- 15 Temmuz 2013
- 575
- 90
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyyy yardım edin bu hande 71 sabah burdaydı ben köpekle oynadım bebeği uyuttum yemek yaptım yedik bulaşığı yerleştirdim hala burda..... Bunun nöbeti devralacak bi gönüllü chp yandaşı yok mu ya emekli edin gitsin Aramızda para toplayıp şunun tazminatını verelim ya yazık.........
muhalefetin muhalefet yapmasına kızmıyoruz yapamamasına kızıyoruz !!
haal cevap veremediniz?seçme seçilme hakkını akp getirmiş gibi konuşmayın. bir onu becerdi. onuda bugün çok güzel kullanıyorzaten.
haal cevap veremediniz?
canım biz türbanlılar ne zamandan beri üniye girebiliyoruz?ne zamandan beri seçilebiliyoruz?ne zamandan beri kamuda çalışabiliyoruz???vs.vs.vs.bunlara cevap yazar mısın?ve açık olanlar ne zamndan beri bunlardan yaralanıyolar???siz hiç başınız açık diye üniye alınmadığınız,kamudan atıldığınız,siyasete alınmadığınz oldu mu?biz akp sayesinde yeni eşitlendik.bi tart biç istersen.
sizden cevap alamdım?seçme seçilme hakkını akp getirmiş gibi konuşmayın. bir onu becerdi. onuda bugün çok güzel kullanıyorzaten.
ne sormuştnz sorun buyrun?Siz de bana cevap veremediniz ne hikmetse? :)
İyi geceler.
LG-P710 Tapatalk
sizden cevap alamdım?
Bence Kılıçdaroğlu zaten her seferinde Başbakanı taklit ediyo.. Başbakan meydanlarda söylediği şeylerin arkasında durmasa doğruluğuna inanmasa söylemez konuşmazdı... Kılıçdaroğluda onun yolundan gitmeye çalıştı ama tazminatı ödedi.. bidaha daha dikkatli olsun!!!
fidan icin 1 gece de cıkabilen yasa
niye başörtüsü icin 12 yıl bekledi?
çünkü bu şekilde beni savunuyo örtümü savunuyo die yillarca destegimi aldi..
laiklik kelimesi nasil malzeme olduysa yillarca
başörtü kelimesi de akp hükümeti sürecinde malzeme oldu..
cevap mı bu!!!!!!!!!!!!!!!oh ne ala işinize geldiği gibi atın tutun!!!!yazdım ya kuzum bi onu becerdi iyi bişey yaptı yani. onuda yıllardır çok güzel kullanıyorr.
O doğrular sürekli değişiyor nedense 1 yıl önce söyledikleriyle 1 yıl sonra söyledikleri arasında dünyalar kadar fark olabiliyor mesela
Çoluğunun çocuğunun boğazından helal lokma geçmiş olur bu vesileyle işte :)
atatürk devrimleri niye bir gecede değil de yıllarca yaptıysa akp de aynı nedenden dolayı yapmıştır.bu cevap kapak olmuştur chp zihniyetinefidan icin 1 gece de cıkabilen yasa
niye başörtüsü icin 12 yıl bekledi?
çünkü bu şekilde beni savunuyo örtümü savunuyo die yillarca destegimi aldi..
laiklik kelimesi nasil malzeme olduysa yillarca
başörtü kelimesi de akp hükümeti sürecinde malzeme oldu..
cevap mı bu!!!!!!!!!!!!!!!oh ne ala işinize geldiği gibi atın tutun!!!!