canım adamların romantik bir akşam yemeğinden anladıkları bu işte
pide ve ayran ikilisi :)
bizde bi keresinde akşam yemeği diye kumrucuya gittydik baya bildiğin ekmek arası peynirci yani ben öyle diyorum öyle yerlere :)
offf süper tost yapan biyer var gidelim bak sende ye çok süper der bende derim ekmek arası peynir bizim mutfaktada var diye :)
kadın ruhundan hıc anlamıyolarrrr...şuna ne diceksinnn..5 senedir evlılık yıldonumu kutlamadık desem...tam bomba:)))))))))
bende ne dolmuşum beeeee:)))))
ben artık kendı halıne bıraktım onu....pastane hayalımden bıle haberı yok......bana bazen lıse mezunu oldugumu bıle unutturuyo....bende kuzeyın anası gbı oldum:)))))))))))))
ay fundaaa bugün formundasın valla çok güldürdün beni
işyerindekiler garip garip bakıyo bana bu kız tuhaf sesler çıkarıyo diye (gülüyorumda çaktırmadan )
ya kızmada ohaaa dicem yaaa bu adamları anlamıyorum yaaa sanki 10 tane karıları varda günleri şaşırıyolar haaa... senin anneler gününüde kutlamamıştı dimi hain domdom :) aslında böyle yapanlara daha çok şefkat göstercen o yapmıyosa sen yapcanki ezilsin altında yaptıklarının pardon yapmadıklarının :)
benim doğum günümü unutmuştu bi kere benim adam çok bozulmuştum sonra gerçekten istemeden bende onunkini unuttum hatta şaka yapıyorum sandı kendinden gizli bir plan yaptığımı düşünmüş sürpriz falan bekliyomuş ama işten güçten unutmuşum 1 kere
nasıl oluyomuş dedim ben de :)
sanki 40 senelik evliler gibi olmamak lazım şimdiden beeeee...
ayy canım o ezılmesyaaaaa ezılseydı sımdıye kdr ezılırdı zaten..yaptıgım zmn hemen şımarıyo havasında gecılmıyo dun yemek hazırlarken bı laf ettı bana gercı herzamankı hallerıde konusmadım dun hıc....bıkere bende dogum gununu untmustumm onu soleyı durur.....bıkere 3 sene once dogum gunumde bıtane yuzuk aldı alıs o alıs daha soyler durur...ozamanlarda calısıyodum zaten karta beraber oduyduk ben odemıs gbı oldum yanı onuda:)))))))bosver:)))))))baksana espırı kaynagı oluyo bana:))))))soyleyo soyleyıp guluyoruz.....
ayyy benim spor ayakkabısına döndü iş
bana hediye almak istedi bi spor ayakkabı beğendik kasada benim karttan geçtik :) bana hediye almış oldu :)
e hani bu bana hediyemi yani diyorum e zaten tüm borçları birlikte kapatmıyozmu diyo yaaaa elllaaammmm :)
süpermişşşşşşş:)))))acaba erkekler neden evlendikten sonra evrim gecırıyolar:))))))
hele bıkere..bana hıc cıcek almıyosun dıye 3 gun konusmustum:)))4.gun 1 tane beyaz bı tanede kırmızı gul alıp gelmıs saplarını kesmıs alımınyum folyoyla sarmıs hangı bahceden aldın dedım ne bahcesı be dedı bızzat cıcekcıden aldım bıde 5 lıra para verdımm tanıdıktı demezmiiiii:))))yontamıyorum anacımmm dogustan odun:))))))
hahahahahahha:) iyi folyoya sarmayı akıl etmiş :)
genlerinde var zaaarrr bacım :):):)
yada işlerine öyle geliyor ...
anam şu forumdaki yemek tarifleri odasına bi girem dedim :) girmemle çıkmam bir oldu bide resimli ler var
abboooo insanı yoldan çıkarır valla :) pastalar kekler kısmını hiç görme zaten
ayy kızz bu muhabbete bı kahve ıı gıder dedım ve kahve yapıyorum kızzzzzz sanal komsu deılde gercekten komsu olaydık kız keske.......bızım bınada herkes bız harıc 50 yas üstü:)))))
bınanın kapısına yapıstırmak lazım +50 dıye:))))))))))))
keşke yaaaa funda güldüğümüz,dalge geçip tiye aldığımız şeyler bile aynı espri anlayışımız süper yani bacım
ben çok dikkat ederim biliyomusun öyle dandik dundik şeylere gülen,olur olmadık espriler yapan şahıslara karşı o dakkada soğurum hemen :) arkadaşlar bilirler bi ortamda heheheh diye göbeğini yada kel kafasını kaşıyarak gülen tipler vardır o yaptığı iğrenç esprilerine ayyyyyy o dakka suratımdan anlaşılır yani tam bihtere göreymiş bu derler :):) topuklarım hemen :):)
benimde karşı komşumla kızlarımız aynı yaşta bazen kapıda karşılaşıyoruz oynamak istiyolar davet ediyorum kızı geliyo kadınada gel sanada kahve ısmarlayim dedim bi gün evde yani hani onu bile anlamadı kendisi ay ben kahve sevmeeeeemmmm dedi
ulen kahve olmazda çay olur meyve suyu olur maksat muhabbet işte çocuklar oynarken :)
ya bihter acaba aksama bıtane elmayla yogurtmu yesem kız..bu arada 4 tane erık yedım yesılınden..papazdan....:)))
vallaha yaaaa:))dişi odun odaaa:))bende zekice yapılan esprılerı sevıyorum cem yılmaz mantıgı:))))guldururken düşündürmek:)))ama bence esprı yapmakta zekı ınsanlara has:))))aaa aklıma ne geldı kızz hanı 1 erkek bır kadına skec konusunu gonderıyolarya seyırcıden...sen spor ayakkabıyı bende cıcek olayınımı yazssak kız :)))))
valla süper fikir
bazen evde öyle gülünç şeyler oluyoki aklıma geliyo bunu mail atcam diye unutuyorum sonra
bi kere seyirci skeci vardı hiç gülmediydim ulen dedim bumu yani komik :) bizimkiler reytıng rekoru kırabilir heee :) deneyelim valla kız iyi fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?