Basel Paylasim Alani(Tanisma)

sila ve mond ne oldunuz kizlar bir bulustuk sonra hasret kaldik insan buraya girince birsey yazarda unutulmadigmizi biliriz..:1closedeyes:.sila seni gördüm kizi okuldan almissin eve gidiyordun bende annenim evinde pencere temizlemekle mesguldüm kafamçokkarıştısonra bir adam yol mu ne sordu sana bagiracaktimmm heyyyyyyyy
ben burdayim diye utandim:dance:dadi görüsük özlettiniz kendinizi yavvvvyerimseniben

kizlar msj 13 martta göndermisim kiz nisan 1 oldu nirdesinizzzzz aloooooooo

burdayiz guzelim seni unutabilirmiyiz hic ,,evet nisan bir oldu sakan yokmu

bnde seni ve silayi cok özledim ins tekrar kisa zamnda görüsüuz kendinize iyi bakin öpüyorum sizi

burdayiz guzelim seni unutabilirmiyiz hic ,,evet nisan bir oldu sakan yokmu

bnde seni ve silayi cok özledim ins tekrar kisa zamnda görüsüuz kendinize iyi bakin öpüyorum sizi
yok ya hic düsünmedim bir saka yapsaydi,:)))))))
insallah bulusuruz yine kizinin gözerinden öp annesi

kzlr nerdesiniz kiz is gözükmüyonuz

merhaba arkadaslar,
bende baselde yasiyorum.yeni arkadaslar bulmak istiyorum bu kucuk sehirde:)

merhaba,
bende baselde yasiyorum.bu kucuk sehirde yeni arkadaslar bulmak istiyorum:)

selam:)

Basel bize 1 saat mesafede kaliyor....ama okudugum kadari ile Basel den yazan arkadaslar da var.....

sen kac senedir isvicredesin Serpil?

baseldekiler topigiminizi unuttunuz yazan yok
serpil nerdesin basellin??
bizde baseldeniz:)

maalesef yeni geldim basele;( henuz 1.5 aydir burdayim,bu nedenle hayat benim icin cook zor!

maalesef yeni geldim basele;( henuz 1.5 aydir burdayim,bu nedenle hayat benim icin cook zor!

hos gelmissin daha yenisin tabi alismak zor olcak.ama kafana göre arkadas buldunmu is kolaylasir.
ben 12 yasimda geldim isvicreye.baseli seviyorum diger kentleri gibi degil.burasi daha hareketli.bir de almancayi ögrendinmi daha kolay olur burda yasamak.aslen nerelisin??

:)

canim ben arada kaldigim icin,forumda coookkk sakin
oldugu icin genel olarak yaziyorum....tanimaya calisiyorum kimler var....nereden yaziyorlar..vs vs....

evet arkadaslar basel sanirim bir nebze daha yasanilasi sehir:)
bende seviyorum baseli..ama tabi tek basina olunca hicbirseyin anlami yok,haklisin ecrin..

nurchan,hayat sen artik isvicreli sayilirsin:)
bende ilk is olarak okula basladim.almanca ogrenmek icin ama sorun almanca ogrenmekle bitmiyor ki sokakta swiss german konusuluyor biliyorsun:) okulda iyi bir arkadas bulma umudundaydim ama maalesef dunyanin ehr yerinden biri var ama bir tek turk yok...
ben aslen karadenizliyim,daha da dogrusu artin-arhavi yani laz``im..cok kisa bir sure oncesine kadar istanbulda yasiyordum..simdi ise bu kucuk ama karmasik sehirde

size sormak istedigim bir suru sey var..eger zamaniniz olursa cevaplarsiniz:)
esimle tup bebek yapmaya karar verdik cunku bebegimiz olmuyor.bu konuda bana bir fikir vermeniz mumkun mu?burada sistem nasil isliyor,nereden baslasam..cevrenizde tup bebek yapan var mi??hangi hastaneden memnunlar yada degiller. bilgi verirseniz coook sevirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…