- 29 Ocak 2008
- 414
- 0
-
- Konu Sahibi rosa30
tabi türkiyeye nazaran burasi cok iyi, türkiyede bebek arabasiyla yola cikmak iskence.
cok var ama ben o alisverisi almanyadan lörachtan yapiyorum, yürüyerek bile gidebiliyorum hem vergiyi de geri aliyorum
ben de yarin viyanaya gidip bir iki gün kalicam bazi isleri halledicem haftasonuna Istanbula gidicemhaftalik alisverise bizde oraya gidiyoruz ama benim bahsettigim türk ürünleri.mesela bir türk zeytini ,türk kahvesi yada carliston biber v.s. almaya gidiyorum..tabii pekcok ürünün kalitesi düsük ama bazilari fena degil.mesela bulgur olmadan olmaz benim icin.bizim evde sadece bulgur pilavi piser esimde bayiliyor..bu tarz seyleri almaya
gidiyorum.
bu sene bu memlekete yaz gelmeyecek anlasilan..ben gelecek pazar istanbula gidiyorum.
ben de yarin viyanaya gidip bir iki gün kalicam bazi isleri halledicem haftasonuna Istanbula gidicem
dogru hatirliyorsam Illia da türkiyeye gitmisti, herkesin türkiye mevsimi geldi galiba kaydirigubbakcemile3
evet yaz geldi herkes istanbula ucuyor.Ilia bugün dönecekti...ben uzun süre kealacam b usefer.böyle uzun kaldim di dönüste bi cesit depresyona giriyorum burda tek basima...orada aile,arkadaslar cümbür cemaat gecince günler..neyse önümüz yaz cabuk atlatirim esimle kisa tatillere cikariz buralarda..evde oturmak bunaltiyor beni..
slm gizlar bende baselde kaliyor sayilirim yariyariyaaa anam babm bacim baseldelerr
ben aaraudayimhmm hosgeldin, baselin ne tarafinda oturuyorsun ben almanya fransa inirina yakonim yürüyerek 15 dakka
diger yarin nerde kaliyor
ben aaraudayim
annemler messenin yanindalar tanistigima memnun oldum canim
ayin ikisinde oradayim kizzzzzzz baselden trye gitcemmmmmmmmaaa ben de oralardayim, annenlere geldiginde haber et görüselim
Evet, ben Isvicre`ye döndüm.Birkac gün bile bana cok iyi geldi, zaman zaman hava degisimi cok iyi geliyor a.s Senin de dedigin gibi uzun süre kalinca, oradaki hareketliligin ardindan burada insan bir süre dumura ugruyor kafamçokkarıştı Iste bu yüzden ben sik araliklarla kisa süre kalmayi tercih ediyorum. Her ikinizi de iyi yolculuklar diliyorum ...
slm,
ben döndüm basele...ama buraya ugrayan yok anlasilan...
hosgeldin... tam da bunaltici sicaklara geldin ama
tatilin nasil gecti?
hosbulduk poseidon,
hersey cok güzeldi sicaklari saymazsak oh dedim basele gidince biraz serinleriz ama nerdeee...5 hafta istanbulda annemin yaninda kaldim oradan da önce ölüdeniz sonra kasa gittik ama gercektende cok sicakti.cocuk mahvoldu sicaktan...
sen neler yaptin?bebegin nasil?birazcik alisabildin mi buralara?
yavas yavas serinliyor. yusuf hasta o yüzden pencereleri acamiyoruz ceryan olur diye ama disarda cok güzel rüzgar var. bu rüzgarda pisiyoruz evin icinde
oooo alistim alistim, Viyanadan Tipci bir arkadasla karsilastim o da buraya tasinmis meger ailesi burdaymis taa o zamanlardan beri haberim yokmus. o da 7 aylik hamile, ins. bugün ona gidicem. Ikeada cok tatli bi kiz calisiyor onla arkadas olduk bize geldiler esiyle :teytey: biraz cevre yaptim yani sırnaşık şey
yaa kütüphaneden kitap aldim daha kapagini acamadim yusuf yüzünden napicam ben böyle senağlama
aciyorum bir pencereyi ama 2. sini acamiyorum ceryna olmamsin diye, e bi pencere de beni kesmiyor tabi
cok zorr cocukla birlikte biseyler yapmak. eee basladi burdaki monoton hayat desene
biz de ay sonu tatil yapicaz ama daha karar vermedik nereye gitsek ne yapsak diye.
öncelikli olarak dinlenmek istiyoruz
ben de daglik biyerde kafa dinlemek isterim de hicbi yer bilmiyoreum, senin önerebilecegin yerler var mi