canım bence morelini bozma normal transferden sonra tutmasa bile sonraki ayda tutma olasılığı yuksek çunku hormon ilaçları alınca rahim kendini hazırlıyor canım hem yaşında genç bende ilaçları kullandım bir sonraki ay adetim gecikti ve ben çok umutlandım ama o ay kendime hiç dikkat etmedim ağır kaldırdım aşırı yordum kendimi ve kanamam parça parça oldu sen bu konuda bence bu ay olmazsa bile (ki belki hamilesin) önümüzdeki ay hamile kalma olasılığın yuksek yeni ayda ovulasyon yumurtlama testleriyle yumurtlama gununu planlayabilirsin canım (çok uzun oldu yazım ama böyle durumların ne kadar uzucu olduğunu biliyorum)

az lekelenme olunca sanırım sorun olmuyor canım benim ilk transferden sonra ara verilmişti belki 1 ay ara verilmesini isteyebilir dr ama pandemiden dolayı belki hemen arkasından yeni tedavi istemiş olabilir dr benim geçen ay yumurta toplama yapılınca genetige gitti gitmeseydi bile 1 ay rahim dinlensin demişti doktorum canım ilişkide de yumurta toplamaya yakın yasak koymuştu doktor yanlış hatırlamıyorsam sorun olmaz diye düşünüyorum ama yinede doktoruna sormalısı canımm

bu arada hangi hastanede transfer oldun t

Yani zaten hamile olmadığımı biliyorum da anlamadım yani test de yapmadım kan testinden sonra ama yarın doktora soracağım çünkü adet olmam lazım hadi kis t felan oluşursa. Ağrım da var sanki kaşık bölgemde birşey var gibi ama imkansız yani bu şekilde hamile olduğumu öğrenirsem bir ilk olur sanırım

inşallah en yakın zaman da hamile kalırsın canım burada hepimizin ortak duası ve temennimiz

Benim de acıbadem ınternatıonal hastanesinde tüp bebek denemem oldu.doktorum prf.dr.murat arslan .hemşireler ,embriyologlar her türden sorularımı çok iyi cevapladılar.zor dönemde en büyük destekçim oldular

Benim de acıbadem ınternatıonal hastanesinde tüp bebek denemem oldu.doktorum prf.dr.murat arslan .hemşireler ,embriyologlar her türden sorularımı çok iyi cevapladılar.zor dönemde en büyük destekçim oldular
şanslıymıssın canım belki ben kötü bir zamana denk geldim bilmiyorumm ama geçen sene çok uzulmuştum. umarım sen simdi anneliğin tadını çıkartıyorsundur. ne yaşarsak yaşayalım sonuç iyi olsaydı keşke benim içinde. allah senin evladına sağlık versin gerisi önemli değil canım

Yok canim konya da yaptırdık tedaviyi suan virüsten dolayi erteledik esim ürologa gitti sonuclari ay sonunda cikacak bakalim ona gore tekrar yeni bir doktor arayışına gireceğiz
allah kolaylık versin canım hepimize benimde eşimden ürolog istemişti x ve y testi diye bir istemişlerdi onu da sperm sayı yaptırdık. pandemi girince hepimizin canı sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…