Başarmıştım,başarıyorum,başaracağım...bihter hız kesmeden ilerliyor :)

kızım suan uyumuyokı:)))))aksam uyursa yapamam dedıydım:)))maılı gonderdım bandoyapıma gondercen kız haberın olsun:)))ınsallah yayınlarlar:)))

gıdemde sporumu yapam yarım saatte olsa:)))kesmesde benı neyse:)))hadı ben kaçtım leslıeyı yakalıcam:))))görüşürüz canlar....

topiğin hayırlı olsun bihtercim
çok güzel gidiyorsun.
sağlıklı ve kolayca gitsin kilolar inşallahhhh.

eevvveeetttt toplamda 1sat 45 dakıkalık sporumu yaptım daha yapcaktım ama kızım saolsun durmadı...baya terledım bgunde...
gunduz 1 saat yuruyus parkta...evde leslıe 45 dk

gorusuru canlar

eevvveeetttt toplamda 1sat 45 dakıkalık sporumu yaptım daha yapcaktım ama kızım saolsun durmadı...baya terledım bgunde...
gunduz 1 saat yuruyus parkta...evde leslıe 45 dk

gorusuru canlar

ohhhhhhhhhhhh sen sıranı savdın ne güzel sıra bende
inşallah iftardan sonra uyuşukluk ve halsizlik çökmezde yaparım yürüyüşümü

görüşürük :)

ha bu arada bişe demeyi unuttum

kasma kendini yavrucum :) hahahahahahah :)

işte geldim burdayıııııııııııımmmmmm,ben bu işte ustayııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm :) diye komik bi giriş yapayim dedim böyle bi reklam vardı dimi ? öyle hatırladım sanki

oohhh bugün cuma beni tutabilene aşk olsun neşem yerimde hava güzel kuşlar böcekler çiçeklerrrrrr :) kelebeklerrrrr :) çok şükür

iivveettt akşamdan başlıyorum

iftarı yaptım
1 kase çorba
1 koca tabak acılı çoban salata
2-3 kaşık tavuk sote
2-3 kaşık bulgur pilavı
1 bardak kola

sonrasında canım şekerli bişe istedi tabi ben biliyorum kendimi ister demiştim
kızıma muz doğramıştım ondan yedin kakaosu yoktu ama iyi geldi

zaten yürüyüş yapacağım için çok yemedim

sonrasında 1 saat yürüyüşümüde yaptım heheheheheh :) fatmagülü izlerkene ...

[video=dailymotion;xe3ii1]http://www.dailymotion.com/video/xe3ii1_nuri-alco-operasyon-muzigi_music#[/video]

bu sarkı benden sana gelsın yaffffffrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuu

hahahahahahahahahah:))))))

bu sabah kalkınca 1 koca bardak su içtim dünde baya susamıştım kesmedi daha,

sabah kahvaltım
1,5 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir
1 domates
1 salatalık
açık çay

ara öğünde kahve höpürdeteyim diyorum 1 gün uzak kaldım özledim hakketten bağımlılık valla şu türkiş kahve :)

[video=dailymotion;xe3ii1]http://www.dailymotion.com/video/xe3ii1_nuri-alco-operasyon-muzigi_music#[/video]

bu sarkı benden sana gelsın yaffffffrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuu

hahahahahahahahahah:))))))

ayyyy iyi geldi sabah sabah :) gözlerim sapık gibi bakmaya başladı bak etrafa :):) hahahahahaha

bi ara telefon melodisi yapanlar vardı bunu hepsi gözümde potansiyel sapıktı :):)

ayyyy iyi geldi sabah sabah :) gözlerim sapık gibi bakmaya başladı bak etrafa :):) hahahahahaha

bi ara telefon melodisi yapanlar vardı bunu hepsi gözümde potansiyel sapıktı :):)

bılıyorum canım yaaaa hepsıda lıselı ergenlerdı ama:)))))))))))))))))

bebısımı emzırıyımde bende bı kahve ıceyımmmmm bu sefer bendemı turk kahvesı ıcsem ya bıkerelık süt bitmiş evde......

bebısımı emzırıyımde bende bı kahve ıceyımmmmm bu sefer bendemı turk kahvesı ıcsem ya bıkerelık süt bitmiş evde......

bebişini emzirdikten sonra uyutup spor yapacaksan iç derim
ben yüzmeye gitmeden önce mutlaka 1 tane içerim daha güzel kalori yaktırıyor spordan yarım saat önce içince canım

nescafelerin kafeinsizi çıkmış ondan denedinmi sen emziriyorsun ya daha iyi olabilir diye düşündüm

eve canım ondan ıcıyorum kafeınsız yoksa gunde 1taneden fazla ıcemem offf sut olsaydı yagıslı hava cıkamıyorumda.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…