• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha doktor bulamadik canim araştır arastir 3 senedir o kadar yordu ki bu surec bni anca yasayan bilir dedikleri bu olsa gerek
allah hepimize kolaylık versin ben istanbul da olduğum için istanbulda olsa bilgi verirdim ama konyayı bilmiyorum aslında kayseri de dr mustafa taş ı duymuştum çok başarılı diye ama bilemiyorum tabi yine de fikir iste :(

allah hepimize kolaylık versin ben istanbul da olduğum için istanbulda olsa bilgi verirdim ama konyayı bilmiyorum aslında kayseri de dr mustafa taş ı duymuştum çok başarılı diye ama bilemiyorum tabi yine de fikir iste :(
Istanbulda secenek cok tabi de biz konyada olunca konya ankara yakin yerler istiyoruz

Kizlar merhaba Ben daha once Iki kez dogal yollarla hamile kalmistim birisi dis gebelikte birisi 6 aylikken suyum patladi 5 sene korunduktan sonra 3 senedir cocuk istiyorduk olmadi Iki kez deneme yaptim tup bebek birisi hic tutunmadi . Ikincisi erken dusukle sonuclandi . Heterozigot var Bende kan sulandirici coraspirine ragmen kimyasal oldu Iki tane 5. Gun embriyosuydu 4 tane dondurulmusum kaldi rahim filmim temiz cikti Onun disinda Butun testler yapildi tek tupum kapali Sadece ordada sivi birikimi yok dedi . Ben anlamiyorum Neden bu kadar tutunamama hamile kalsamda dusuk dis gebelik kimyasal herseyi yasadim hamile kalmaya korkuyorum. Sebep ne olabilir ki acaba yapilmayan ne olmus olabilir embriyo kaynakli dusunuyorum 15 tane yumurta toplaniyor 5. Gune geliyor Birkac tane kalanlari 6. Gune suan 4 tane dondurulmus 6. Gun embriyom var ama 5. Gun tutmadiysa 6. Gun hic tutmaz gibi korkuyorum. Napacagimi sasirdim . Turkiyedede yasamiyorum Amerikadayim surekli isten izin alip gelmek nzorunda kaliyorum
Tedavi icin 😐

Kizlar merhaba Ben daha once Iki kez dogal yollarla hamile kalmistim birisi dis gebelikte birisi 6 aylikken suyum patladi 5 sene korunduktan sonra 3 senedir cocuk istiyorduk olmadi Iki kez deneme yaptim tup bebek birisi hic tutunmadi . Ikincisi erken dusukle sonuclandi . Heterozigot var Bende kan sulandirici coraspirine ragmen kimyasal oldu Iki tane 5. Gun embriyosuydu 4 tane dondurulmusum kaldi rahim filmim temiz cikti Onun disinda Butun testler yapildi tek tupum kapali Sadece ordada sivi birikimi yok dedi . Ben anlamiyorum Neden bu kadar tutunamama hamile kalsamda dusuk dis gebelik kimyasal herseyi yasadim hamile kalmaya korkuyorum. Sebep ne olabilir ki acaba yapilmayan ne olmus olabilir embriyo kaynakli dusunuyorum 15 tane yumurta toplaniyor 5. Gune geliyor Birkac tane kalanlari 6. Gune suan 4 tane dondurulmus 6. Gun embriyom var ama 5. Gun tutmadiysa 6. Gun hic tutmaz gibi korkuyorum. Napacagimi sasirdim . Turkiyedede yasamiyorum Amerikadayim surekli isten izin alip gelmek nzorunda kaliyorum
Tedavi icin 😐
ben şişli memorial hastanesinde prof semra hanım ve ekibiyle tedavimi devam ettiriyorum dr gönül hanım ve dr ipek hanım takiplerimi yapıyorlar ben çok memnunum neticede sadece para kazanmak için verim alamayacakları yumurtayı trasfer edelime gitmiyorlar. geçmiş aylarda bana semra hanımda dahil doktorlarım bunu net olarak söylediler yumurta kalitem kötüydü ve o ay ertelediler hem ekonomik hem de psikolojik olarak seni yıpratmayalım bir sonraki ay yapalım dediler ki çok mantıklı. şimdi tekrar deniyoruz inşallah bu ay sonuç pozitif olur ve testte 2 çizgiyi görmek ve sağlıkla bebeğimi kucağıma almak nasip olur. kısaca ben çok memnum. bir de transfer laboratuvar 3 adımlık mesafede dolayısıyla laboratuvar dan hemen transfer yapılıyor bu da bana guven veriyor. emriyologları da gerçekten işin ehli onun için ben çok memnunum öneririm

şişli memorial da dr gönül hanım ve dr ipek hanım ile tedaviye devam ediyorum bir kaç ay önce emriyolar genetik taramaya gitmisti bu tedavi de de belki genetik taramaya gider. genetik taramada neredeyse hergun genetik labtan hakan bey yumurtalarla ilgili bilgi vermişti. yuzyuze görüşüp bilgi almadık ama telefonla surekli bilgi verdiler bölünmeleriyle ilgili yani çok memnundum ama malesef 2 a kalite genetiğe giden yumurtamda kötü çıkmıştı genetikte belki bu korkuttu beni inşallah bu sefer guzel olur herşey

Back