• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başarısız burun ameliyatının telafisi...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama kaçırdığınız bir nokta var. Ben "burnum çirkin mi" diye sormuyorum. Burnum çirkin ve ne yapmam gerekir bir de geldim 30uma diye soruyorum. Yani burnumun çirkinliği tartışma konusu değil burada, o mevzu kapanmış, şu an ne yapılabilir o düşünülmeli. Umarım anladınız.
revizyon ameliyatı yaptırın beğenmiyorsanız.ya da burnunuzu sevmeye çalışın.başka çözüm mü var?

Dr Engin Selamioğlu… Kendisi istanbulda ve mükemmel burun yapıyor 9ay önce ameliyat oldum burnumdan memnunum.Size tavsiye ederim 💙 instagramdan doktorumu araştırabilirsiniz.Kesinlikle çok memnun kalırsınız.
Yardımcı olmaya çalıştığınız için çok teşekkür ediyorum.

Ay ne burunmuş ya bi foto koymadınız biz ne yorum yapalım yaptırın diyoruz para yok bakalim diyoruz cekiniyorum iyi yiyin kendinizi hastasınız bence
Eğer gerçekten hasta olduğumu düşünüyorsanız ve hastaysam hasta bir insana böyle davranmanız normal mi sizce? Korkarım önce kendi normalliğinizi sorgulamalısınız.

Ama kaçırdığınız bir nokta var. Ben "burnum çirkin mi" diye sormuyorum. Burnum çirkin ve ne yapmam gerekir bir de geldim 30uma diye soruyorum. Yani burnumun çirkinliği tartışma konusu değil burada, o mevzu kapanmış, şu an ne yapılabilir o düşünülmeli. Umarım anladınız.
anladım.. o zaman soyle dusunun, sonucta yeni bir ameliyat olsanız ekstrem bir degisiklik olmayacağı icin insanlar sizin yeni bir ameliyat oldugunuzu anlamazlar ve hani bu kız 25 yasında boyleydı 30unda cok degısmıs gibi bir yorum da yapmazlar. siz burnunuzun kötu oldugunuzdan eminseniz ameliyat olun kesinlikle. gecen her gun daha cok huzursuzluk yaratır sizde. bir bakarsınız bir sene gecmis 31 olmussunuz keske gecen sene olsaydım simdiye iyilesmistim duzelmistim burnum yuzume oturmustu bile coktan diye hayıflanırsınız. o yuzden bence ameliyat olabilirsiniz. birkac doktora muayene olduktan sonra tabii, en cok guvendiginiz icinize sinen kisilerden fikir almanız daha saglıklı olur

anladım.. o zaman soyle dusunun, sonucta yeni bir ameliyat olsanız ekstrem bir degisiklik olmayacağı icin insanlar sizin yeni bir ameliyat oldugunuzu anlamazlar ve hani bu kız 25 yasında boyleydı 30unda cok degısmıs gibi bir yorum da yapmazlar. siz burnunuzun kötu oldugunuzdan eminseniz ameliyat olun kesinlikle. gecen her gun daha cok huzursuzluk yaratır sizde. bir bakarsınız bir sene gecmis 31 olmussunuz keske gecen sene olsaydım simdiye iyilesmistim duzelmistim burnum yuzume oturmustu bile coktan diye hayıflanırsınız. o yuzden bence ameliyat olabilirsiniz. birkac doktora muayene olduktan sonra tabii, en cok guvendiginiz icinize sinen kisilerden fikir almanız daha saglıklı olur
İşte bakın şimdi oldu. Teşekkür ederim. Bu türden yorumlar tavsiyeler almak için açtım bu konuyu. Teşekkürler.

Ne alaka benzerliğimiz dahi yok abartmayın burnumun ne kadar düzgün olduğunu göstermek amaçlı o şekilde fotoğraf paylaştım çünkü alttan ve yandan görüntüsü çok önemli
Dogrudur tabiki de ama burdan görünüs tam ceydaya benzemis. Yandanda farklı duruyosunuzdur önden de, lakin benide çeşit çeşit ona buna benzetiyolar belluci veya profilimdeki kadın kimisi amber heart vs. Kötü niyetle yazmadım yani.

Dogrudur tabiki de ama burdan görünüs tam ceydaya benzemis. Yandanda farklı duruyosunuzdur önden de, lakin benide çeşit çeşit ona buna benzetiyolar belluci veya profilimdeki kadın kimisi amber heart vs. Kötü niyetle yazmadım yani.
Yok Estağfirullah ben de kötü bir şey demediğinizin farkındayım sadece kendisini pek sevmem o nedenle benzetilmek değişik geldi 😂🤦‍♀️

Ceyda Ersoy burayı mı bastı dedim bi an

Ciciş miydi o ??? Benim o kıza cidden büyük saygım var islamcı feminist denen Sibel Üresin soytarısına çoook iyi laf vurmuştu. Kocama arkadaşımı önerdim demişsiniz o p...kliğe girer dedi canlı yaında büyük saygımı kazandı kendisi :halay:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back