• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başarısız burun ameliyatının telafisi...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
dayanamadım yorum yapmak istedim.

hanımefendi etrafınızdan övgüler alıp poh pohlanmaya çok alışmışsınız galiba, çünkü beğenmedim lafını duyunca hemen sinirleniyorsunuz.

kimse sizin fotoğraf albümünüze bakmak zorunda değil. 1 tane fotoğraf atmışsınız ona bakıp herkes görüşünü bildirmiş. beğenmek ve beğenmemek bize kalmış bir şey.

beğenmedim lafını duymak bu kadar zorunuza gitmesin. kimsenin sizi kıskandığı yok. ben gerçekten bıktım sürekli kıskanıyorsunuz lafını duymaktan.

sizin yaşadığınız hayata zerre imrenmiyorum çünkü kendi hayatımdan oldukça memnunum.

attığınız fotoğrafı hatırlıyorum, size çirkin bir kadınsınız diyemem asla,ama çok sıradansınız üzgünüm. günümüzde herkes tek örnek olmaya başladı. fabrikadan çıkmış gibi. ve bu güzellik algısı bana hitap etmiyor. size ediyor olabilir,saygı duyarım. herkesin kendi hayatı,kendi tercihi . nasıl mutluysanız öyle yapın. ama sizi poh pohlamayan insanları kıskançlıkla itham edip durmayın. komik oluyor çünkü.

Ben de yazmak istemedim ama bu üye yüzüne ne yaptırdıysa gerçekten çok kötü görünüyor. Yazmadım, fikir belirtmedim çünkü herkesin kendi beğenisi beni ilgilendiren bir durum yok hele ki ortada para ve bıçak altına yatma varsa. Burda bu üye size kıskanç ve ilginç yazdığı için ben de fikrimi yazayım dedim madem ben beğenmemekten öte bu üyenin yüzüne yaptırdığı şeylerin çok çok kötü göründiğini düşünüyorum. kendisi plastik topa benzemiş. Üstüne para vermiş olması zaten ayrıca acaip. Burnu da çok kötü, gerçekten çok kötü bir şekil yanakları şişme yastık gibi duruyor. Bunu yapan doktorun lisansı elinden alınmalı göz var izan var :KK51: Buraya gelmiş bir de kıskanıyorsun yazmış şaka gibi.

Ben de yazmak istemedim ama bu üye yüzüne ne yaptırdıysa gerçekten çok kötü görünüyor. Yazmadım, fikir belirtmedim çünkü herkesin kendi beğenisi beni ilgilendiren bir durum yok hele ki ortada para ve bıçak altına yatma varsa. Burda bu üye size kıskanç ve ilginç yazdığı için ben de fikrimi ayzayım dedim madem ben beğenmemekten öte bu üyenin yüzüne yaptırdığı şeylerin çok çok kötü göründiğini düşünüyorum. kendisi plastik topa benzemiş. Üstüne para vermiş olması zaten ayrıca acaip. Burnu da çok kötü, gerçekten çok kötü bir şekil yanakları şişme yastık gibi duruyor. Bunu yapan doktorun lisansı elinden alınmalı göz var izan var :KK51: Buraya gelmiş bir de kıskanıyorsun yazmış şaka gibi.
Cherry çok tatlısın ısırcam bak :KK48::bicak::KK200:

Nedense kendini beğenmeyip milletin zevkine de karışanlar tarafından bazı şeyler sürekli beğenilmiyor . Burnumu bu şekilde ben istedim ve çok memnunum dilerseniz İnstagram adresimden bakabilirsiniz ama sadece bu fotoyu görerek beğenmedim demek aşırı saçma ve komik 😂 çünkü bu zamana kadar beğenmeyen tek kişi çıkmadı 😂😂😂😂 ilginç misiniz kıskandınız mı anlayamadım

Az gözü olan kimse beğenmedi ama sizi kırmak için yazmadı bence :KK51: Ben de beğenmedim yüzünüz plastik topa benziyor her yeri şişik parlak çok tuhaf bir görüntü. Bu yazdığınız doktoru herkes not etsin kimse ona gitmesin bana kalırsa:bicak:

Yıllar önce burun ameliyatı oldum. Aslına bakarsanız ben kendim sonucu hiç beğenmedim ama yakın çevrem o kadar övdü o kadar övdü ki şöyle güzel oldu böyle güzel oldu diye ben de en sonunda herhalde benim algılamamda bir sorun var diye onlara inanmaya karar verdim. Herhalde yanlış bir algıyla kendime bakıyorum o yüzden kötü görüyorum diye düşünerekten onlara güvenmeye karar verdim. Ama ameliyatın üstünden yıllar yıllar geçtikten sonra burnumun aslında kötü olduğu itirafını aldım bir yakınımdan. Bu durum beni çok üzdü ve sarstı. Çünkü bana yalan söylemişler, ben de aptal gibi inanmışım. Ben tekrar ameliyat olmak istiyorum, burnumun düzelmesini de istiyorum ama ya bu burunla geçen senelerim ne olacak? Gençliğimin en güzel günlerini bu çirkin burunla geçirdim, şimdi gelmişim otuzuma. Bu saatten sonra güzel olsa ne çirkin olsa ne diye düşünüyorum. İnanın çok ama çok üzgünüm. Yorumlarınızla bana yardımcı olursanız sevinirim.

Ah benim burnumu bir görsen....
Tam laz burnu ; önden başka yandan başka bir insanım resmen ama hayatta en son üzüleceğim şey bu olur herhalde
Çok kötü bir durum olsa bence bunca zamana dek fark ederdiniz, biraz rahatlayın bu konuda bence bir de 30 yaş muhteşem bir yaştır

Yıllar önce burun ameliyatı oldum. Aslına bakarsanız ben kendim sonucu hiç beğenmedim ama yakın çevrem o kadar övdü o kadar övdü ki şöyle güzel oldu böyle güzel oldu diye ben de en sonunda herhalde benim algılamamda bir sorun var diye onlara inanmaya karar verdim. Herhalde yanlış bir algıyla kendime bakıyorum o yüzden kötü görüyorum diye düşünerekten onlara güvenmeye karar verdim. Ama ameliyatın üstünden yıllar yıllar geçtikten sonra burnumun aslında kötü olduğu itirafını aldım bir yakınımdan. Bu durum beni çok üzdü ve sarstı. Çünkü bana yalan söylemişler, ben de aptal gibi inanmışım. Ben tekrar ameliyat olmak istiyorum, burnumun düzelmesini de istiyorum ama ya bu burunla geçen senelerim ne olacak? Gençliğimin en güzel günlerini bu çirkin burunla geçirdim, şimdi gelmişim otuzuma. Bu saatten sonra güzel olsa ne çirkin olsa ne diye düşünüyorum. İnanın çok ama çok üzgünüm. Yorumlarınızla bana yardımcı olursanız sevinirim.
Bu kadar problem ediyorsanız neden iyi bir estetik cerrahla görüşüp hyalüronik asit dolgu vsyle düzelttirmiyorsunuz? Çok da güzel sonuç alanlar var nefes alıp vermede fonksiyonlarda sıkıntı yoksa tek problem görsellikse bence bi düşünebilirsiniz

Az gözü olan kimse beğenmedi ama sizi kırmak için yazmadı bence :KK51: Ben de beğenmedim yüzünüz plastik topa benziyor her yeri şişik parlak çok tuhaf bir görüntü. Bu yazdığınız doktoru herkes not etsin kimse ona gitmesin bana kalırsa:bicak:

Ben de begenmemistim ama yazamamiştim. ☺️

Son düzenleme:
seni masum bubbles :dondurma:

bu arada aklıma gelmişken söylemek istedim, siz forumda önceden de vardınız ama uzunca bir süre girmemiştiniz değil mi? nickiniz hiç yabancı gelmedi çünkü :))
Evet evet meslektaşız, bölüm değiştirmek için sosyal medyaya ara verdim diyebiliriz 😅

Burun gördük mü görmedik mi? 15 sayfa olmuş:işsiz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back