• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başbakan Erdoğan'ın Bahçeli'ye yönelik söylediği sözler tartışılmaya devam ediyor

bilal evindeki parasının 1/3'ünü berat amcasına,9/7'sini mehmet'e vermiş geri kalanıyla da ev almıştır.buna göre Recep'in kaç parası vardır?

(hesaplayamadı)
:27::27:
$BhRp3gGIYAApoW-.jpg

Ben daha henüz hiçbirseyi dinlemedim, dinlemek istemiyorum. Biliyorum, dinledikten sonra iyicene sinirlenecem ve ben bu sinir ile yine elimden birsey gelmiyecek diye daha çok sinirlerim. Cünkü ortaya ne çikarsa çiksan, bizim millet halen uyuyor, hiçbirseycik degismez.

Ben daha henüz hiçbirseyi dinlemedim, dinlemek istemiyorum. Biliyorum, dinledikten sonra iyicene sinirlenecem ve ben bu sinir ile yine elimden birsey gelmiyecek diye daha çok sinirlerim. Cünkü ortaya ne çikarsa çiksan, bizim millet halen uyuyor, hiçbirseycik degismez.

keşke gelse elimizden birşeyler...
"Olsun! Metrobus yaptılar! Yol yaptılar! Marmaray'ı açtılar! Bir de namazlı niyazlılar! Dinsizlere mi oy vereceğim! Yesinler helal olsun!!!" dicekler uykudakiler...Adamlar paraları eritmekten,ortalığı temizlemekten söz ederken Selemünaleyküm, Allah'ın izniyle,İnşallah demeyi de unutmamışlar dicekler...

Az önce dinledim ses kaydını ve konuşulanlara gerçekten şaşırdım :111:
Hatta yüzümde sımsıcak bir gülümseme oluştu :16:
Dinlemeyenlere tavsiyem acilen dinleyin:40:
Ay o Bilal Erdoğan ne sevimli bir insanmış böyle ''babacım...babacım'' :55:
Ve çok efendi çocuk gerçekten gemicikte yakışır o çocuğa herbişeyde yakışır :21:

keşke gelse elimizden birşeyler...
"Olsun! Metrobus yaptılar! Yol yaptılar! Marmaray'ı açtılar! Bir de namazlı niyazlılar! Dinsizlere mi oy vereceğim! Yesinler helal olsun!!!" dicekler uykudakiler...Adamlar paraları eritmekten,ortalığı temizlemekten söz ederken Selemünaleyküm, Allah'ın izniyle,İnşallah demeyi de unutmamışlar dicekler...

Ben simdi birazini dinledim, yani erdoganin "muammerin oglunda, zarrabta evlerini arastiriyorlar" dedikten sonra o kadar çok sinirlerim tepeme geldiki. O kadar çok insan kit kanaat geçiniyor, çoçuklarin egitimi için didiniyorlar ve bu ayni kitle böyle bir baskbakana tapiyor.
Cok zoruma gidiyor.

Dün ekşi de okumuştum. Şimdi bulup alıntılayamayacağım tekrar. Bahçeli'ye sormuşlar neden evlenmediniz diye. Bir kere çok sevdim olmadı, bir daha da kimseye içim ısınmadı demiş. :31:
görüşlerımız zıt ama adam karakterlıymıs gercekten boyle demısse

kadere inandığını idaa eden birinin ağzından bunları duymak çok vahim zira bahçeli neden evlenmediğni geçmiş yıllarda şu şekilde açıklamıştı : "Bu bir kader meselesidir, üzerinde tartışma da yapılmaz, keşke demek de olmaz. Pişmanlık demeyelim ama aile kurulsaydı olurdu."

Ayrıca Devlet Bahçeli, bugüne kadar hiç milletvekili maaşı almamış, maaşının tamamını Şehit Ailelerine bağışlamış. Türk Tarih Kurumu'na 400 milyarlık bağışta bulunmuş. Siyasete girdiğinden bu yana mal varlığı hep azalmış.

1.Jpeg

AKP ’nin kurucu isimlerinden Abdüllatif Şener, Başbakan Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen ve internete düşen ses kaydı hakkında "Sesin Başbakan'a ait olduğuna dair tereddütüm yok" dedi.
İ

Halk TV'de soruları yanıtlayan Abdüllatif Şener, söz konusu ses kaydı için şunları söyledi:

"Bu ses kayıtlarını ben de dinledim. Benim kanaatime göre, tereddüt edecek bir durum yok gibi görünüyor. Refleksiyle, tonlamalarıyla, tereddüt ettiği nktaları izah etme biçimiyle, öteden beri yanında çalışmış ve çok defa telefon görüşmelerine muhatap olmuş biri olarak benim kişisel kanaatim bu seslerde bir tereddüt yok" dedi.

Şener, "Ancak bildiğiniz gibi yeni RTÜK ve internet düzenlemeleri nedeniyle bu görüntüler yayınlanamıyor. Ancak en azından ses doğru mu değil mi diye tartışılabilmesi gerekir" dedi.

'BU YOLSUZLUKLAR NEDENİYLE AYRILDIM'

Şener, "Başbakan konusunda temenniler safhasını çoktan geride bıraktık. Türkiye Cumhuriyeti'nin bir vatandaşı olarak bu ülkeyi yönetenlerin hırsızlığa bulaşmasını temenni etmeyiz. Ancak benim kabinede iken de sürekli ifade ettiğim yoğun bir yolsuzluk arayışı içindeki bir yapı olarak nitelendirdim iktidar yapısını. Bu yolsuzluğu kişiliğimle meşrulaştırmamak için bıraktığımı söylemiştim. Bir insanın ömür boyunca ulaşamayacağı makamları bırakması başka ne anlama gelebilir?"

'DİNLEMELERİN SORUMLUSU İKTİDAR'

Şener, 'paralel yapı' adına 7 bin kişinin dinlediği ve listede kendisinin de olduğu yönündeki iddialar için ise, "Türkiye'de herkesin dinlendiği bir ortam oluşturuldu. Bu iktidar ülkenin çivisini çıkardı. Ben dinlemeler nedeniyle camiayı sorumlu göstermem. Eğer ben dinlenmişsem, bunun sorumlusu bu ülkeyi yöneten iktidardır" dedi.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...ses_Basbakan_Erdogan_a_ait__tereddut_yok.html

Tabi ki belden asagi vuracak cunku Bahceli'nin sozlerine bi cevabi yok. Dikkatleri baska yone cekmek gerek.

Son düzenleme:
Ben akp yi bu konuda takdir ediyorum
Eskiden bu ulke sagci solcu diye ayrilirdi
Sayelerinde bu ayrim kalmadi
Mhp li olmayan ben bu soze inanilmaz uzuldum
İnsanlar o kadar biktiki bunlar basa gelmesinde kim gelirse gelsin tavrinda herkes
Ama Aziz Nesin gene kendini hatirlatacak secim sonrasi buna suphem yok

başbakanın konuşmasını dinledim ve gençliğimden utandım :ssz:
"ben dinleniyoruz demedim mi " diyor itiraf ediyor.gençler alkışlıyor :51:

basbakanın ogullarindan birinin cocugu olmuyor :ssz:
bu laflari soylerken bunu dusundu mu acaba :ssz:

FOX Ana Haber'de Fatih Portakal'ın Başbakan'a sitemi ekran başındaki seyirciyi duygulandırdı. Peki Portakal haksız mı?
Başbakan Erdoğan, MHP Lideri Bahçeli'nin çoluk çocuk sahibi olmadığını bu yüzden çocukların kıymetini bilmediğini söylemişti.

Bu sözlere en ilginç tepki, kendisi de çocuk isteyen ama çocuğu olmayan ünlü anchorman Fatih Portakal'dan geldi.

Dün ana haberde bu haberi paylaşan Fatih Portakal, haftasonu Başbakan'ın o sözlerini dinlediğinde içinin yandığını ve eşinin de gözyaşlarına boğulduğunu açıkladı.

Siyaseti çocuklar üzerinden yapmayın diye seslenen Fatih Portakal'ın bu sitemi sosyal medyada büyük yankı buldu.

http://www.medyafaresi.com/haber/Esimi-aglatmaya-ne-hakkiniz-var_189190.html

Son düzenleme:
anam babam sana feda olsun lafi sahabilerin peygamber efendimize soyledigi laftir
yaziklar olsunn bunu yazana yazdirana
olmadi bi de salavat getirin

paylasim icin sagol

Benim de aklıma direkt anam babam sana feda olsun Ya ResulAllah geldi.

Allah ıslah etsin bunları ne günlere kaldık.

O sözleri dinlediğim gece gözyaşları içinde beddua ettim... İçim yana yana..
Çünkü bu yoksunluğu yaşayanlardan biri de benim..
Allah yarına bırakır da yanına bırakmazmış...

Allah kelamını ağzından düşürmeyip, evlat sahibi olmayla övünebiliyor.
Ve bunlar dindar geçiniyor bu ülkede.
Ne ona.. ne de onu bu sözüne rağmen alkışlayanlara hakkım helal değil...

Back