Basel Paylasim Alani(Tanisma)

tabi türkiyeye nazaran burasi cok iyi, türkiyede bebek arabasiyla yola cikmak iskence.

eh yani türkiye ve isvicre mukayese edilemez tabii ki.burasi medeniyetin merkezi imis!
gercektende devlet insanlara yasam imkanini sunmus gerisi insanlara kalmis,yasamak isleri sadece..

cok var ama ben o alisverisi almanyadan lörachtan yapiyorum, yürüyerek bile gidebiliyorum hem vergiyi de geri aliyorum

haftalik alisverise bizde oraya gidiyoruz ama benim bahsettigim türk ürünleri.mesela bir türk zeytini ,türk kahvesi yada carliston biber v.s. almaya gidiyorum..tabii pekcok ürünün kalitesi düsük ama bazilari fena degil.mesela bulgur olmadan olmaz benim icin.bizim evde sadece bulgur pilavi piser esimde bayiliyor..bu tarz seyleri almaya
gidiyorum.
bu sene bu memlekete yaz gelmeyecek anlasilan..ben gelecek pazar istanbula gidiyorum.

ben de yarin viyanaya gidip bir iki gün kalicam bazi isleri halledicem haftasonuna Istanbula gidicem

dogru hatirliyorsam Illia da türkiyeye gitmisti, herkesin türkiye mevsimi geldi galiba kaydirigubbakcemile3

ben de yarin viyanaya gidip bir iki gün kalicam bazi isleri halledicem haftasonuna Istanbula gidicem

dogru hatirliyorsam Illia da türkiyeye gitmisti, herkesin türkiye mevsimi geldi galiba kaydirigubbakcemile3

evet yaz geldi herkes istanbula ucuyor.Ilia bugün dönecekti...ben uzun süre kealacam b usefer.böyle uzun kaldim di dönüste bi cesit depresyona giriyorum burda tek basima...orada aile,arkadaslar cümbür cemaat gecince günler..neyse önümüz yaz cabuk atlatirim esimle kisa tatillere cikariz buralarda..evde oturmak bunaltiyor beni..

Evet, ben Isvicre`ye döndüm.Birkac gün bile bana cok iyi geldi, zaman zaman hava degisimi cok iyi geliyor a.s Senin de dedigin gibi uzun süre kalinca, oradaki hareketliligin ardindan burada insan bir süre dumura ugruyor kafamçokkarıştı Iste bu yüzden ben sik araliklarla kisa süre kalmayi tercih ediyorum. Her ikinizi de iyi yolculuklar diliyorum ...

slm gizlar bende baselde kaliyor sayilirim yariyariyaaa anam babm bacim baseldelerr

slm,
ben döndüm basele...ama buraya ugrayan yok anlasilan...

hosgeldin... tam da bunaltici sicaklara geldin ama

tatilin nasil gecti?

hosbulduk poseidon,
hersey cok güzeldi sicaklari saymazsak oh dedim basele gidince biraz serinleriz ama nerdeee...5 hafta istanbulda annemin yaninda kaldim oradan da önce ölüdeniz sonra kasa gittik ama gercektende cok sicakti.cocuk mahvoldu sicaktan...
sen neler yaptin?bebegin nasil?birazcik alisabildin mi buralara?

yavas yavas serinliyor. yusuf hasta o yüzden pencereleri acamiyoruz ceryan olur diye ama disarda cok güzel rüzgar var. bu rüzgarda pisiyoruz evin icinde

oooo alistim alistim, Viyanadan Tipci bir arkadasla karsilastim o da buraya tasinmis meger ailesi burdaymis taa o zamanlardan beri haberim yokmus. o da 7 aylik hamile, ins. bugün ona gidicem. Ikeada cok tatli bi kiz calisiyor onla arkadas olduk bize geldiler esiyle :teytey: biraz cevre yaptim yani sırnaşık şey

yaa kütüphaneden kitap aldim daha kapagini acamadim yusuf yüzünden napicam ben böyle senağlama

Yusufa gecmis olsun.soguk alginligi mi?cocuk daralmasin havasiz evde.bir tarafi ac bari bilirsin cocuklar sicaga karsi cok hassas olurlar.benim kizimda istanbuldayken hasta maalesef ama simdi iyi cok sükür..
senin adina cok sevindim.ne güzel arkadasini bulmussun,cevre edinmissin simdiden ben 2 yil oldu daha dogru dürüst kimseyi bulamadim sans iste!
ee cocuklu olunca her is aksiyor.bende okumaya calisiyorum arada ama kizim kitabima öyle merakli ki parcaliyor o yokken ancak okuyabiliyorum.hele benim ki simdi emekleme dönemine geciyor,iki dakkika yalniz birakamiyorum.zor is zor cocuk sahibi olmak

aciyorum bir pencereyi ama 2. sini acamiyorum ceryna olmamsin diye, e bi pencere de beni kesmiyor tabi

cok zorr cocukla birlikte biseyler yapmak. eee basladi burdaki monoton hayat desene

biz de ay sonu tatil yapicaz ama daha karar vermedik nereye gitsek ne yapsak diye.
öncelikli olarak dinlenmek istiyoruz

aynen öyle baladi monoton hayat..bir iki arkadsim vardi aradim biseyler yapalim diye biri yeni cocuk dogurdu ötekinde para yok calismasi lazim v.s. pöhh...neyse yazin daha bir icim aciliyor kisin karda sogukta hepten bunaliyor insan...
ben 2 hafta tatil yaptim ama cok zor gecti.yani bebekle giderken iyi düsünmek lazim nereye gitmek lazim diye.ben hicbisey anlamadim tatilden cocugu scaktan,klimadan korumaktan cani cikti.bekli daglara cikabilirsiniz.biz bu ay sonu bikac günlügüne avusturya tarafinda biryere gidecez.sessiz sakin dag basinda bir yer.kafa dinlemeye birebir.belki sana fikir olur diye yazdim.

aslinda bugün hava fena degil.sabahlari erken yürüyüse cikiyorum kizimla.simdi evin ici gayet serin yani bizim ev öyle ..kislari da soguk olur kendileri:)
bol bo lyürümek lazim ama bende enerji yok valla cok yoruluyorum artik.

ben de daglik biyerde kafa dinlemek isterim de hicbi yer bilmiyoreum, senin önerebilecegin yerler var mi

ben de daglik biyerde kafa dinlemek isterim de hicbi yer bilmiyoreum, senin önerebilecegin yerler var mi

bizim gittigimiz bir yer var avusturyada cok kücük bir yer,kücük dag oteli.tavsiye edebilirim.yerin adi:Bürserberg,Hotel DUNZA..yakin cevrelerde ve biraz daha merkezi yerlerde lüks otellerde var bizimki cok mütevazi bir otel ama istersen 5 yildizli bile bulabilirsin oralarda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…