- Konu Sahibi fataldanger
-
Biliyorum ama fotoğraf koymaya çekiniyorum. Siz de beni anlayın lütfen.Hala burunlu foto bekliyorum
Atsaniz durust cevaplad gelicek emin olun
neden ?Biliyorum ama fotoğraf koymaya çekiniyorum. Siz de beni anlayın lütfen.
Yaşadığım o yıllara yaşamak denmez emin olun.yasınız daha cok genc ayrıca ınsanlar begensın dıye estetık yaptırılmaz kendınız ıcın kendınızı daha guzel mutlu hıssetmek ıcın yaptırın guzellık gorecelıdır bırının begendıgını baskası begenmez sız kendınız bunca zaman o burunla yasadıgınıza gore demek kı burnunuz kotu falan degıl
Yavrum niye cekiniyorsun burnundan biri tanimaz.kotu oldugunu düşünüyorsan en azindan soyleriz sende ona gore karar verirsin yaptirip yaotirmamaya.yinede sen bilirsin tabiBiliyorum ama fotoğraf koymaya çekiniyorum. Siz de beni anlayın lütfen.
bence sızın destek almanız gerekıyorYaşadığım o yıllara yaşamak denmez emin olun.
Taniyacak olan papagan gagasina benzedi ifadesinden de tanır. Bu normal bir benzetme degil çünkü. Duyan herkesin aklinda kalir.Biliyorum ama fotoğraf koymaya çekiniyorum. Siz de beni anlayın lütfen.
Bir ara yeni tanıştığım insanlar özellikle erkekler hep "burnun estetik mi" diye soruyordu bana. Ki düşünün erkek bu, kadınlar gibi anlamazlar bu işten. Onlar bile fark ediyorsa kim bilir nasıl yapay nasıl kötü duruyor. O kadar değişik bir biçim bozukluğu var ki, doğal olamayacağı oradan belli.
Dr Engin Selamioğlu… Kendisi istanbulda ve mükemmel burun yapıyor 9ay önce ameliyat oldum burnumdan memnunum.Size tavsiye ederimBir tane doktor buldum aslında ama revizyon ameliyat ücreti 40 binden başlıyor, asla ama asla gücümüz yetmez buna.
Yok ya bazı burunlar “beni bir insan eliyle sıkıştırdı” diye bağırıyor ve gerçekten yapay duruyor. Sırf bu yüzden eğik burnumu yaptırmaya korkuyorum.Iyi de kötü burunlu birine burnun estetik mi diye sorulmaz ki ... yani kim ameliyatla gider burnunu kötü eder? Burnun estetik mi, doğal olamayacak kadar aşırı düzgün doktor elinden çıktığı belli burunlara sorulur. Sizinki de zaten ameliyatlı, düzgün olması normal. Sizin bakış aşınız diğer yönde olduğu için o yöne çekmişsiniz.
resimdeki sizseniz eğer doğal durmuyorki burnunuz.Dr Engin Selamioğlu… Kendisi istanbulda ve mükemmel burun yapıyor 9ay önce ameliyat oldum burnumdan memnunum.Size tavsiye ederiminstagramdan doktorumu araştırabilirsiniz.Kesinlikle çok memnun kalırsınız.
Dr Engin Selamioğlu… Kendisi istanbulda ve mükemmel burun yapıyor 9ay önce ameliyat oldum burnumdan memnunum.Size tavsiye ederiminstagramdan doktorumu araştırabilirsiniz.Kesinlikle çok memnun kalırsınız.
Yok ya bazı burunlar “beni bir insan eliyle sıkıştırdı” diye bağırıyor ve gerçekten yapay duruyor. Sırf bu yüzden eğik burnumu yaptırmaya korkuyorum.
Doğal duran bir burun istemedim ki ben benim burnumda herhangi bir sorunum yoktu yamuk ya da kötü değildi, kırıldı ben ucu kalksın istedim . Doğal burun sevmiyorum ,doğal isteyene doğal yapıyor zatenresimdeki sizseniz eğer doğal durmuyorki burnunuz.
Niçin?Resminizi silin derim
Niçin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?