Başbakan Erdoğan'ın Bahçeli'ye yönelik söylediği sözler tartışılmaya devam ediyor

Tabiisi inanmayacaklar, montaj diyecekler
Hala yüzde 40 oy alabiliyor ya bu adam , pes
30 Mart gecesi meraktan uyuyamam heralde meraktan.

valla canım montaj olmadığıda kanıtlandı ama yine de inanmıcaklar

Ama buna bile inamıcaklar biliyo musunuz, o yüzden oy dengesi hiç değişmeyecek, o yüzden önemi yok aslında

izlediğim yerin altında şu yorum var

"MONTAJ BU."

yani daha ne diyelim? daha ne denilebilir? daha nasıl gösterilebilir, benim aklım almıyor. ve belkide dediğin gibi bi önemi yok, sonuçta yine yuhlayanlar sadece karşıt görüşlüler olacak. Onlar yine anasını babasını bu adama feda edecek.

valla montaj diyenlere biraz terbiyesiz bi cevap yazmışlar, o yoruma katılıyorum özür dileyerek

Son düzenleme:
Ya tahmin ediyordum da dinleyince çok fena oldum ben neden şoookkkk yaşıyorum tahmin etmeme rağmen..
Neler oluyor böyle aklım almıyor.Cidden çok etkilendim ben..

Başbakanın çoluğu çocuğu varda ne olmuş? Baba duygusunuda nasılda bilirmiş.. Sevim Tanürek olayında çocuklarını ne denli sahiplendiğini gösterdi.. Tayyip gibi baba olunmalı şimdi! :)

Az önce facemde paylaştım bu videoyu arkadaşım özelden mesaj atmış "bu gerçek değil yaa adam bukadar saf değil isimleri açık açık söylesin ben inanmadım" itinayla ağzımı bozup kişiyi sildim listemden. Hadi çıkarı var desem yok, bir bağı var desem o da yok demek ki gerçekten salak benimde işim olmaz öyle biriyle

iyi yapmışsın canım eline sağlık

arkadaşlar yorumlarınızı beğenmek istiyorum ama engelden dolayı beğenemiyorum beğenmiş kabul edin

O kadar korkuyo ki, koskoca başbakan olmasına rağmen İstanbul u kaybetmemek için korkudan kalkıp b.şehir belediye başkanı Sarıgül e sataştı, yetmedi rotayı Bahçeli'ye çevirdi..."Duyun komşular duyuuuğğnn!!!" diye çirkeflik yapan mahalle karısından farkı yok yemin edyorum yaa... O milliyetçileikten bahsettiğinde kimse kalkıp demiyor ama sen o milletin Atasına hakaretten hapis yattın neyin milliyetçiliği diye...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…