Hanımefendi 9 yaş diyen sizsiniz,ayrıca bildiğinizi zannettiğiniz şeyde yanlış,orta öğretim lisedir.Mesajlarımdan bu konudaki görüşümü anlayamayıp hala bunu bana soruyorsanız ,laf kalabalığı tamda bu olur sanki.
Parkon ilgili beyanı buraya kopyalamış fakat anlaşılmadı herhalde. Tekrar okumanızda fayda var, bu kez altını çizelim ki iyice anlaşılsın.
Bakan Nabi Avcı, "5. sınıf itibariyle isteyen öğrenciler bu uygulamadan yararlanabilir" dedi.
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, öğrencilerin kılık ve kıyafetlerine dair yönetmelikteki başı açık ibaresinin kaldırılmasına ile ilgili olarak, "Öğrenci ve öğrenci velilerinden gelen yoğun talep üzerine bu uygulama isteyen öğrenciler için kapsamı genişletilmiş oldu. Tabi ana okulunda bu söz konusu değil. Bazı medya organlarında öyle şeyler de vardı. Ortaokul ve liselerde zaten bazı okullarda uygulanıyordu. 5.sınıf itibariyle isteyen öğrenciler bu uygulamadan yararlanabilir, baş örtüsü takabilir " dedi.
5.sınıfta bir öğrenci kaç yaşında olur? 18 mi?
Böyle olmadığını siz de biliyorsunuz. Savunamayacağınız bir durum ortaya çıktığı için anlamlı anlamsız cümleler kurup sanal kahkahalar atıp duruyorsunuz.
Yaptığınız yanlış.
Ya bu saçmalığı savunacak temeli olan bir şeyler söylersiniz veya saçmalık olduğunu kabul eder hükümeti bu saçmalığından dolayı kınarsınız. Neden yanlışa yanlış diyemeyen bir hale geldiniz, bunu bize değilse bile kendinize açıklamak zorundasınız.