• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başbakan Erdoğan'ın Bahçeli'ye yönelik söylediği sözler tartışılmaya devam ediyor

gerçek mi bu yaaa :53::53:
$BhP2AwtIIAAJDRG.jpg

bazı vatandaşların, tüm aile bireylerini feda etme çabası nedir anlayamıyorum aylardır, adak mı adıyosun, kurban mı veriyosun, sebep?:27::27:

Son düzenleme:
Dün ekşi de okumuştum. Şimdi bulup alıntılayamayacağım tekrar. Bahçeli'ye sormuşlar neden evlenmediniz diye. Bir kere çok sevdim olmadı, bir daha da kimseye içim ısınmadı demiş. :31:

Seviye yerlerde,bir başbakana hiç yakışmayan sözler bunlar.

senin yaptığın çoluk çocuğunda neler yaptığını görüyoruz yapmak marifet değil.

Başbakan artık bel altı bel üstü Allah ne verdiyse konuşuyor maşallah.Ayıp be ayıp.Sen çok iyi bilirsin aileyi,çocuğu hatta çocuklarına haram para yedirmeyi de çok iyi bilirsin.Ne diyeceğini şaşırmış artık utanmasıda yok.

Son düzenleme:
Benim etrafımda çocuğu çok istediği halde olmayan genç,yaşlı o kadar çift var ki...
Bir devlet lideri(!) nasıl olur da düşünmez
hem bel altı vurur hem de insanların hassas noktalarını diline dolar
Ayıp artık. Yaptıkları ayıp kelimesini aşalı yıllar oldu ama yeter '
kim bilir ne kadar çok insan üzerine alındı da üzüldü
kk'da bir sürü topik var bebeği olmayan insanlar evlat sahibi olabilmek için ne kadar büyük mücadeleler veriyorlar
Yazıktır, günahtır...
Saygısızlık,düşüncesizlik,ayrımcılık diz boyu
Şimdi de çocuklu-çocuksuz diye mi ayrıştıracak insanları
Derhal özür dilemeli ama nerede o utanma duygusu...

Yazıklar olsun bizi kimler yönetiyor.Bu kişi imam hatipde öğrenememiş mi
nasip kısmetin Allahın takdiri olduğunu.Bir Allahın işine karışmamıştı onada karıştı
bravo diyorum.

Benim etrafımda çocuğu çok istediği halde olmayan genç,yaşlı o kadar çift var ki...
Bir devlet lideri(!) nasıl olur da düşünmez
hem bel altı vurur hem de insanların hassas noktalarını diline dolar
Ayıp artık. Yaptıkları ayıp kelimesini aşalı yıllar oldu ama yeter '
kim bilir ne kadar çok insan üzerine alındı da üzüldü
kk'da bir sürü topik var bebeği olmayan insanlar evlat sahibi olabilmek için ne kadar büyük mücadeleler veriyorlar
Yazıktır, günahtır...
Saygısızlık,düşüncesizlik,ayrımcılık diz boyu
Şimdi de çocuklu-çocuksuz diye mi ayrıştıracak insanları
Derhal özür dilemeli ama nerede o utanma duygusu...

Kk da sadece benim açtığım 2014 topiğinde 250 kişi olduk tüp bebekle anne olmaya çalışanlar olarak..Bu benim topiğimde böyle diğer topiklerde de bir sürü kadın anne olmaya çalışıyor türlü hikayeler var.O kadar hassas ve incitici bir konu ki bu.Bizler için imkanlar iyileştirilmeli ama kayda değer hiç birşey yapılmadı.Üzerine diline dolandık anne baba olamayanlar olarak bilemeyiz çocuk ne demek:19::19::19:

Kk da sadece benim açtığım 2014 topiğinde 250 kişi olduk tüp bebekle anne olmaya çalışanlar olarak..Bu benim topiğimde böyle diğer topiklerde de bir sürü kadın anne olmaya çalışıyor türlü hikayeler var.O kadar hassas ve incitici bir konu ki bu.Bizler için imkanlar iyileştirilmeli ama kayda değer hiç birşey yapılmadı.Üzerine diline dolandık anne baba olamayanlar olarak bilemeyiz çocuk ne demek:19::19::19:

Hem en az 3 çocuk der
Hem koşulları iyileştirmez ki çocuk olma şansı artsın
Tüp bebek ne kadar maliyetli bir şey az çok biliyoruz
Hem evlenmemiş,çocuk sahibi olmamış insanların duygularıyla dalga geçer
bu işte,bu adam bu kadar.
bu ülkeyi bu adam yönetiyor.
biz biliyoruz anlıyoruz da bilmeyen,hala körü körüne inananlara bir şeyler anlatabilsek keşke...

yazıklar olsun menfatı ugruna sırf ona karsı olanları ıncıtmek uzmek ugruna yapmıycagı hıc bırsey dılıne dolamayacagı hıc bır konu yoktur bunu bır cok defa gorduk bı karısmadıgın baskalarının yuva kuramamısı ayle olmaması kalmıstı onuda yaptın demezlermı adama sanene dıye bahcelı eyle olmamıs yuva kurmamıs sen kurdunda noldu haktan adeletten dınden bahsedıp sulalenı zengın ettın ulke topraklarını el altından sesızce yabancılara sattın 3 cocuk dıyıp duracagına bızımgıbıler ıcın evlat sahıbı olmak ısteyenler ıcın tedavı ımkanlarını ıylestır tedavı ıcın kullanılan lacların cogunu dahı ssk karsılamıyor kaldıkı tum tedavı nekadar agrı bı malıyete gelıyor helede ulke kosullarında gecım sıkıntısındayken ınsanlar anca uzaktan konusuyorsun ama ıcraat yok nasıl olurda bukadar seye ragmen bukadar destekcın var aklım almıyor

yazıklar olsun menfatı ugruna sırf ona karsı olanları ıncıtmek uzmek ugruna yapmıycagı hıc bırsey dılıne dolamayacagı hıc bır konu yoktur bunu bır cok defa gorduk bı karısmadıgın baskalarının yuva kuramamısı ayle olmaması kalmıstı onuda yaptın demezlermı adama sanene dıye bahcelı eyle olmamıs yuva kurmamıs sen kurdunda noldu haktan adeletten dınden bahsedıp sulalenı zengın ettın ulke topraklarını el altından sesızce yabancılara sattın 3 cocuk dıyıp duracagına bızımgıbıler ıcın evlat sahıbı olmak ısteyenler ıcın tedavı ımkanlarını ıylestır tedavı ıcın kullanılan lacların cogunu dahı ssk karsılamıyor kaldıkı tum tedavı nekadar agrı bı malıyete gelıyor helede ulke kosullarında gecım sıkıntısındayken ınsanlar anca uzaktan konusuyorsun ama ıcraat yok nasıl olurda bukadar seye ragmen bukadar destekcın var aklım almıyor

aynen katılıyorum canım agzına saglık:46::46::46:

Son düzenleme:
arkadaşlar kaldırılmadan youtube da ki videoyu izleyin, acil, hemen kaldırılcak muhtemelen

Back