• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başarısız burun ameliyatının telafisi...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yasınız daha cok genc ayrıca ınsanlar begensın dıye estetık yaptırılmaz kendınız ıcın kendınızı daha guzel mutlu hıssetmek ıcın yaptırın guzellık gorecelıdır bırının begendıgını baskası begenmez sız kendınız bunca zaman o burunla yasadıgınıza gore demek kı burnunuz kotu falan degıl ;)

yasınız daha cok genc ayrıca ınsanlar begensın dıye estetık yaptırılmaz kendınız ıcın kendınızı daha guzel mutlu hıssetmek ıcın yaptırın guzellık gorecelıdır bırının begendıgını baskası begenmez sız kendınız bunca zaman o burunla yasadıgınıza gore demek kı burnunuz kotu falan degıl :KK66:
Yaşadığım o yıllara yaşamak denmez emin olun.

Ya yazılanların çoğu suçlayıcı olmuş bence kimse psikolojimizi tam anlamamış. Bunu ancak yanlış bir ameliyat olanlar yani hasta psikolojisine olan biri anlar. Burun deyip geçmemek lazım insanın artık sosyal hayatını etkiliyorsa mühimdir BİTTİ. Siz zamanınızda çevrenizin söylemlerine güvenmişsiniz ki bunda doğal bir şey.

Yok niye inandım niye kendi bildiğimi okumadım diye kendinize yüklenmeyin. Şurada çoğu kişiyi teste tutsak en az bakın en az %90'ı çoğunluğun dediğini doğru kabul edecektir. İnsan içgüdüsü bu te ilk başlarda corona aşısı çıktı herkes nasıl korktu emin olamadı şüpheyle yaklaştı yavaş yavaş millet olmaya başlayınca ve aşı olanların ölmedikleri görülünce herkes nasıl da aman bu aşırı büyük bir şey değil herhalde deyip Paşa paşa aşı oldu. Böyle planlandık çoğunluğa adapte olmak doğamızda var, kendinizi suçlamayın.

Bir ara yeni tanıştığım insanlar özellikle erkekler hep "burnun estetik mi" diye soruyordu bana. Ki düşünün erkek bu, kadınlar gibi anlamazlar bu işten. Onlar bile fark ediyorsa kim bilir nasıl yapay nasıl kötü duruyor. O kadar değişik bir biçim bozukluğu var ki, doğal olamayacağı oradan belli.

İlla yapayliktan dolayi sorduklarini dusunmuyorum. Benim burnumda estetik yok ama burnunda estetik mi var diye soran bir kac kadin/ erkek olmustu.
Sonucta Turk insanin burun yapisi asagi yukari belli genelde hafif kemerli olur, kemersiz olanin da ucu hafif duşuk oluyor veya yuvarlak oluyor. :)) Oyle estetikli gibi duran burunlar Turklerde yaygin degil. O yuzden de soruluyor.

Foto gormeden yapay mi bilemeyiz tabi.

Bir tane doktor buldum aslında ama revizyon ameliyat ücreti 40 binden başlıyor, asla ama asla gücümüz yetmez buna.
Dr Engin Selamioğlu… Kendisi istanbulda ve mükemmel burun yapıyor 9ay önce ameliyat oldum burnumdan memnunum.Size tavsiye ederim 💙 instagramdan doktorumu araştırabilirsiniz.Kesinlikle çok memnun kalırsınız.

Eklentiler

• 661F8FE6-62E9-45F4-925B-427A6161F026.jpeg
    661F8FE6-62E9-45F4-925B-427A6161F026.jpeg
    55,1 KB · Görüntüleme: 347
Iyi de kötü burunlu birine burnun estetik mi diye sorulmaz ki ... yani kim ameliyatla gider burnunu kötü eder? Burnun estetik mi, doğal olamayacak kadar aşırı düzgün doktor elinden çıktığı belli burunlara sorulur. Sizinki de zaten ameliyatlı, düzgün olması normal. Sizin bakış aşınız diğer yönde olduğu için o yöne çekmişsiniz.
Yok ya bazı burunlar “beni bir insan eliyle sıkıştırdı” diye bağırıyor ve gerçekten yapay duruyor. Sırf bu yüzden eğik burnumu yaptırmaya korkuyorum.

Dr Engin Selamioğlu… Kendisi istanbulda ve mükemmel burun yapıyor 9ay önce ameliyat oldum burnumdan memnunum.Size tavsiye ederim 💙 instagramdan doktorumu araştırabilirsiniz.Kesinlikle çok memnun kalırsınız.
resimdeki sizseniz eğer doğal durmuyorki burnunuz.

Resminizi silin derim:dua:

resimdeki sizseniz eğer doğal durmuyorki burnunuz.
Doğal duran bir burun istemedim ki ben benim burnumda herhangi bir sorunum yoktu yamuk ya da kötü değildi, kırıldı ben ucu kalksın istedim . Doğal burun sevmiyorum ,doğal isteyene doğal yapıyor zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back