- 29 Ocak 2008
- 414
- 0
-
- Konu Sahibi rosa30
Yok canim Sepilinha esim havacilik sekteründe calisiyor,
evet yarin heryer kapaliymis alisverosi de yapmak gerek, tam anlamiyla bunalima giriyorum galiba canim hicbirsey yapmak istemiyor, zaten bebekten sonra aldigim kilolari veremiyorum
Iyi tatiller sana canim ya iyice dinlen uzaklas canim ne d eolsa geri gelecen tekrar tadini cikar, keske ben de rahat rahat böyle bir tatil yapabilsem, esimin hic vakti olmuyor cok calisyior bebek de var esim 1 hafta izin alip istnbula disini yaptirmaya gidecek yani aldigi izinlerde bile yapacagi birikmis bissürü is var sira bana gelene kadar oooooo.....
bebekle ucmak icin yaninda biri olmasi iyi oluyor tek basima bebegi götürmek zor oluyor ama yanimda esim olunca ikimizin arasinda yatiyor aglamiyor.
ben de Lazim canim ama safkan degil, lazca bilmem anlamam da ama annem dayilarimla lazca konusur.
biz rize pazardaniz? sen?
54 iken cocuktan sonra 67 oldum be yapsam veremiyorum bu kilolari hava da cok sicak disari cikmak gelmiyor icimden birsürü yüricem terlicem eve gelince bebek dus almama izin vermiyor, cok bunaliyorum. yardimci birini tutmak istiyorum aslinda temizlik icin, en azindan üstümden bir yük kalkarsa kendime daha cok vakit ayirabilirim senin bildigin güvenilir birileri var mi?
3 frank cok ucuzmus, burda hersey pahali ama bu ucuzmus
54 iken cocuktan sonra 67 oldum be yapsam veremiyorum bu kilolari hava da cok sicak disari cikmak gelmiyor icimden birsürü yüricem terlicem eve gelince bebek dus almama izin vermiyor, cok bunaliyorum. yardimci birini tutmak istiyorum aslinda temizlik icin, en azindan üstümden bir yük kalkarsa kendime daha cok vakit ayirabilirim senin bildigin güvenilir birileri var mi?
yüzme kilo verdirir bo bol yüz ben yüzme bilmiyorum ama bir yüzme kursu buldum haftasonu bebegi esime birakip kursa gidicem,
bu cumartesi gitsem cok iyi olur hatta, kurs baslayali 2 hafta gecti haftada 1 saatmis yani 2 saat kacirdim bu cumartesi de gidemezsem iyice kaciririm.
30 frank fazlaymis tabi, is basa düstü yine desene :hulya:
buralarda cok az kisi var, aslinda forumda muhabbet bir yere kadar gidiyor gerisi aklimiza takilan baselle ilgili sorularla kaliyor. 2 kisi forumdan yazisacagimiza msn den konusmak daha pratik zaten
keske kalabalik olabilseydik.
ben de haftasonu alieveris yaptik yeni tasindik ya ikeadan yatak odasi aldik yarin getirecekler
bugün de aeschenplatza gittim tramvayla, bebek arabasiyla sadece ortadan binilebiliyor ya
millet bos bebek arabalariyla birlikte biniyor tramvayda ayakta kalmamak icin oturabilmek icin yanlarinda bos bebek arabasi tasiyorlar ya bi de bu bos bebek arabasiyla binenler yer acmiyor arkadan gelen diger icinde gercekten bebek olan bebek arabalilara
bi de agir arabalar degil en hafif baston puset derler ya onlardan kapat yaninda öyle tasi niye bebekli yolcularin yolculuk etme hakkini gaspediyorlarsa.
buranin insanini hic sevmedim,
daha önce de yani ilk tramvay maceramda kleinhünnigenin ordan 8 e biniyordum tramvay gelmeden beklememe ragmen binememistim. bebekli oldugum icin milleltin bana öncelik vermesi gerekirken herkes saldirdi bindi, ben de sonra binerim diye milletin binmesini bekledim sonra inenler binenler kapinin önü hic bosalmadi tren kapisini kapadi gitti kaldim öyle. viyanadakiler bu konuda daha özen gösteriyorlar,
klein baselde bir sürü türk market var.arada ben alisverise o tarafa gidiyorum.zeytin,baharat v.s. almak icin..