Basenler

turuncukelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
608
5
bu sanırım genel bir sorun :1no2:ama çözmenin bi yolu var mı gerçekten basenlerine veda eden :teytey:varmı hiççç çok merak ediorum ve merdiven çıkmak bisiklete binmek basen yapıyo mu yoksa baseni eritiyo mu bilen varsa söyler mi acabaa

bu sanırım genel bir sorun :1no2:ama çözmenin bi yolu var mı gerçekten basenlerine veda eden :teytey:varmı hiççç çok merak ediorum ve merdiven çıkmak bisiklete binmek basen yapıyo mu yoksa baseni eritiyo mu bilen varsa söyler mi acabaa

Canım basenimi ben azda olsa eritmeyi başardım.Hergün egzersiz yaparak.Merdiven çıkmak basen yapıyor bunada şahit oldum.Komşumuzda hiç basen yoktu,kadın dümdüzdü,yanlardan fırlıyan hiçbiyi yoktu.Sonra bu kadın çayçılık yapmaya başladı 4 katlı bir iş yerinde orda hergün kaç kere inip-çıktığını kendide sayamıyordu o kadar inip çıkıyormuş.Kadında şimdi gir basen genişledi yanlara doğru.Şu an basenli olarak devam ediyor yaşamına.Yemekten diyceksiniz ama bu kadın yemeği az yiyor zaten.ZAten çok zayıf bir komşuydu kendisi ama şimdi zayıf kısa boylu ama basenli bir komşu oldu...

yaa kötü olmuş:1shok:aslında benced emerdiven inip çıkmayla basen olmasaydı bende de olmazdı sürekli merdivenlerle haşır neşirim çünkü xx kromozomlu olmak zor iş vesselam:enbuyukkk:

Merdiven çıkıp inerek ve devamlı oturarak basen yaptım. (Üniversiteden dolayı)
Çok rahatsız edici değil ama eski hali daha güzeldi.

ben spor salonuna giderken orda bir alet vardı : oturuyorsun koltuğa ve bacaklarını ayrı ayrı yerleştiriyorsun bölmelere ve bacaklarını o aletle iki yana açıyorsun, ayrıca bu aletle iç bacak ve dış bacak ayrı ayrı çalışılabiliyor. o baya bi azaltmıştı herkes naptın çok zayıflamış basenlerin diyordu 2 ay boyunca günde 200 kere yapmıştım bunu..ama tabii sporu bırakır bırakmaz yeniden çıktı :KK43:((

X