• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başarısız burun ameliyatının telafisi...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle mi dersiniz? Ama gençliğimin o en güzel yılları ne olacak? 20li yaşlarım bu kötü, biçimsiz burunla geçti.
Burnunuz daha güzel olsaydı 20'li yaşlarıniz çok farklı mı geçecekti? Burnunuz biraz eğri olunca gençliğiniz ziyan mi oluyor? Bakış açınız enteresan geldi fazlasıyla.

Bir daha ameliyat olursanız kendi gördüğünüze önem verin etraftan söylenenlere değil.

Bir ara yeni tanıştığım insanlar özellikle erkekler hep "burnun estetik mi" diye soruyordu bana. Ki düşünün erkek bu, kadınlar gibi anlamazlar bu işten. Onlar bile fark ediyorsa kim bilir nasıl yapay nasıl kötü duruyor. O kadar değişik bir biçim bozukluğu var ki, doğal olamayacağı oradan belli.
Beni yanlış anlamayın ama sanki burnunuzla sıkıntınız olmasa, gözünüzle kaşınızla vs.. Kendinizle ilgili bir takıntı oluşturup bununla çok uğraşacak bir kişilikmişsiniz hissiyatına kapıldım. Olabilir 20li yaşlarınız böyle geçmiş olabilir, insanlar neler neler yaşıyorlar. Çok daha zorlu hastalıklar, süreçler vs geçiriyorlar. Telafisi olmayan bir şey değildir Allah psikolojimize zeval vermesin en başta, moral bozmayın. İyi bir doktor bulup konuşun, devlette de bazen iyi doktorlar olabiliyor ama revizyon ameliyatı olacağı için seçici davranın. Veya sizi siz olduğunuz için seven insanlarla takılıp önemsemeyin, hayatınıza devam edin. Kendinizi sevin

Burnunuz daha güzel olsaydı 20'li yaşlarıniz çok farklı mı geçecekti? Sanki burnunuz eğri olunca gençliğiniz de ziyan mi oluyor? Bakış açınız enteresan geldi fazlasıyla.

Bir daha ameliyat olursanız kendi gördüğünüze önem verin etraftan söylenenlere değil.
Haklısınız çok hata ettim. Kendi algıma güvenmeliydim. Ama beden algı bozukluğum olabileceğini düşünmüştüm, yanılmışım. Doğru algılıyordum, burnum gerçekten de berbat olmuştu.

Beni yanlış anlamayın ama sanki burnunuzla sıkıntınız olmasa, gözünüzle kaşınızla vs.. Kendinizle ilgili bir takıntı oluşturup bununla çok uğraşacak bir kişilikmişsiniz hissiyatına kapıldım. Olabilir 20li yaşlarınız böyle geçmiş olabilir, insanlar neler neler yaşıyorlar. Çok daha zorlu hastalıklar, süreçler vs geçiriyorlar. Telafisi olmayan bir şey değildir Allah psikolojimize zeval vermesin en başta, moral bozmayın. İyi bir doktor bulup konuşun, devlette de bazen iyi doktorlar olabiliyor ama revizyon ameliyatı olacağı için seçici davranın. Veya sizi siz olduğunuz için seven insanlarla takılıp önemsemeyin, hayatınıza devam edin. Kendinizi sevin
Teşekkürler

Aynı konuyu ikinci kez açışınız. Önceki konuda da insanlar foto at bizce kötü değildir, sana öyle geliyor yazdılar siz foto atmadınız ısrarla burnum öyle kötü böyle kötü yazdınız. Diğer söylenenlerin hiçbirini de dikkate almadınız burnum öyle böyle yazıp gittiniz. Diğer mesajlarınızda da çok tuhaf ifadeler vardı, sizin beden algınızda bir bozukluk var bence. Lütfen kırılmayın, ben de burnunuzun anlattığınız gibi kötü, berbat olduğuna inanmıyoum bence bir psikiyatrist görmelisiniz. Burun aşağı burun yukarı kafayı takmışsınız tüm hayatınız varsa yoksa burun. Bir iş bulun, spora yazılın hayattan zevk alın yahu burunla kafayı bozdunuz artık kendinize eziyet ediyorsunuz yapmayın yazık.

Son düzenleme:
Haklısınız çok hata ettim. Kendi algıma güvenmeliydim. Ama beden algı bozukluğum olabileceğini düşünmüştüm, yanılmışım. Doğru algılıyordum, burnum gerçekten de berbat olmuştu.
Beklediğiniz gibi olmamış olabilir ama berbat diye tanımlamanızın abartı olduğunu düşünüyorum.
Burnunuzdan öte kendinize bakışınızı değiştirmeniz lazım. Yeniden ameliyat olsanız bile memnun olmazsınız bu düşüncelerle.

Son düzenleme:
Bir ara yeni tanıştığım insanlar özellikle erkekler hep "burnun estetik mi" diye soruyordu bana. Ki düşünün erkek bu, kadınlar gibi anlamazlar bu işten. Onlar bile fark ediyorsa kim bilir nasıl yapay nasıl kötü duruyor. O kadar değişik bir biçim bozukluğu var ki, doğal olamayacağı oradan belli.

Iyi de kötü burunlu birine burnun estetik mi diye sorulmaz ki ... yani kim ameliyatla gider burnunu kötü eder? Burnun estetik mi, doğal olamayacak kadar aşırı düzgün doktor elinden çıktığı belli burunlara sorulur. Sizinki de zaten ameliyatlı, düzgün olması normal. Sizin bakış aşınız diğer yönde olduğu için o yöne çekmişsiniz.

Burnunuzu görmeden yorum yapmak zor ama gerçekten mutsuzsanız tekrar denenebilir sanki. Maddi ve manevi olarak hazırsanız neden olmasın. Keşke sadece yüzünüzün o kısmını gösteren bir fotoğraf koysanız
Manevi olarak hazırım ama maddi olarak hazır değilim. Düşündüğüm, içime sinen doktor kırk bin tlye ameliyat yapıyor. Buna asla gücüm yetmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back