+50 lerde yokmudur 1 bardak isteyiversen :)
ayyy bıhter bıraz once ne oldu bılıyomusunnnn;;;;;yarım ssat spor yaptıktan sonra dedımkıı dusa greyımmm sonra nese dedım bebıs uyanır sımdı ve bebıs gercekten uyandı...yalnız dusa greyım suyu acıyım deyınce banyodan cıkmıstım vazgecıp musluk kendı kendıne acılmıs kızzzzz acık deıldı muslukjontasıda gevsek deıldııı..cok korktum kızzzzzz..
kız nuri diye diye getirdin işte adamı :))))))))))))))))))
yok be canım eğer girip sonra bebiş uyandığı için hemen geri çıktıysan ya bilmeden elin değdi yada sen açtın ama telaştan açtığını unuttun eğer bataryası çevirmeli ise ve hani bazen bozuk oluyor çeviriyosun çeviriyosun açılmaz sonra birden şarrr diye akmaya başlarya ondandır canım korkmaaaa :)
kabaktan bıktım evt ama atılmasın dıye zorla yıyorum aksam bıtecek ınsallah bıteydı fırında ıspanak kavurması yapayı dıyorum yagsız yanına salata yerım yag ekleyıp:)))
bende pazardan ıspanak aldım.4 bağ.
1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile ve soğanla kavurup üzerine bol sarımsaklı yoğurt döküp yemeyi çok severim.hem sebze hem yoğurt işte süper yemek valla
ama zaten ıspanak sebze yanına salata yemesekte olur sanırım
diyetisyen bana sebze yemekleri ile yoğurt yada ayran
et türü şeylerle salata ye daha faydalı olur derdi
3 taze kayısı
1 salatalık
1 üçgen peynir yedim
afıyet olsun cnm bende yarım saat sporumu yaptım ama leslıe+mekık+bısıklet oldu:))))50 mekık...150 bısıklet cevırdımm popomu kaldırıp okuldakı gbı:)))bıraz kondısyon harektı yaptım....gerı kalanı leslıe oldu:))))))))))cok yoruldum umarım mekık bgırsaklarımı calıstırır yaaaa.....
içtiğim ilacın çok az faydası oldu yani sadece krampları ve sancıları azalttı ama yeterli değil
nette bakayim kocakarı ilaçlarına kabızlıkla ilgili
valla bildiğim tüm şeyleri denedim daha napim bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?