiniz şey zorluk seviyesine alışmadığınız için hissettiğiniz zorlanmadan kaynaklanıyor. Yağ yakmak için 30 dk'yi geçen kardiyo egzersizleri yapmalısınız yürüyüş, yüzme, koşma, bisiklet gibi. Yapmış olduğunuz egezersiz sadece kaslarınızı güçlendirir, sıkılaştırır hatta uzun vadede sık sık yaparsanız kaslarınız şişer olduğundan daha iri görünebilir basenleriniz.. Daha detaylı bilgiyi internetten de araştırabilirsiniz. Aman dikkat Roberto Carlos olmayın:)

Bu tarz egzersizler yağ yakmaz. Bacağınızı indirip kaldırırken hissettiğiniz şey zorluk seviyesine alışmadığınız için hissettiğiniz zorlanmadan kaynaklanıyor. Yağ yakmak için 30 dk'yi geçen kardiyo egzersizleri yapmalısınız yürüyüş, yüzme, koşma, bisiklet gibi. Yapmış olduğunuz egezersiz sadece kaslarınızı güçlendirir, sıkılaştırır hatta uzun vadede sık sık yaparsanız kaslarınız şişer olduğundan daha iri görünebilir basenleriniz.. Daha detaylı bilgiyi internetten de araştırabilirsiniz. Aman dikkat Roberto Carlos olmayın:)

ben tam yapmak icin niyetlendim birde senin yazini gordum ne olucak simdi yapmayalimmi yeteri kadar buyukler zaten daha da sismesin :KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:

ben tam yapmak icin niyetlendim birde senin yazini gordum ne olucak simdi yapmayalimmi yeteri kadar buyukler zaten daha da sismesin :KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:

Neye inancagımızı sasırdık artık yaa.Bendede eliptik bisiklet var yapma uzun vadede basen yapar dediler.Dısarda normal bisikletede aynı şeyi söylediler.....Kararsız :KK43:

Kizlar bende bi ara bi hafta kadar yapmistim ve baya fark edilir bi skilasma olmuştu yani kendiniz direk hissediyorsunuz skilastigini.ben devam etmemistm ama smdi başladı tekrardan günde 3 kez 300 er yapiyorm inş istediğim gbi olur

Biraz da yediklerime dikkat ederek 1ayda sonuç almaya başladım. Ama hergün yaptım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben de yapmaya baslıyım barı :KK24:
konuyu takibime alıyorum mutlaka bildiricem arkadaşlar elimde ölçülerim de var 3 hafta ya da bir aya burdayım tekrar

X