kabak iyidir,güzeldir her diyette olanın kurtarıcısıdır ye tabi
bi arkadaş şey demişti ; geçmişten gelen bir bağımız var kabakla,ne zaman başım sıkışsa ilk onu ararım diye :):):)
hadi sen sporunu yap kızın uyanmadan
bende akşam iftardan sonra iyi hissedersem fatmagülü izlerken yürürüm 1 saat
mukiye olanlar olacak sonunda hain yenge :)
kızım suan uyumuyokı:)))))aksam uyursa yapamam dedıydım:)))maılı gonderdım bandoyapıma gondercen kız haberın olsun:)))ınsallah yayınlarlar:)))
topiğin hayırlı olsun bihtercim
çok güzel gidiyorsun.
sağlıklı ve kolayca gitsin kilolar inşallahhhh.
WALLA NE GÜZEL anlatmışsın insana destek veriyorsun
eevvveeetttt toplamda 1sat 45 dakıkalık sporumu yaptım daha yapcaktım ama kızım saolsun durmadı...baya terledım bgunde...
gunduz 1 saat yuruyus parkta...evde leslıe 45 dk
gorusuru canlar
[video=dailymotion;xe3ii1]http://www.dailymotion.com/video/xe3ii1_nuri-alco-operasyon-muzigi_music#[/video]
bu sarkı benden sana gelsın yaffffffrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuu
hahahahahahahahahah:))))))
ayyyy iyi geldi sabah sabah :) gözlerim sapık gibi bakmaya başladı bak etrafa :):) hahahahahaha
bi ara telefon melodisi yapanlar vardı bunu hepsi gözümde potansiyel sapıktı :):)
harikaydi cok guldum :))
bebısımı emzırıyımde bende bı kahve ıceyımmmmm bu sefer bendemı turk kahvesı ıcsem ya bıkerelık süt bitmiş evde......
eve canım ondan ıcıyorum kafeınsız yoksa gunde 1taneden fazla ıcemem offf sut olsaydı yagıslı hava cıkamıyorumda.....bebişini emzirdikten sonra uyutup spor yapacaksan iç derim
ben yüzmeye gitmeden önce mutlaka 1 tane içerim daha güzel kalori yaktırıyor spordan yarım saat önce içince canım
nescafelerin kafeinsizi çıkmış ondan denedinmi sen emziriyorsun ya daha iyi olabilir diye düşündüm
eve canım ondan ıcıyorum kafeınsız yoksa gunde 1taneden fazla ıcemem offf sut olsaydı yagıslı hava cıkamıyorumda.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?