Başbakan Erdoğan'ın Bahçeli'ye yönelik söylediği sözler tartışılmaya devam ediyor

ağzına sağlık
:13:

Başbakanın çoluğu çocuğu varda ne olmuş? Baba duygusunuda nasılda bilirmiş.. Sevim Tanürek olayında çocuklarını ne denli sahiplendiğini gösterdi.. Tayyip gibi baba olunmalı şimdi! :)

Keza yolsuzluk olayında da öyle...1999 yılında yaptığı bir konuşmada “Eğer bir gün duyarsanız ki Tayyip Erdoğan çok zengin olmuş, bilin ki haram yemiştir.” demiş... ne diyelim ki..Allah malın da, evladın da hayırlısını versin...

az once ızledım ve gercekten montaj halkın cebınden calınıp sulaleının cebıne yapılan buyuk bı montaj..

F.Gülen Hocayı düşündüm de bian, onda da durum aynı malumunuz...Kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla hesaabı.Gay may dediler adama karısı falan yok diye. [video=youtube;qOiLR_eOYPM]https://www.youtube.com/watch?v=qOiLR_eOYPM[/video] demiştir cidden duyduysa...

Hep bişilerin lobisini öne sürüyo ya dediğin gibi fobidir o fobi

ahahaha en iyisi "kedidir kediiiii" haha ...neyse susayım , geyiğin dibine vurup ceza alacağım yoksa....

not: beğenesim vardı yorumunu ama yapamadım burdan söyliim bari...

ahahaha en iyisi "kedidir kediiiii" haha ...neyse susayım , geyiğin dibine vurup ceza alacağım yoksa....

not: beğenesim vardı yorumunu ama yapamadım burdan söyliim bari...

Ay beğenemedim şimdi canım ben de.Susalım bari.Bugün polis geldi mahalleye ödüm koptu acaba internetteki yorumlarım yüzünden beni mi almaya geldiler diye ama hoş hakaret de etmedim.markete gittim resmen korkudan o ara da yedim kendi kendimi alırlarsa ne dicem annemlere diye.O korkudan sonra atılma korkusuna dayanmaz yüreğim..:18:

Son düzenleme:
Ortalık karıştı..
Başbakanlık montaj diyor muhalefet Başbakanı istifaya çağırıyor.

Vay vay vay başbakana bakın hele. Interneti alel acele yasaklanmalarının nedeni belliydi zaten. Bu ses kayıtları gerçekse eger valla kıyamet kopsa yeridir. Ukrayna Başbakan'ını haberlerde izledik. Adam 650 milyon dolarla helikoptere binip tüydü. Bakalım bizimki napcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…