Başbakan Erdoğan'ın Bahçeli'ye yönelik söylediği sözler tartışılmaya devam ediyor

bazıları işiyle, memleketiyle, idealleri ile, halkı ile evlidir amma velakin bunu herkesin anlamasına olanak yoktur...

"Gazi Mustafa Kemal çoluk sahibi olmuştu da çocuk sahibi olmamıştı" dedi... yüce (!) başbakan bilemez ki O'nun milyonlarca çocuğundan biri olmak insana nasıl gurur verir.....

Chess inanamıyorum
Bu ses kaydı neden bizim tarafsız medyamızda yer bulmadı peki
1 milyar dolar nakit, paraya bak be

Chess inanamıyorum

muhalif face sayfalarında var canım ama paylaşanların yanına koymazlar, tv de çıksa... ki çıkması imkansız bence

gerçi belli mi olur belki bi babayiğit yayınlar

benimde kocam yok çocuğum yok o zaman bende adamdan sayılmıyorum sayın başbakanım .. peki madem biz ne anlarız değil mi o zaman oyumuzuda istemeyiniz lütfen .. değerli partinize bizim gibi ipsiz sapsız insanlar yakışmıyor
bu kadar bel altı vurulmaz pes . yahu kime ne adam evlenmek istemedi evlenmedi zorunda mı hayırr ....

internete neden sansür gelir, video neden sorgusuz sualsiz iki saat içinde kaldırılır, buyyyrruuuuun

belliydi zaten aceleden yasa çıkarılmaya çalışmalar birşeyleri örtbas etmek amaçlı olduğunu biliyorduk..
hiç birşey gizli kalmıyor beeee..
o kadar çokmuş ki ne yapacaklarını şaşırmışlar
töbeeeeeeee ne günlere kaldık arkadaş...

Chess inanamıyorum

bence yeni sürüldü bu sosyal medyaya bir babayiğit çıkıp yayınlayacakmı bundan sonra bekleyip görelim...

Hani körü körüne bu adama tapanlar var ya, umarım içlerinde çocuk sahibi olamayanlar bu lafın altında kalmaz da pusulasını değiştirir.
İnternet o kadar tehlikeli ki artık, eşim hergün uyarıyor sakın böyle şeylere yorum yapma diye. İçimden dökülen onlarca cümleye rağmen susuyorum, çünkü olur da başıma bir şey gelirse BENİ SAVUNMAYA GÜCÜ YETECEK BİR ADALET YOK ARTIK.

Bütün muhalif facebook sayfalarında var şuan arkadaşlar, herhangi birinden izleyin, mesela anti tayyip erdoğan sayfası

Son düzenleme:
Ama buna bile inamıcaklar biliyo musunuz, o yüzden oy dengesi hiç değişmeyecek, o yüzden önemi yok aslında

Ya varya hadi biliyordum zaten bunların ne olduklarını da böyle bizzat dinleyince daha bir sinirlendim. Bunları dinledikleri halde inanmayıp, yine bir bahaneyle savunan insanlar var. Allah akıl fikir versin demeyi geçtim vicdan versin o insanlara, Allah korkusu düşürsün içlerine. Söylenecek çok şey var ama burası yeri değil malesef..

Ama buna bile inamıcaklar biliyo musunuz, o yüzden oy dengesi hiç değişmeyecek, o yüzden önemi yok aslında

Tabiisi inanmayacaklar, montaj diyecekler
Hala yüzde 40 oy alabiliyor ya bu adam , pes
30 Mart gecesi meraktan uyuyamam heralde meraktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…