- 10 Kasım 2020
- 203
- 75
- 28
- 43
- Konu Sahibi d tup bebek deneme
-
canım bence morelini bozma normal transferden sonra tutmasa bile sonraki ayda tutma olasılığı yuksek çunku hormon ilaçları alınca rahim kendini hazırlıyor canım hem yaşında genç bende ilaçları kullandım bir sonraki ay adetim gecikti ve ben çok umutlandım ama o ay kendime hiç dikkat etmedim ağır kaldırdım aşırı yordum kendimi ve kanamam parça parça oldu sen bu konuda bence bu ay olmazsa bile (ki belki hamilesin) önümüzdeki ay hamile kalma olasılığın yuksek yeni ayda ovulasyon yumurtlama testleriyle yumurtlama gununu planlayabilirsin canım (çok uzun oldu yazım ama böyle durumların ne kadar uzucu olduğunu biliyorum)Kızlar şöyle birsey yaşayan var mı 3 tane 3.gün embriyosu konuldu 11.gün test tamamen negatif testten sanırım 7 gün sonra kanamam oldu normal kanama lekelenme tarzı değil ama çok az sonda hiç bir şekilde olmadı bugün 15.gün yine normal kırmızı renkli çok az kanamam oldu bitti tabi devam etmiyor yarın testten sonra 16. Günüm buna bir yorum yapın lütfen
az lekelenme olunca sanırım sorun olmuyor canım benim ilk transferden sonra ara verilmişti belki 1 ay ara verilmesini isteyebilir dr ama pandemiden dolayı belki hemen arkasından yeni tedavi istemiş olabilir dr benim geçen ay yumurta toplama yapılınca genetige gitti gitmeseydi bile 1 ay rahim dinlensin demişti doktorum canım ilişkide de yumurta toplamaya yakın yasak koymuştu doktor yanlış hatırlamıyorsam sorun olmaz diye düşünüyorum ama yinede doktoruna sormalısı canımmarkadaşlar merhaba benimde ilk transferim negatif sonuclandı normal adet tarihimden 3 gün gecikmeli adet oldum normalde 5 gün sürer bugün 8. günüm ve lekelenme oluyor normalmidir? bir de ikinci transfer için gelecek ayı beklicem bu süreçte ilişki olur mu yasak mı bilgisi olan varmıdır?
bu arada hangi hastanede transfer oldun tarkadaşlar merhaba benimde ilk transferim negatif sonuclandı normal adet tarihimden 3 gün gecikmeli adet oldum normalde 5 gün sürer bugün 8. günüm ve lekelenme oluyor normalmidir? bir de ikinci transfer için gelecek ayı beklicem bu süreçte ilişki olur mu yasak mı bilgisi olan varmıdır?
Yani zaten hamile olmadığımı biliyorum da anlamadım yani test de yapmadım kan testinden sonra ama yarın doktora soracağım çünkü adet olmam lazım hadi kis t felan oluşursa. Ağrım da var sanki kaşık bölgemde birşey var gibi ama imkansız yani bu şekilde hamile olduğumu öğrenirsem bir ilk olur sanırımcanım bence morelini bozma normal transferden sonra tutmasa bile sonraki ayda tutma olasılığı yuksek çunku hormon ilaçları alınca rahim kendini hazırlıyor canım hem yaşında genç bende ilaçları kullandım bir sonraki ay adetim gecikti ve ben çok umutlandım ama o ay kendime hiç dikkat etmedim ağır kaldırdım aşırı yordum kendimi ve kanamam parça parça oldu sen bu konuda bence bu ay olmazsa bile (ki belki hamilesin) önümüzdeki ay hamile kalma olasılığın yuksek yeni ayda ovulasyon yumurtlama testleriyle yumurtlama gununu planlayabilirsin canım (çok uzun oldu yazım ama böyle durumların ne kadar uzucu olduğunu biliyorum)
adana başkenttebu arada hangi hastanede transfer oldun t
Başket hastanesini beğendiniz midoktorunuz kimdiadana başkentte
ben memnunum hastaneden esra bulgan kılıçdağ doktorumBaşket hastanesini beğendiniz midoktorunuz kimdi
inşallah en yakın zaman da hamile kalırsın canım burada hepimizin ortak duası ve temennimizYani zaten hamile olmadığımı biliyorum da anlamadım yani test de yapmadım kan testinden sonra ama yarın doktora soracağım çünkü adet olmam lazım hadi kis t felan oluşursa. Ağrım da var sanki kaşık bölgemde birşey var gibi ama imkansız yani bu şekilde hamile olduğumu öğrenirsem bir ilk olur sanırım
Benim de acıbadem ınternatıonal hastanesinde tüp bebek denemem oldu.doktorum prf.dr.murat arslan .hemşireler ,embriyologlar her türden sorularımı çok iyi cevapladılar.zor dönemde en büyük destekçim oldularDoktorum ismail beydi insan olarak ve hekim olarak çok iyi olabilir ama malesef ekip bu konuda sorunluydu. Geçen seneden beri belki bazı şeyler değişmiştir ama ben geçen sene iletişim noktasında hemşirelerde dahil sorun yaşadım tedavi yumurta toplama ve transfer noktasına kadar sıkıntılıydı hemşirelere soru sorarsın cevap alamazsın yumurta toplanırken hemşirenin azarlamasına neredeyse maruz kaldım velhasıl olumsuz geçti ama umarım senin mutlu haberlerin olur canım. neticede farklı bir ekipten destek alıyorsun. Bu arada benim bir dokun bin ah işit gibi oldu ama senin sonucu merak ettim inşallah guzeldir benim yazdıklarım canını sıkmaz inşallah çok uzulurum yoksaeğer tedavideysen çok hassas bir dönemdesin herşeye gulüp geçemelisin. şu an en önemli konu senin tedavin hamileliğe kendini mutlu bir şekilde hazırlaman canım.
şanslıymıssın canım belki ben kötü bir zamana denk geldim bilmiyorumm ama geçen sene çok uzulmuştum. umarım sen simdi anneliğin tadını çıkartıyorsundur. ne yaşarsak yaşayalım sonuç iyi olsaydı keşke benim içinde. allah senin evladına sağlık versin gerisi önemli değil canımBenim de acıbadem ınternatıonal hastanesinde tüp bebek denemem oldu.doktorum prf.dr.murat arslan .hemşireler ,embriyologlar her türden sorularımı çok iyi cevapladılar.zor dönemde en büyük destekçim oldular
Ben de Dr Murat Arslan a gitmeyi planlıyorum, daha önceden başka yerde negatif tüp Bebek denemem var, sizin tedaviniz başarılı oldu mu, tavsiye eder misiniz?Doktorunuz kimdi bende acıbadem international prof Dr Murat Arslan a gidiyorum
Doktorum prf.dr.Murat Arslan dı.tabiki tavsiye ederim ve pişman olmayacaksınız.evet çok şükür başarılı olduBen de Dr Murat Arslan a gitmeyi planlıyorum, daha önceden başka yerde negatif tüp Bebek denemem var, sizin tedaviniz başarılı oldu mu, tavsiye eder misiniz?
Teşekkürler, darısı başımaDoktorum prf.dr.Murat Arslan dı.tabiki tavsiye ederim ve pişman olmayacaksınız.evet çok şükür başarılı oldu
2 asilama 3 basarisiz tüp bebek denememiz oldu bizimbaşarısız tüp bebek tedavisi kaç kez yaptınız kızlar
istanbul mu canım cok zor bir süreç yaşamayan bilemez2 asilama 3 basarisiz tüp bebek denememiz oldu bizim
Yok canim konya da yaptırdık tedaviyi suan virüsten dolayi erteledik esim ürologa gitti sonuclari ay sonunda cikacak bakalim ona gore tekrar yeni bir doktor arayışına gireceğizistanbul mu canım cok zor bir süreç yaşamayan bilemez
allah kolaylık versin canım hepimize benimde eşimden ürolog istemişti x ve y testi diye bir istemişlerdi onu da sperm sayı yaptırdık. pandemi girince hepimizin canı sıkıldıYok canim konya da yaptırdık tedaviyi suan virüsten dolayi erteledik esim ürologa gitti sonuclari ay sonunda cikacak bakalim ona gore tekrar yeni bir doktor arayışına gireceğiz
Aynen bizde beklemedeyiz suan ama bekleyerek iyi mi uapiyoruz kötü mü yapıyoruz bilmiyorumallah kolaylık versin canım hepimize benimde eşimden ürolog istemişti x ve y testi diye bir istemişlerdi onu da sperm sayı yaptırdık. pandemi girince hepimizin canı sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?