az önce fantezi olsun dedim kilo almak steyenlerin topiğine uğradım arkadaşın biri yazmış yazmış kilo almakta ne var şunları bunları yapın yiyin işte demiş sonunada nasıl gıcığım size demiş çok güldüm yaaaa :)))))))))))))))))))
aslında onların işi cidden zor çünkü hepsi iştahın olmamasından şikayetçi e bi insanın iştahı yoksa olmaz arkadaş bak bize :) maşallah iştah yerinde ama en azından diyetle yada sporla verebiliyoruz almak gerçekten zor Allah yardım etsin onlara da
uyku bastı banaaaaaa hellppp hellppppp :)
orucsunya sen cnm ondan elını yuzunu yıka bi......
tipik anne sendromu sanırım benimki
ne zaman çarşıya kendim için bişeler almaya çıksam ohhh bi bakmışım poşetler kıza alınan şeylerle dolmuş :)
geçen gün kreşte annenizi neden seviyorsunuz diye sormuşlar bana güzel şeyler alıyorda ondan demiş benimki :) heeee bende severim valla öyle anneyi :) bazen kaptırıyorum işte
ALLAH HEPSİNE SAĞLIK SIHHAT GÜZELLİKLERLE DOLU BİR ÖMÜR VERSİN İNŞALLAH VARSIN BİZ BÖYLE OLALIM
ayy cnm bende öyleyımmmm ılk once otomatık olarak cocuk magazına donuyorum avmlerde:)))))))))))))soyle bı bakıyım dıyorum hosuma gdenlerı param yettıgınce alıyorum ıste....herkes böylemi acaba:)))))
işte aynı aynı benim kocam aynı kızzzz vallaaa:)))))sana yemin ederimmmmm..1 kere dısarda yemek yedık oda pıdecıydı....nısanlılıkta goturmustu 1 kere sadece:))))))aksam yemeyı denırse ıste....öğle arası gbı pıdecıye gıttık.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?