- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi fataldanger
-
revizyon ameliyatı yaptırın beğenmiyorsanız.ya da burnunuzu sevmeye çalışın.başka çözüm mü var?Ama kaçırdığınız bir nokta var. Ben "burnum çirkin mi" diye sormuyorum. Burnum çirkin ve ne yapmam gerekir bir de geldim 30uma diye soruyorum. Yani burnumun çirkinliği tartışma konusu değil burada, o mevzu kapanmış, şu an ne yapılabilir o düşünülmeli. Umarım anladınız.
bu beni üzdüüüüGeçen 40ını okudukyaşli çekil şurdan
Yardımcı olmaya çalıştığınız için çok teşekkür ediyorum.Dr Engin Selamioğlu… Kendisi istanbulda ve mükemmel burun yapıyor 9ay önce ameliyat oldum burnumdan memnunum.Size tavsiye ederiminstagramdan doktorumu araştırabilirsiniz.Kesinlikle çok memnun kalırsınız.
Eğer gerçekten hasta olduğumu düşünüyorsanız ve hastaysam hasta bir insana böyle davranmanız normal mi sizce? Korkarım önce kendi normalliğinizi sorgulamalısınız.Ay ne burunmuş ya bi foto koymadınız biz ne yorum yapalım yaptırın diyoruz para yok bakalim diyoruz cekiniyorum iyi yiyin kendinizi hastasınız bence
Rica ederim umarım her şey istediğiniz gibi gönlünüzce olurYardımcı olmaya çalıştığınız için çok teşekkür ediyorum.
Niye ben dr muyum ki size düzgün davranma zorunluluğum olsunEğer gerçekten hasta olduğumu düşünüyorsanız ve hastaysam hasta bir insana böyle davranmanız normal mi sizce? Korkarım önce kendi normalliğinizi sorgulamalısınız.
anladım.. o zaman soyle dusunun, sonucta yeni bir ameliyat olsanız ekstrem bir degisiklik olmayacağı icin insanlar sizin yeni bir ameliyat oldugunuzu anlamazlar ve hani bu kız 25 yasında boyleydı 30unda cok degısmıs gibi bir yorum da yapmazlar. siz burnunuzun kötu oldugunuzdan eminseniz ameliyat olun kesinlikle. gecen her gun daha cok huzursuzluk yaratır sizde. bir bakarsınız bir sene gecmis 31 olmussunuz keske gecen sene olsaydım simdiye iyilesmistim duzelmistim burnum yuzume oturmustu bile coktan diye hayıflanırsınız. o yuzden bence ameliyat olabilirsiniz. birkac doktora muayene olduktan sonra tabii, en cok guvendiginiz icinize sinen kisilerden fikir almanız daha saglıklı olurAma kaçırdığınız bir nokta var. Ben "burnum çirkin mi" diye sormuyorum. Burnum çirkin ve ne yapmam gerekir bir de geldim 30uma diye soruyorum. Yani burnumun çirkinliği tartışma konusu değil burada, o mevzu kapanmış, şu an ne yapılabilir o düşünülmeli. Umarım anladınız.
Hadi doktor değilsiniz, insan da mı değilsiniz?Niye ben dr muyum ki size düzgün davranma zorunluluğum olsun
İşte bakın şimdi oldu. Teşekkür ederim. Bu türden yorumlar tavsiyeler almak için açtım bu konuyu. Teşekkürler.anladım.. o zaman soyle dusunun, sonucta yeni bir ameliyat olsanız ekstrem bir degisiklik olmayacağı icin insanlar sizin yeni bir ameliyat oldugunuzu anlamazlar ve hani bu kız 25 yasında boyleydı 30unda cok degısmıs gibi bir yorum da yapmazlar. siz burnunuzun kötu oldugunuzdan eminseniz ameliyat olun kesinlikle. gecen her gun daha cok huzursuzluk yaratır sizde. bir bakarsınız bir sene gecmis 31 olmussunuz keske gecen sene olsaydım simdiye iyilesmistim duzelmistim burnum yuzume oturmustu bile coktan diye hayıflanırsınız. o yuzden bence ameliyat olabilirsiniz. birkac doktora muayene olduktan sonra tabii, en cok guvendiginiz icinize sinen kisilerden fikir almanız daha saglıklı olur
bütçeniz var mı ameliyat için?İşte bakın şimdi oldu. Teşekkür ederim. Bu türden yorumlar tavsiyeler almak için açtım bu konuyu. Teşekkürler.
Kedidir kediHadi doktor değilsiniz, insan da mı değilsiniz?
Ceyda Ersoy burayı mı bastı dedim bi anDr Engin Selamioğlu… Kendisi istanbulda ve mükemmel burun yapıyor 9ay önce ameliyat oldum burnumdan memnunum.Size tavsiye ederiminstagramdan doktorumu araştırabilirsiniz.Kesinlikle çok memnun kalırsınız.
Kediler ve siz.. beni güldürmeyin. Kedilerle sizi kıyaslamak adriana limayla yıldız tilbeyi kıyaslamak gibi. ve burada siz hangisinin yerindesiniz bunu zaten biliyorsunuz :)Kedidir kedi
Ne alaka benzerliğimiz dahi yok abartmayın burnumun ne kadar düzgün olduğunu göstermek amaçlı o şekilde fotoğraf paylaştım çünkü alttan ve yandan görüntüsü çok önemliCeyda Ersoy burayı mı bastı dedim bi an
Dogrudur tabiki de ama burdan görünüs tam ceydaya benzemis. Yandanda farklı duruyosunuzdur önden de, lakin benide çeşit çeşit ona buna benzetiyolar belluci veya profilimdeki kadın kimisi amber heart vs. Kötü niyetle yazmadım yani.Ne alaka benzerliğimiz dahi yok abartmayın burnumun ne kadar düzgün olduğunu göstermek amaçlı o şekilde fotoğraf paylaştım çünkü alttan ve yandan görüntüsü çok önemli
Yok Estağfirullah ben de kötü bir şey demediğinizin farkındayım sadece kendisini pek sevmem o nedenle benzetilmek değişik geldiDogrudur tabiki de ama burdan görünüs tam ceydaya benzemis. Yandanda farklı duruyosunuzdur önden de, lakin benide çeşit çeşit ona buna benzetiyolar belluci veya profilimdeki kadın kimisi amber heart vs. Kötü niyetle yazmadım yani.
Kendisi zaten sevilecek gibi değil afedersinYok Estağfirullah ben de kötü bir şey demediğinizin farkındayım sadece kendisini pek sevmem o nedenle benzetilmek değişik geldi
Ceyda Ersoy burayı mı bastı dedim bi an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?