- 10 Kasım 2020
- 203
- 75
- 28
- 43
- Konu Sahibi d tup bebek deneme
-
Doktorunuz kimdi bende acıbadem international prof Dr Murat Arslan a gidiyorumöncesi international o tam bir fiyasko malesef berbat bir ekip hiç insan psikolojisinden anlamayan tum insanlar oradaydı. özel pahalı acıbadem grubunda hiç tahmin etmeyeceğim kötü bir tecrübe yaşadım. malesef tüp bebek konusu tamamen dr ve ekibinin vicdanına kalıyor. elle tutulur bir durum değil ki yaptık olmadı deyip geçiyorlar siz gerçekten yapıldımı onu bile bilemiyorsunuz. Ne bileyim psikolojim bozuldu hani hep duyuyoruz para için ameliyat gerekmeyen hastayı sırf para için açııp kapatan hekimler malesef var tup bebekte böyle birşey gözle göremediğiniz tamamen guvene dayalı yani devlet te yaptırdım keşke pahalı hastanelere ekonomik gucum yetseydim kesin olurdu diye üzülmeyin malesef hepsi para tuzagı umarım bu sefer olur demekten ve dua etmekten başka seçenek malesef yok
Doktorum ismail beydi insan olarak ve hekim olarak çok iyi olabilir ama malesef ekip bu konuda sorunluydu. Geçen seneden beri belki bazı şeyler değişmiştir ama ben geçen sene iletişim noktasında hemşirelerde dahil sorun yaşadım tedavi yumurta toplama ve transfer noktasına kadar sıkıntılıydı hemşirelere soru sorarsın cevap alamazsın yumurta toplanırken hemşirenin azarlamasına neredeyse maruz kaldım velhasıl olumsuz geçti ama umarım senin mutlu haberlerin olur canım. neticede farklı bir ekipten destek alıyorsun. Bu arada benim bir dokun bin ah işit gibi oldu ama senin sonucu merak ettim inşallah guzeldir benim yazdıklarım canını sıkmaz inşallah çok uzulurum yoksaDoktorunuz kimdi bende acıbadem international prof Dr Murat Arslan a gidiyorum
Ben neden olmadım bilmiyorum 13 gün oldu evet en geç bir hafta yazan olmuşbir haftayi bulmustu benim negatiften sonra
Bekliyorum artık ne yapayım inş biran önce olup tekrar tedaviye başlarımilaclar yapay olarak rahmi kalinlastrdigi icin normalinden uzun suruyor ilaclari biraksak da.olursun merak etme
benim de 10 gun civarı geçmiştiKızlar negatif TEn sonra ne zaman adet oldunuz benim bugün testten sonra 13.günüm hala olmadım ilaçları da bıraktım
10.gün mü oldu testten sonrabenim de 10 gun civarı geçmişti
İlaçları bıraktın tan sonra ilk adetinizi ne zaman oldunuzarkadaşlar merhaba benimde ilk transferim negatif sonuclandı normal adet tarihimden 3 gün gecikmeli adet oldum normalde 5 gün sürer bugün 8. günüm ve lekelenme oluyor normalmidir? bir de ikinci transfer için gelecek ayı beklicem bu süreçte ilişki olur mu yasak mı bilgisi olan varmıdır?
evet 10 gun10.gün mü oldu testten sonra
5 kasım test günümdü negatif olunca o gün bıraktım ilaçları 12 kasımda da hasta oldumİlaçları bıraktın tan sonra ilk adetinizi ne zaman oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?