• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başbakan Erdoğan'ın Bahçeli'ye yönelik söylediği sözler tartışılmaya devam ediyor

Yeni dinledim çok fena bunlarr :ssz::ssz: Çıkarı olan insanlar gözüyle görseler bile reddedecekler tabi:ssz:

Abdullatif Şener halk tvde konuşuyor ''ses de tonlamada anlatım biçiminde bi sorun yok bana göre bire bir başbakana ait ''

Ortalık kaynadı yalnız..Halk tvde konuşuluyor 2 saattir..
Sosyal medya zaten yıkılmış durumda..

İnanamıyorum hala, bir insan buna rağmen nasıl hala o koltukta oturur inanamıyorum.

Ortalık kaynadı yalnız..Halk tvde konuşuluyor 2 saattir..
Sosyal medya zaten yıkılmış durumda..

İnanamıyorum hala, bir insan buna rağmen nasıl hala o koltukta oturur inanamıyorum.

Yalnız yine sadece halk tv de konuşuluyor.
Diğer kanallarda sadece başbakanlıktan açıklama veriliyor o kadar...
olağanüstü bir durum var ama ses yok..1-2-3 tıp

Örtbas edip gündemi meşgul edicek birşeyler düşünüyolardır...:ssz: Umarım dolar ve euro sabit kalır bu durumda...

Evet...Ya zaten biliyorduk, burada "başbakana babamdan fazla güvenirim, o partideki yolsuzlukları temizleyecek" diye diretenlere de anlatmaya çalıştık ama cidden etkisindeyim hala.

Bu olay cidden çok büyük. Gerçekten olağanüstü bir olay dediğin gibi. Her şey açık ve net, ortada..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses kaydı analizciler tarafından incelenmiş..
Kaydın başbakana ait olduğu tespit edilmiş.

Montaj bir kaydın nasıl olacağı ile ilgili bilgiler veriliyor şu an.

Evet yıkılıyor ortalık..

Usta dertli :27::27:
$BhRr7cgCMAE8JiN.png

Montaj olup olmadığı kriminal dairesi başkanlığı veya tübitak gibi kurumlar tarafından incelenip
gerçek ortaya çıkartılır.Başbakanın yapması gereken kurumlara müdahale etmeden incelenmesine izin vermek.
Ancak o gün evden yapılan para trafiğinin görüntüleri varsa işleri zor.

Montaj olup olmadığı kriminal dairesi başkanlığı veya tübitak gibi kurumlar tarafından incelenip
gerçek ortaya çıkartılır.Başbakanın yapması gereken kurumlara müdahale etmeden incelenmesine izin vermek.
Ancak o gün evden yapılan para trafiğinin görüntüleri varsa işleri zor.

cidden bağımsız bi inceleme gerek ve delillerin karartılmaması da gerek...herşeyden evvel sorgulanması yargılanması gerek...

Back