Başarmıştım,başarıyorum,başaracağım...bihter hız kesmeden ilerliyor :)

selamsssss

kızımı doktora götürdüm bademcikleri şişmiş neyseki başlamıştık ilaçlara biraz daha devam edeceğiz.

ara öğünüm

sütlü nescafe

bide çekmecemin derinliklerinde kuru kayısı buldum onu yiyorum 2 adet

çok kirli çıkıymışım beee pehhh atmışım valla küçük bir kavanozun içine

zaten çantam ve ofisteki çekmecem araöğünlerle dolu

yeşil çay her çantamda mutlaka var,çanta değiştirince bile elimin altında hazır yani

kuru kayısıyı küçük kavanozlara koymuştum mama kavanozları vardı evde.
içinede 3-5 fındık badem ve kuru erik koyuyorum atıyorum çantaya ve ofise elimin altında iyi oluyor

bide küçük sütlerim var onlarıda dolaba stokluyorum dışarı çıktığımda ohh mis gibi ara öğün hatta alışveriş merkezindeysem 1 öğünümü bile çıkarıyorum valla

az önce fantezi olsun dedim kilo almak steyenlerin topiğine uğradım arkadaşın biri yazmış yazmış kilo almakta ne var şunları bunları yapın yiyin işte demiş sonunada nasıl gıcığım size demiş çok güldüm yaaaa :)))))))))))))))))))

aslında onların işi cidden zor çünkü hepsi iştahın olmamasından şikayetçi e bi insanın iştahı yoksa olmaz arkadaş bak bize :) maşallah iştah yerinde ama en azından diyetle yada sporla verebiliyoruz almak gerçekten zor Allah yardım etsin onlara da

o insanlar gercekten cok sempatıkler:))))))

akşam için menü oluşturmaya başladım bende kafamda

çorbasız olmaz,şehriyeli tavuk çorbası yapayim diyorum
zeytinyağlı bir sebze yemeği
yanındada bol acılı salata ve yoğurt güzel olur

ben kendimi biliyorum oruç sonrası tatlı krizim gelir onada hazırım

kakolu muz üzerine de çok az bal gezdiririm süper olur :)

şu an evde olup battaniyeyi çekip abidik gubidik kadın programlarını seyretmek istedim
kim kime talip öteki berikini niye istemiyor falan :) çok eğlenceli oluyor

bide evde birisi bana böyle yemek falan yapsa herşey hazır olsa akşama

üfffff işten çık iftarlık hazırla zor beeeee :) anam anam hafta sonu kayınvalideciğim geliyor 2 hafta kadar bizde :)

en azından yemek düşüncem olmayacak :)

öğlen arasında dışarı çıktım biraz açılayim dedim dolandım çarşıda

bizim kıza yaradı ona bi tayt ve t-shırt aldım görünce çok sevinir çocukceğizim :) bide kendime takı bakacaktım güyaaa kaldı benim iş

tipik anne sendromu sanırım benimki
ne zaman çarşıya kendim için bişeler almaya çıksam ohhh bi bakmışım poşetler kıza alınan şeylerle dolmuş :)

geçen gün kreşte annenizi neden seviyorsunuz diye sormuşlar bana güzel şeyler alıyorda ondan demiş benimki :) heeee bende severim valla öyle anneyi :) bazen kaptırıyorum işte

ALLAH HEPSİNE SAĞLIK SIHHAT GÜZELLİKLERLE DOLU BİR ÖMÜR VERSİN İNŞALLAH VARSIN BİZ BÖYLE OLALIM

ayy cnm bende öyleyımmmm ılk once otomatık olarak cocuk magazına donuyorum avmlerde:)))))))))))))soyle bı bakıyım dıyorum hosuma gdenlerı param yettıgınce alıyorum ıste....herkes böylemi acaba:)))))

ayy cnm bende öyleyımmmm ılk once otomatık olarak cocuk magazına donuyorum avmlerde:)))))))))))))soyle bı bakıyım dıyorum hosuma gdenlerı param yettıgınce alıyorum ıste....herkes böylemi acaba:)))))

ya biz arkadaşlarla sosyete pazarına çıkarız mesela bir noktada dağılırız herkes bi tarafa gitmek ister sonra buluştğumuzda bi bakmışız herkes çocuğuna bişeler almış bide onların giyim daha ucuz oluyorya insan dayanamıyor :) bence herkes böyle :)

canım adamların romantik bir akşam yemeğinden anladıkları bu işte

pide ve ayran ikilisi :)

bizde bi keresinde akşam yemeği diye kumrucuya gittydik baya bildiğin ekmek arası peynirci yani ben öyle diyorum öyle yerlere :)

offf süper tost yapan biyer var gidelim bak sende ye çok süper der bende derim ekmek arası peynir bizim mutfaktada var diye :)

gerçi banada yaranılmıyor haaa
sanki böyle mum ışığında kemanlar falan bi yemekte pek bana göre değil beni bi gülme alır böyle romantik ortamlarda offffff :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…