• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başarısız burun ameliyatının telafisi...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğal duran bir burun istemedim ki ben benim burnumda herhangi bir sorunum yoktu yamuk ya da kötü değildi, kırıldı ben ucu kalksın istedim . Doğal burun sevmiyorum ,doğal isteyene doğal yapıyor zaten
Sizin beğenmeniz zaten önemli olan. Güle güle kullanında denilmez ama ne yazılır bilemedim 🙈

Estetik olup doğal durmasını beklemekte pek anlamlı gelmiyor bana ya.
Tamam çok ben buradayım demesin ama çoğu anlaşıyor ki zaten.
Çünkü doğal değil müdahale edilmiş.
Bence bir burun estetikliyse belli olmalı.😊 ucunun kalkıklığının isteği kişiden kişiye değişebilir.Ben burnumdan çok memnunum 💙

Farketmez benim için 😊
Sizi tanıyan insanlar bartholin bezesi aldırdığınızı görebilir mesela. Başka konularada yorum yapmışsınız. Yanlış anlamayın sadece sizi zor duruma sokabilir diye söylüyorum. Ayıp değil bu operasyonlar tabiki ama ben tanıdığım görsün istemezdim yinede

Sizi tanıyan insanlar bartholin bezesi aldırdığınızı görebilir mesela. Başka konularada yorum yapmışsınız. Yanlış anlamayın sadece sizi zor duruma sokabilir diye söylüyorum. Ayıp değil bu operasyonlar tabiki ama ben tanıdığım görsün istemezdim yinede
Herkes biliyor zaten 😊 hastalık bir kusur değildir ☺️ Ben sağlıkçıyım böyle şeyler fazlasıyla sorunsuz buyursun haberi olmayan tanıdıklarım da görsün belki aramayanlar arar da geçmiş olsun der 😂

Aynı konuyu ikinci kez açışınız. Önceki konuda da insanlar foto at bizce kötü değildir, sana öyle geliyor yazdılar siz foto atmadınız ısrarla burnum öyle kötü böyle kötü yazdınız. Diğer söylenenlerin hiçbirini de dikkate almadınız burnum öyle böyle yazıp gittiniz. Diğer mesajlarınızda da çok tuhaf ifadeler vardı, sizin beden algınızda bir bozukluk var bence. Lütfen kırılmayın, ben de burnunuzun anlattığınız gibi kötü, berbat olduğuna inanmıyoum bence bir psikiyatrist görmelisiniz. Burun aşağı burun yukarı kafayı takmışsınız tüm hayatınız varsa yoksa burun. Bir iş bulun, spora yazılın hayattan zevk alın yahu burunla kafayı bozdunuz artık kendinize eziyet ediyorsunuz yapmayın yazık.
boşuna yorumlarda foto aramayım. teşekkürler

yani fotograf koymadan burada kimse sizin istediginiz yorumları yapamaz. ya fotograf koyun ya da bu konuyu acmaktan vazgecin bence.. bu yaptıgınız iki tabak yemek yaptım sizce hangisi guzel diye sorup ama yemeklerin tadına baktırmamak gibi bir sey
Ama kaçırdığınız bir nokta var. Ben "burnum çirkin mi" diye sormuyorum. Burnum çirkin ve ne yapmam gerekir bir de geldim 30uma diye soruyorum. Yani burnumun çirkinliği tartışma konusu değil burada, o mevzu kapanmış, şu an ne yapılabilir o düşünülmeli. Umarım anladınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back