- 29 Mayıs 2021
- 13.597
- 88.257
- 548
- 36
- Konu Sahibi fataldanger
-
Estetik olup doğal durmasını beklemekte pek anlamlı gelmiyor bana ya.resimdeki sizseniz eğer doğal durmuyorki burnunuz.
Sizin beğenmeniz zaten önemli olan. Güle güle kullanında denilmez ama ne yazılır bilemedimDoğal duran bir burun istemedim ki ben benim burnumda herhangi bir sorunum yoktu yamuk ya da kötü değildi, kırıldı ben ucu kalksın istedim . Doğal burun sevmiyorum ,doğal isteyene doğal yapıyor zaten
Farketmez benim içinÇünkü burası bir internet platformu, tanınacak şekilde bilgi ve fotoğraf koymak doğru değil.
Bence bir burun estetikliyse belli olmalı.Estetik olup doğal durmasını beklemekte pek anlamlı gelmiyor bana ya.
Tamam çok ben buradayım demesin ama çoğu anlaşıyor ki zaten.
Çünkü doğal değil müdahale edilmiş.
Sizi tanıyan insanlar bartholin bezesi aldırdığınızı görebilir mesela. Başka konularada yorum yapmışsınız. Yanlış anlamayın sadece sizi zor duruma sokabilir diye söylüyorum. Ayıp değil bu operasyonlar tabiki ama ben tanıdığım görsün istemezdim yinedeFarketmez benim için
Herkes doğal dursun istemiyorresimdeki sizseniz eğer doğal durmuyorki burnunuz.
Herkes biliyor zatenSizi tanıyan insanlar bartholin bezesi aldırdığınızı görebilir mesela. Başka konularada yorum yapmışsınız. Yanlış anlamayın sadece sizi zor duruma sokabilir diye söylüyorum. Ayıp değil bu operasyonlar tabiki ama ben tanıdığım görsün istemezdim yinede
Herkes doğal dursun istemiyorbende birşey yaptırınca belli olsun isterim dudaklarım az daha şişseydi mesela
Begendim burnunu
Ben insta gibi kullanıyorum burayıÇünkü burası bir internet platformu, tanınacak şekilde bilgi ve fotoğraf koymak doğru değil.
Tabiki kusur değil bende öyle yazdım zaten.Herkes biliyor zatenhastalık bir kusur değildir Ben sağlıkçıyım böyle şeyler fazlasıyla sorunsuz buyursun haberi olmayan tanıdıklarım da görsün belki aramayanlar arar da geçmiş olsun der
Hahahaha muhtemelen ben de sizin gibi olacağımBen insta gibi kullanıyorum burayı
Evet çok cesaretlisiniz ben yapamazdımBen insta gibi kullanıyorum burayı
boşuna yorumlarda foto aramayım. teşekkürlerAynı konuyu ikinci kez açışınız. Önceki konuda da insanlar foto at bizce kötü değildir, sana öyle geliyor yazdılar siz foto atmadınız ısrarla burnum öyle kötü böyle kötü yazdınız. Diğer söylenenlerin hiçbirini de dikkate almadınız burnum öyle böyle yazıp gittiniz. Diğer mesajlarınızda da çok tuhaf ifadeler vardı, sizin beden algınızda bir bozukluk var bence. Lütfen kırılmayın, ben de burnunuzun anlattığınız gibi kötü, berbat olduğuna inanmıyoum bence bir psikiyatrist görmelisiniz. Burun aşağı burun yukarı kafayı takmışsınız tüm hayatınız varsa yoksa burun. Bir iş bulun, spora yazılın hayattan zevk alın yahu burunla kafayı bozdunuz artık kendinize eziyet ediyorsunuz yapmayın yazık.
Aman açık olsun kimliğim fbi mıyım benEvet çok cesaretlisiniz ben yapamazdım
kimliğimi açık edersem diye seçerek yazmaya çalışıyorum bazen hayatımla ilgili şeyleri
Eşimin ailesine nasıl salladım nasıl salladım bilsenizAman açık olsun kimliğim fbi mıyım ben
Bak o çok sıkıntıEşimin ailesine nasıl salladım nasıl salladım bilseniz
ben çoktannn ölmüşümm o zamanGelmişim 30 uma ne yabende 40 ım gidip mezar bakayım bari pek normal gelmediniz
Ama kaçırdığınız bir nokta var. Ben "burnum çirkin mi" diye sormuyorum. Burnum çirkin ve ne yapmam gerekir bir de geldim 30uma diye soruyorum. Yani burnumun çirkinliği tartışma konusu değil burada, o mevzu kapanmış, şu an ne yapılabilir o düşünülmeli. Umarım anladınız.yani fotograf koymadan burada kimse sizin istediginiz yorumları yapamaz. ya fotograf koyun ya da bu konuyu acmaktan vazgecin bence.. bu yaptıgınız iki tabak yemek yaptım sizce hangisi guzel diye sorup ama yemeklerin tadına baktırmamak gibi bir sey
Geçen 40ını okudukben çoktannn ölmüşümm o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?