- 23 Ağustos 2012
- 50.075
- En iyi cevaplar
- 1
- 232.620
- 898
- Konu Sahibi fataldanger
dayanamadım yorum yapmak istedim.
hanımefendi etrafınızdan övgüler alıp poh pohlanmaya çok alışmışsınız galiba, çünkü beğenmedim lafını duyunca hemen sinirleniyorsunuz.
kimse sizin fotoğraf albümünüze bakmak zorunda değil. 1 tane fotoğraf atmışsınız ona bakıp herkes görüşünü bildirmiş. beğenmek ve beğenmemek bize kalmış bir şey.
beğenmedim lafını duymak bu kadar zorunuza gitmesin. kimsenin sizi kıskandığı yok. ben gerçekten bıktım sürekli kıskanıyorsunuz lafını duymaktan.
sizin yaşadığınız hayata zerre imrenmiyorum çünkü kendi hayatımdan oldukça memnunum.
attığınız fotoğrafı hatırlıyorum, size çirkin bir kadınsınız diyemem asla,ama çok sıradansınız üzgünüm. günümüzde herkes tek örnek olmaya başladı. fabrikadan çıkmış gibi. ve bu güzellik algısı bana hitap etmiyor. size ediyor olabilir,saygı duyarım. herkesin kendi hayatı,kendi tercihi . nasıl mutluysanız öyle yapın. ama sizi poh pohlamayan insanları kıskançlıkla itham edip durmayın. komik oluyor çünkü.
Ben de yazmak istemedim ama bu üye yüzüne ne yaptırdıysa gerçekten çok kötü görünüyor. Yazmadım, fikir belirtmedim çünkü herkesin kendi beğenisi beni ilgilendiren bir durum yok hele ki ortada para ve bıçak altına yatma varsa. Burda bu üye size kıskanç ve ilginç yazdığı için ben de fikrimi yazayım dedim madem ben beğenmemekten öte bu üyenin yüzüne yaptırdığı şeylerin çok çok kötü göründiğini düşünüyorum. kendisi plastik topa benzemiş. Üstüne para vermiş olması zaten ayrıca acaip. Burnu da çok kötü, gerçekten çok kötü bir şekil yanakları şişme yastık gibi duruyor. Bunu yapan doktorun lisansı elinden alınmalı göz var izan var Buraya gelmiş bir de kıskanıyorsun yazmış şaka gibi.