Başarmıştım,başarıyorum,başaracağım...bihter hız kesmeden ilerliyor :)

akşam kızımın biraz ateşi vardı o yüzden akşam hiçbişe yapamadım ne yemek ne spor...
olsun napim kızım iyi olsun yeter ki zaten böyle durumlarda bir sanatçı kaprisi geliyor kendisine tutabilene aşkolsun

günaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaaar

bu sabah kahvaltım

1,5 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
1 fincan çay

canım dıyetısyenler yumurtayla peynırı aynı anda yemeyın dıyolar...yumurtayı haftada bır peynırle degıstırın dıyolar bılgın olsun......

gece ateşini ölçtüm sürekli o yüzden uyku yok tabi geceden beri

ayılmam lazım bi kahve içeyim kendime geleyim

arada yeşil çay ve kahve var

çift etkili kafein yani :)

gecmıs olsun cnm acaba cocuk hastalıklarından bırınımı gecırecek:26:

canım dıyetısyenler yumurtayla peynırı aynı anda yemeyın dıyolar...yumurtayı haftada bır peynırle degıstırın dıyolar bılgın olsun......

doğru diyosun canım yaa 2 dilim peynir yerine 1 yiyebilirdim aslında
bende bu aralar proteine biraz yüklenmek istedim kilo vermem yavaşlamasın iyice diye kaç gündür yemeklerimde de yemiyordum ya o bakımdan :)

gecmıs olsun cnm acaba cocuk hastalıklarından bırınımı gecırecek:26:

çok sağol tatlım
burnu 3 gündür falan tıkalıydı ondan olabilir akşamdan beri sürekli burun damlasıyla açmaya çalıştım
kreşe gittiği için olabilir tabi zaten bütün kış düzelemedi çocuk ben iyileştiriyorum kreşe bi başlıyo haydiiiii sar başa

napalım olcak bunlar bağışıklığı böyle böyle kazanacak

:26:
doğru diyosun canım yaa 2 dilim peynir yerine 1 yiyebilirdim aslında
bende bu aralar proteine biraz yüklenmek istedim kilo vermem yavaşlamasın iyice diye kaç gündür yemeklerimde de yemiyordum ya o bakımdan :)

ayy dun haberlerde dıyetle ılgılı haber yapmıslardı..tek tıp beslenme yanı sadce proteın yada sadece karbonhıdrat gbı tek tıp beslenmek cok zararlı dıyolar yanı ne yersek yıyelım yagını azaltarak herseyden yemek gerekıyomus yoksa ölüme yol acabılırmiş kızzzz onu duyunca bı tırstımkı bende sureklı müsli yıyodumyaaaa:26: Hangı grub onu bılmıyorumda.....gunluk 1000 kalorının altına dusmemek gerekıyomus

krestekı cocuklardan kapıyodur ozaman yaaaa....benım kızımda kısım bronsıt olmak uzereydı....cok korkmustum 7aylıkkene oyle bı tehlıke atlattıkkk doktor genetık deıl bıdaha tekrarlamaz deyınce derın bı nefes almıstım.....cocukların hasta olması sorun olmuyo duzelıyolarda huyları degısıyooooo:))

ta tabiki herşeyin dengesizi vucudumuzu bir yerde yıpratmaya başlar
en sağlıklı şeyleri bile sürekli tükettiğimizde dengeyi bozar yani
mesela meyve sağlıktır dimi çok ye bakalım neler oluyor onların içinde bile deli gibi şeker var
karpuz mesela ohhh ye ye bişe olmaz zaten su deriz ama çokta masum değil
en basitinden su bile faydalı diye içiyoruz ama fazlası böbreklerimize zarar...yani işin özü tek tip beslenme tabiki bize gelmez
ben o yüzden karatayın kitabına şöyle bi baktım ama yok bana göre değil

ben aslında senin işine çok fazla karışmak istemediğimden söyleyemiyorum ama canım bu müsliyi sen çok fazla tüketiyosun onun yerine akşam normal sulu yemek yesen ama ekmeksiz ve yoğurtla daha faydalı olur.hem sana hemde kilona

kurubaklagiller mesele akşam yendiğinde çok tok tutar
kuru fasülye,nohut yemeği,barbunya...

ayy yok ya dogru soluyosun ben onun ıcın bıkac saat sonra acıkıyodum muslıyı yıyorumya arkadan 2,3 saat sonra acıkıyodum yemek yememk ıcın uyumaya calısıyodum ama aksamları normal yemek yıcem dedıgın gbı ekmeksız yogurtla ve salatayla zaten 6dan sonra bısey yemıyorum e 10/11 gbı yatıyorum zaten 4 saatte erıtır yemeklerı mıde....bgun kabak yemegım var o bıtsınde nohut yemegı yapayım kendıme salcasız az yaglı domateslı ve bırazcık etlı....hem lifde var içinde kabızlıga ıı gelır...

merhaba bihter, konunu okudum ama yorumların tamamını okuyamadım, şu an ki kilon kaç?

merhaba,
bu tatlı şey senin bıdığın mı yoksa çok tatlıda :)

canım pazar günü tartılıcam son günlerde kabızlık problemim vardı tartılmadım dün eczaneden ilaç aldım 2 güne etkisini göstermeye başlar dedi ondan pazar belli olcak ak koyun kara koyun :) ama pazara 70 i görürüm diyorum inşallah çünkü spora çok ağırlık verdim son dönemde yememde düzene oturdu iyice

ben öğlenleri işyerinde kuru fasülye yada barbunya yediğimde yoğurtla tabi inan akşama kadar canım ara öğün bile istemiyor çok tok tutuyor

ben öğlenleri işyerinde kuru fasülye yada barbunya yediğimde yoğurtla tabi inan akşama kadar canım ara öğün bile istemiyor çok tok tutuyor

bende yapayım cnm hem sütümede faydalı sımdı doktorum programında 2 haftada 4 kılo verdıren bı lıste verıcekler kızzzz:))))kılo verme durdugunda metabolızma hızlandıran cay tarıfı verıyolar kızzzzz.....

NANE-REZENE-YESIL CAY-KUSBURNU HEPSINDEN 1ER TATLIKASIGI KAYNAR SUYA KOYUP(250CC)AGZI KAPALI DEMLENCEKMIS YAGLARO YAKTIRIYOMUS......KILO VERMEMIS DURUNCA DENEYELIM BARI EVDE REZENE NANE VAR YESIL CAYLA KUSBURNU ALIRIM BIRAZ.....

Son düzenleme:

şu çayın tarifini al bakim nasıl bişeymiş.

bende bugün işyerinde kendi metabolizma hızlandırıcı çayımdan yapacağım yanımda getirmiştim malzemeleri

2 yeşil ekşi elma
1 limon
1 dal çubuk tarçın
1 tatlı kaşığı karanfil
1 tatlı kaşığı tane karabiber

tüm malzemeleri kabukları ve çekirdekleri ile 2 litre suda kaynatıyoruz

yemeklerden yarım saat sonra 1 bardak sıcak olarak içiyoruz
ben bunun çok faydasını görmüştüm o yüzden ara sıra yapıyorum mutlaka

dun haberlerde dıyet haberınde bı dıyetısyen tatlı krıslerıne karsı bı tarıf verdı:
1adet yesıl elma-tos tarcın cevıs--elmayı rendelıyosun cevız ve tarcını akleyıp fırında bıkac dk.pısırıyosun aralarda yendıgı zaman hem tok tutuyomus hemde tatlı ıstegını bastırıyomus....bunu yapmayı planlıyorum alısverıse cıktıgımda alıyım malzemelerı...

ben bu çayı yapmaya başlayınca ofis mis gibi kokuyor

millet beni elinde kaşık tencerenin başında karıştırırken görüyor (bizim ofisin erkek takımı)
napıyon bacım sen ne kaynatıyon kocakarı diye dalga geçiyolar benimle bi keresinde geyik olsun diye bunu yaparken başımada fularımı bağlamıştım tam kocakarı oldum :)

size büyü yapıyorum oğlum bu iksiri içirecem size hepinizi everecem bi kısmet bulup diyorum kaçışıyo deliler :):)

meyveler pişerken daha çok şeker açığa çıkıyor yanlız tatlım o yüzden bu malzemeleri bu şekliyle yapıp fırınlamadan yiyebilirsin
zaten elma ceviz ve tarçın mükemmel üçlüdür yani

peynir domates ekmek gibi yada

simit peynir çay :)

öğle yemeğim

tavuk sote
1 koca bardak ayran
1 yeşil acı biber
1 dilim tam buğday ekmeği

offf çok doydum valla ekmeği yemicektim ama yemem lazımdı

şu çayımı hazırlayamadım daha öğleden sonraya kaldı.

öğle ymeğinden sonra içseydim iyi olacaktı ama ben ilacımı alayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…